Esim gelmeye pek istekli olmaz gelmez oAile terapistine gidin boşanmayı düşünmüyorsanız bazı şeyleri görmenize yardımcı oluyor.
Evliliğini devam ettirmek istemiyor mu bu adam?Esim gelmeye pek istekli olmaz gelmez o
Bosanmak istemiyormus degisicem vs klasik göz boyamak icin söylenen yalanlarEvliliğini devam ettirmek istemiyor mu bu adam?
O zaman bir psikoloğa git kendin için. O da iyi gelecektir sana..Bosanmak istemiyormus degisicem vs klasik göz boyamak icin söylenen yalanlar
Ben piskologa gidiyorum zaten cnm bu sorunlar yuzunden hem anksiyete hemde panik atak oldum eskisu kadr sagliklida degilim bunlarin hepsine esim neden oldu simdide duzelemiyorum sanki ben boyle hastayim diye o cok mutluaslında şiddetin affedilir yanı yok. benim net olduğum iki konudan biri şiddet diğeri aldatmak. ama boşanamam diyorsunuz. o zaman siz bir psikoloğa gidin. en azından size iyi gelir.
haklısın.Evet kizlar ben yillardir evliyim yillardir esimle cok tartisiyoruz yeri geliyor siddet uyguladigida oluyordu ama bunlara ragmen hep yaptiklarini unutmaya calisitim ama ben hastayken bana anlayissiz davranmasi surekli tartismasi beni soguttu galiba ondan kendi kendime hep dusunur oldum hep gecmisi kurcalarken buldum kendimi cok aci ama cocugum karnimda oldugu zaman bile benimle tartisti ustume geldi hep bosan diyceksiniz biliyorum ama kaynanam kayinperedim onlar cok iyi onlari uzmek istemiyorum ailemide uzmek istemiyorum bosanip baba evine donmek beni mahveder konu komsu da laf yapicak oyle bir mahalle ama esime tahammul edemiyorum eskiden onunla gezmek konusmak hosuma giderdi onun isten gelis saatini beklerdim simdi hic biri yok
tebrikler.Ben piskologa gidiyorum zaten cnm bu sorunlar yuzunden hem anksiyete hemde panik atak oldum eskisu kadr sagliklida degilim bunlarin hepsine esim neden oldu simdide duzelemiyorum sanki ben boyle hastayim diye o cok mutlu
Ben öldukten sonra konu acmanin ne faydasi var asagilar tarzda konusmak yerine anlamaya calismayi denesen olmazmi herkesin basina gelebilir kimin garantisi var soylermisinKaynanan kayinbaban dayak yemiyor annen babanda aynı şekilde sen dayak yiyosun insan muamelesi gormuyosun emin ol kimse dönüp madalya takmayacak o herifi çektiğin için bugün döver yarında vurur öldürür sonra kaynanan kayinbaban annen ailen oturur bir güzel pilavini yer 3 gün ağlar sonra unutulur gidersin aptal olmayın bu kadar ya size vuran adamın nasıl hala koynuna giriyosunuz eminim vurduktan sonrada çok pişmanim diyordur devam et böyle bide senin için konu acariz kocası öldürmüş diye
Dalga gecmek icin mi yaziyorsun merak ettim dogrusutebrikler.
ayakta alkışlıyorum seni.
bu fedakarlık herkese nasip olmaz.
kimseyi üzmemek için ilerde şeker, tansiyon, kanser hastası da olacaksın. sende o potansiyeli gördüm ben.
aynen devam.
Ezik oldugumu nerden biliyorsun hanginiz evlenmeden once esinizi dort dortluk tanidi ezik falan derken sen benim karakterimi nerden biliyorsun asalayici kelimelerini aynen iade.ediyorumhaklısın.
kp kv anne baba mahalle senin canından daha önemli.
gerekirse dayaktan öl, asla boşanma.
çünkü ezik kadın olmak böyle davranmayı gerektirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?