Galiba eşim beni anlamıyor nasıl davranmalıyım

Dmmmtt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
53
10
3
Merhaba. Ben iki buçuk senedir evliyim tam iki sene boyunca kv kp ile birlikte kaldım iki sene boyunca eşim bana zaman ayırmıyordu ama ben hariç herkese zamanı vardı . Aynı evde kalmıyorduk eşim başka sehir de çalışıyordu. Bu iki sene boyunca ailesinin evinde lokmalarım sayıldı, yaptıgım iş begenilmedi , aileme gitmem kısıtlandı hergün kızları eve geldi eşime söylememe ragmen hep sustu hiç cevap vermedi bazen bosanalım dedin nefret ediyorum senden dedi .neyse sabır dedim bugune geldim şimdi eşimle birlikte bir kaç aydır başka şehirde birlikte yaşıyoruz bugun işten çıksan hangi başka sehire mi gideriz işinin oldugu yere yani dedim sen annemlerim yanına hiç ayrılmamış gibi yani . Ya anlatıyorum ben seninle ayrı kalmak için evlenmedim falan öyle saf saf yüzüme bakıyor. Tam diyorum bu oldu beni artık bırakmaz gene aynı nasıl anlamasını sağlayabilirim evliligin ayrı yaşamak olmadığını onsuz yaşamak istemediğimi anlamıyor çünkü neyi isterse ona inanıyor. Annesinin yanında tekrar yaşarken 5_6 ayda bir hafta görüyordum . Bıktım düşüncesizliğinden 5 yaşındaki hiçbirşey den habersiz çocuklar gibi en ciddi konuda bile yüzüme bakmaktan başka birşey yapmıyor. Özür dilerim ama napım anlatmadan rahatlayamıyorum .lütfen fikir verin çok ihtiyacım var

Sizinki evlilik sayilmaz esinizle evlenmemisin kv kp evlenmisiniz.Esinizi 6 8 ayda bir goruyorsunuz .kv ve kp hizmetci olarak almis sizi kendisi kendi hayatini yasiyor.Halindede memnun esiniz.Rest cekmelisin ciddi sekilde annenizin evine gidin bir dahada donmeyin madem baska sehirde calisiyor ordan size ev acsin beraber yasayin hayir diyorsa annenizde kalmaya devam edin gerisi size kalmis.

Kusura bakmayın evlenmeden önce böyle sehir dışında çalıştığını bilmiyor muydunuz? Biliyorduysanız neden kabul ettiniz madem yapamayacaktınız? Haklısınız çocuk varmı bilmiyorum ama tek basına hayat gecirmek zor olur. Hersey bir yanada ailenize gitmenize karışmaya hakları yok ben olsam karıştırtmazdım.

siz bu adamla neden evlendiniz?
aslında evlendiğinizi sanmışsınız ama evlilik bu değil onu da söyleyeyim, adam sizi ailesine bakıcı olarak almış, arada da takılıyor öyle sanki... pek birlikte bir hayat kurma niyeti yok gibi...
peki sizin bu adamın ailesinin evine yerleşirkenki amacınız neydi?
öz teyzemin evine gitsem 2 günden fazla kalamam, rahat edemem, hiç demediniz mi benim bu insanların evinde ne işim var diye???

Ailesi gidin demeden ayrı ev açmadı şimdi birlikteyiz fakat fikirleri aynı haklı oldugumu düşündüğüm konuyu savunsam dırdır yapıyor oluyorum değişti zannettim birlikteyken bağlarımız güçlendi diyorum gene aynı . Çocuk yok bazen iyiki de yok diyorum . Bir yandan da kv çocuk olsaydı seni göndermezdim dedi sinirkrizlik cümle. Ben bu bağları nasıl güçlendirebilirim.

Eşinin anne babasına hizmetçilik etmek için mi evlendin.

Nikah cüzdanınızda kiminle evlendiğiniz yazıyor yanılmış olmayasınız kocanız yerine kvalidenizin ismi yazıyor olmasın
Şaka bir yana ya birlikte bir hayat yada tamamen ayrı

İlk zamanlar ailesine laf söyletmiyordu söylüyordum ara açılıyordu. Şöyle bi zihniyet var karım aileme bakmak zorunda .tam hizmetçi hayatı yaşadım o günlere geri dönmem bunu kolay kolay yapmam gerekirse biter ama daha kendimi ezdirmem

Yaşlarınız mı küçük? Neden ayrı şehirde bir eviniz yok? Bu evlilik değil. İyi düşün taşın. Tavrını net bir şekilde koy. Eğer aynı şeyleri tekrar ederse bu yolda devam edemeyeceğini söyle. Çok istiyorsa seni kendi annenlere bıraksın arada geliyor nasılsa orada görsün ama bu bile yanlış. Sana da yazık.

Bir adam başta nasılsa sonuna kadarda öyle gider bence eşin olacak kişinin sana duygusal hiç bir bağı yok eger destekciniz varsa cocukta yokken evliliği sürdürmeninde mantığı yok gerisi sana kalmış

Babası ev sahibi yapmadığı gibi katkıda bulunmadı üstelik para talep ediyor

Sevmiyor diyemem ama ailesini iyi beni de onlar hakkında konuşuyorum diye kötü biliyor

Evlenince hersey toz pembe olacak saniyorsunuz degil mi. Tip ki filmlerdeki gibi ask yasayacaksiniz. Oyle olmuyor iste. Evlenirken biraz mantiginizda calissin.

O şehre bende giderim diyordum hatta bunu da söyledim bir iki ay sonra gideriz dedi babası göndermese hala oradaydım .kabus gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…