Galiba eşim beni anlamıyor nasıl davranmalıyım

Canım susarsan ve kabullenirsen eşinin gözünde iyi biri olur evliliğini çıkmaza sürükler,ezilir,kafayı yersin yada bu durumun yanlış olduğunu ailesiyle evlenmedigini ,bunları kabullenmeyecegini söyler eşinin gözünde belli bir süre kötü olur evliliğini yoluna sokarsin.Iki seçeneğin var birini seç..

Ses tonumu alçaltıp konuşcam bakalım bu sefer konuşacak mı .zannetmiyorum ama

sorumu tekrar sorayım, siz bu adamla neden evlendiniz? evlenirken ailesiyle yaşayacağınızı, onun şehir dışında çalıştığını, sizin kendinize ait bir hayatınız olmayacağını bilmiyor muydunuz?
onun evlenme nedeni belli..
sizi anlamıyor da değil, mental geriliği yoksa 3 yaşında çocuk bile anlar,
adam evli hayatı yaşamak istemiyor, arada vakit geçireceği, ailesine bakacak bir kadın istiyor.

Seviyordum.ve yazmıştım en fazla bir ay sonra işimi falan ayarlar ayrı eve çıkarız dedi tabi o aralar sevgi güven hepsi var ama babası izin vermediğinden bunu yapmadı o ara iyilerdi ailesi falan bende sustum yani .kötü yönlerini görüncede eşimin de kötü yönlerini gördüm ama geçti işte .herseyi diyorum kavga çıkarır gelirim yanına annemin evine giderim falan hiç yani aldırmadı çok ciddi tartışmalar yaşadık amacına ulaştım babasının sözüyle

Evli misiniz siz? Bence degilsiniz 5 6 ayda 1 hafta görüşen ciftler mi olur allah askina.

Seni oyle süs diye almışlar. Lutfen sesini cikar kendin icin bir seyler yap. Ama sen yap o kocandan bekleme

5-6 ayda bir hafta gördüğünüz esiniz icin onun ailesinin yanında mı kalıyorsunuz.? ?
Aileniz nerede yaşıyor?
Siz de biraz ses çıkarın kim ne hakla ailenize gitmenizi kısıtlıyor ya !

Evli misiniz siz? Bence degilsiniz 5 6 ayda 1 hafta görüşen ciftler mi olur allah askina.

Seni oyle süs diye almışlar. Lutfen sesini cikar kendin icin bir seyler yap. Ama sen yap o kocandan bekleme
Gelde anlat böyle evlilik olmaz de istemediği konularda dinlemiyor bile ama bu yoldan geri dönüş yok onların yanına sadece tatile giderim

5-6 ayda bir hafta gördüğünüz esiniz icin onun ailesinin yanında mı kalıyorsunuz.? ?
Aileniz nerede yaşıyor?
Siz de biraz ses çıkarın kim ne hakla ailenize gitmenizi kısıtlıyor ya !
Birgün annemler e gittim geldiğimde kp ben gelinimi evde isterim dedi öyle sür..mücek dedi çok zoruma gitti aglaya aglaya eşime anlattım nasıl göndermez falan dedi icraatta birşey yok .tabi görümceme zorla götürüyorlardı.

Ben o günlere geri dönmem ne pahasına olursa olsun .ben eşimi onlara bakma ayrı yaşama vs şeylerin onu için cıs olmasını nasıl saglamalıyım aile ,bag, bunların sadece anne baba ve kardeşten ibaret olmadığını .cahilliğini nasıl yok edebilirim sert sözlerle mi yoksa yoksa sevgi dolu sözlerle mi

Sizi sevdiğine inanmiyormusunuz kaybetmekten Korkmaz mi
Beni sevdiğine inanıyorum ama evlendikten sonra hep birlikte yaşamadık bensizliği alışkın .birlikte yaşasaydın bu sorunlar olmazdı zaten .uzun süre birlikte kalacağız ki bensizliği düşünemicek ya da zor gelecek demek istediğim bu

Bana çok saçma geldi bu ya insan sevgilisine bile alışık ayrılmak istemiyor ayrı olsanizda evlisiniz sonuçta kaybetme korkusu olmaması tuhaf

Kusura bakmayinda hata sizde. Siz ne hakla bana karisiyosunuz ben anneme giderken sizden izin mi alicam diyemiyor musunuz ? Resti cekin ileride pişman olursunuz. Size yapılanın aynısı benim anneme yapılmış zamanında ve ses çıkarmamış. Şimdi cok pişman

5 6 ayda bir hafta görüşerek nasıl çocuk olmasını bekliyormus kv acaba

aile terapistine gidin ,bir şekilde ikna edin

Bazen eşim 1 2 gece şehirdisina gidiyor iş için. Çoğunlukla ben de giderim de, çok nadiren masraf olmasın diye düşünüp gitmeyeceğim zaman, babam uçak biletimi alıp kocanla git derdi.
Yani aile olmak evladının yuvasını kurmayı da gerektirir. Kv kp nasıl rahat ediyor eşiniz baska sehirde tek başına yaşarken? Karısını gönderelim oglumuzun yanına nasıl demiyorlar. Cok üzüldüm inanın
Madem artık gittiniz kocanizin yanina, eskiye sünger çekin. Surekli konuşarak anca kocanizi kendinizden sogutursunuz. Bosanmayacaksaniz bosanmakla tehdit etmeyin, cok yersiz oluyor. Ailemin evine giderim derseniz, mutlaka gidin ve o gelip gonlunuzu almadan eve dönmeyin. Sesini yukselten ve sürekli dirdir eden olmayın. Yeri gelince agirliginizi koyun ve sozunuzden dönmeyin.
Ve bence su aşamada cocuk dusunmeyin

Biraz düşünmüş gibi işe giderken farklıydı gelince farklı bencede en doğrusu suyuna gitmek başka türlü benden uzaklaşır onlara yakın oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…