- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
Ses tonumu alçaltıp konuşcam bakalım bu sefer konuşacak mı .zannetmiyorum amaCanım susarsan ve kabullenirsen eşinin gözünde iyi biri olur evliliğini çıkmaza sürükler,ezilir,kafayı yersin yada bu durumun yanlış olduğunu ailesiyle evlenmedigini ,bunları kabullenmeyecegini söyler eşinin gözünde belli bir süre kötü olur evliliğini yoluna sokarsin.Iki seçeneğin var birini seç..
İlk zamanlar ailesine laf söyletmiyordu söylüyordum ara açılıyordu. Şöyle bi zihniyet var karım aileme bakmak zorunda .tam hizmetçi hayatı yaşadım o günlere geri dönmem bunu kolay kolay yapmam gerekirse biter ama daha kendimi ezdirmem
Boşanmak tan korkması için önce bağlanması gerekir ama aksi taktirde bayramı olurSağlam bi şekilde tavrını koy ya birlikte yaşarız ya Bosaniriz de
Seviyordum.ve yazmıştım en fazla bir ay sonra işimi falan ayarlar ayrı eve çıkarız dedi tabi o aralar sevgi güven hepsi var ama babası izin vermediğinden bunu yapmadı o ara iyilerdi ailesi falan bende sustum yani .kötü yönlerini görüncede eşimin de kötü yönlerini gördüm ama geçti işte .herseyi diyorum kavga çıkarır gelirim yanına annemin evine giderim falan hiç yani aldırmadı çok ciddi tartışmalar yaşadık amacına ulaştım babasının sözüylesorumu tekrar sorayım, siz bu adamla neden evlendiniz? evlenirken ailesiyle yaşayacağınızı, onun şehir dışında çalıştığını, sizin kendinize ait bir hayatınız olmayacağını bilmiyor muydunuz?
onun evlenme nedeni belli..
sizi anlamıyor da değil, mental geriliği yoksa 3 yaşında çocuk bile anlar,
adam evli hayatı yaşamak istemiyor, arada vakit geçireceği, ailesine bakacak bir kadın istiyor.
Evli misiniz siz? Bence degilsiniz 5 6 ayda 1 hafta görüşen ciftler mi olur allah askina.Merhaba. Ben iki buçuk senedir evliyim tam iki sene boyunca kv kp ile birlikte kaldım iki sene boyunca eşim bana zaman ayırmıyordu ama ben hariç herkese zamanı vardı . Aynı evde kalmıyorduk eşim başka sehir de çalışıyordu. Bu iki sene boyunca ailesinin evinde lokmalarım sayıldı, yaptıgım iş begenilmedi , aileme gitmem kısıtlandı hergün kızları eve geldi eşime söylememe ragmen hep sustu hiç cevap vermedi bazen bosanalım dedin nefret ediyorum senden dedi .neyse sabır dedim bugune geldim şimdi eşimle birlikte bir kaç aydır başka şehirde birlikte yaşıyoruz bugun işten çıksan hangi başka sehire mi gideriz işinin oldugu yere yani dedim sen annemlerim yanına hiç ayrılmamış gibi yani . Ya anlatıyorum ben seninle ayrı kalmak için evlenmedim falan öyle saf saf yüzüme bakıyor. Tam diyorum bu oldu beni artık bırakmaz gene aynı nasıl anlamasını sağlayabilirim evliligin ayrı yaşamak olmadığını onsuz yaşamak istemediğimi anlamıyor çünkü neyi isterse ona inanıyor. Annesinin yanında tekrar yaşarken 5_6 ayda bir hafta görüyordum . Bıktım düşüncesizliğinden 5 yaşındaki hiçbirşey den habersiz çocuklar gibi en ciddi konuda bile yüzüme bakmaktan başka birşey yapmıyor. Özür dilerim ama napım anlatmadan rahatlayamıyorum .lütfen fikir verin çok ihtiyacım var
Gelde anlat böyle evlilik olmaz de istemediği konularda dinlemiyor bile ama bu yoldan geri dönüş yok onların yanına sadece tatile giderimEvli misiniz siz? Bence degilsiniz 5 6 ayda 1 hafta görüşen ciftler mi olur allah askina.
Seni oyle süs diye almışlar. Lutfen sesini cikar kendin icin bir seyler yap. Ama sen yap o kocandan bekleme
Birgün annemler e gittim geldiğimde kp ben gelinimi evde isterim dedi öyle sür..mücek dedi çok zoruma gitti aglaya aglaya eşime anlattım nasıl göndermez falan dedi icraatta birşey yok .tabi görümceme zorla götürüyorlardı.5-6 ayda bir hafta gördüğünüz esiniz icin onun ailesinin yanında mı kalıyorsunuz.? ?
Aileniz nerede yaşıyor?
Siz de biraz ses çıkarın kim ne hakla ailenize gitmenizi kısıtlıyor ya !
Boşanmak tan korkması için önce bağlanması gerekir ama aksi taktirde bayramı olur
Beni sevdiğine inanıyorum ama evlendikten sonra hep birlikte yaşamadık bensizliği alışkın .birlikte yaşasaydın bu sorunlar olmazdı zaten .uzun süre birlikte kalacağız ki bensizliği düşünemicek ya da zor gelecek demek istediğim buSizi sevdiğine inanmiyormusunuz kaybetmekten Korkmaz mi
Beni sevdiğine inanıyorum ama evlendikten sonra hep birlikte yaşamadık bensizliği alışkın .birlikte yaşasaydın bu sorunlar olmazdı zaten .uzun süre birlikte kalacağız ki bensizliği düşünemicek ya da zor gelecek demek istediğim bu
Kusura bakmayinda hata sizde. Siz ne hakla bana karisiyosunuz ben anneme giderken sizden izin mi alicam diyemiyor musunuz ? Resti cekin ileride pişman olursunuz. Size yapılanın aynısı benim anneme yapılmış zamanında ve ses çıkarmamış. Şimdi cok pişmanBirgün annemler e gittim geldiğimde kp ben gelinimi evde isterim dedi öyle sür..mücek dedi çok zoruma gitti aglaya aglaya eşime anlattım nasıl göndermez falan dedi icraatta birşey yok .tabi görümceme zorla götürüyorlardı.
Ailesi gidin demeden ayrı ev açmadı şimdi birlikteyiz fakat fikirleri aynı haklı oldugumu düşündüğüm konuyu savunsam dırdır yapıyor oluyorum değişti zannettim birlikteyken bağlarımız güçlendi diyorum gene aynı . Çocuk yok bazen iyiki de yok diyorum . Bir yandan da kv çocuk olsaydı seni göndermezdim dedi sinirkrizlik cümle. Ben bu bağları nasıl güçlendirebilirim.
Bazen eşim 1 2 gece şehirdisina gidiyor iş için. Çoğunlukla ben de giderim de, çok nadiren masraf olmasın diye düşünüp gitmeyeceğim zaman, babam uçak biletimi alıp kocanla git derdi.
Yani aile olmak evladının yuvasını kurmayı da gerektirir. Kv kp nasıl rahat ediyor eşiniz baska sehirde tek başına yaşarken? Karısını gönderelim oglumuzun yanına nasıl demiyorlar. Cok üzüldüm inanın
Madem artık gittiniz kocanizin yanina, eskiye sünger çekin. Surekli konuşarak anca kocanizi kendinizden sogutursunuz. Bosanmayacaksaniz bosanmakla tehdit etmeyin, cok yersiz oluyor. Ailemin evine giderim derseniz, mutlaka gidin ve o gelip gonlunuzu almadan eve dönmeyin. Sesini yukselten ve sürekli dirdir eden olmayın. Yeri gelince agirliginizi koyun ve sozunuzden dönmeyin.
Ve bence su aşamada cocuk dusunmeyin
Bazen eşim 1 2 gece şehirdisina gidiyor iş için. Çoğunlukla ben de giderim de, çok nadiren masraf olmasın diye düşünüp gitmeyeceğim zaman, babam uçak biletimi alıp kocanla git derdi.
Yani aile olmak evladının yuvasını kurmayı da gerektirir. Kv kp nasıl rahat ediyor eşiniz baska sehirde tek başına yaşarken? Karısını gönderelim oglumuzun yanına nasıl demiyorlar. Cok üzüldüm inanın
Madem artık gittiniz kocanizin yanina, eskiye sünger çekin. Surekli konuşarak anca kocanizi kendinizden sogutursunuz. Bosanmayacaksaniz bosanmakla tehdit etmeyin, cok yersiz oluyor. Ailemin evine giderim derseniz, mutlaka gidin ve o gelip gonlunuzu almadan eve dönmeyin. Sesini yukselten ve sürekli dirdir eden olmayın. Yeri gelince agirliginizi koyun ve sozunuzden dönmeyin.
Biraz düşünmüş gibi işe giderken farklıydı gelince farklı bencede en doğrusu suyuna gitmek başka türlü benden uzaklaşır onlara yakın oluyor.Bazen eşim 1 2 gece şehirdisina gidiyor iş için. Çoğunlukla ben de giderim de, çok nadiren masraf olmasın diye düşünüp gitmeyeceğim zaman, babam uçak biletimi alıp kocanla git derdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?