Anksiyete, panik atak tedavisi olan rahatsızlıklar. Ama bi sey var sizi zaten hasta eden icinde bulunduğunuz ortam. Inanin her seyi birakip kendinizle kalabileceginiz bir hayatiniz olsa kisa surede kendinize gelirsiniz. Cunku yasadiklarıniz beyin kimyanizi bozuyor. Enerjiniz tukeniyor. Ve size her sey zor gelmeye basliyor. Kendinizi bu hayata mahkum hissediyorsunuz çunkü değişim yaratmak icin gucunüz yok.
Eeee o zaman olanları akla uygun hale getirmeye baslıyorsunuz. Kimseyi uzmek istemiyorum ya da elalem ne der, cocuk olsa mı falan...haklisiniz bunlara sığınmak zorunda kalmışsınız yasadiklarıniz sizi bu noktaya getirmiş.
Ben sizin ezik bir kadın olmadiğınızi biliyorum çunkü oyle olsa komsu komsu gezer kocanizı cekistirir ha bire bosanacağim der ama boşamaz bunu ağziniza sakiz yapardiniz. Muhtemelen de hasta falan olmaz belki de farkina varmaz ya da etrafi hasta ederdiniz :)
Güzel kardeşim ben sana derim ki once bir kahve yap, en sevdigin koseye çekil ve kendine de ki; ben güçlü bir insanım ama cok yoruldum, yiprandım. Bu can bana emanet ona iyi bakmam lazım. Baskalarindan once ben. Kocam bana siddet uygulayamaz buna asla izin vermem yaparsa şikayet ederim. Bu asamada hamile kalmam. Once gücleneceğum. Bunu nasil yapacağini en iyi sen bilirsin, sadece ilac alarak olmaz.
Kendini toplayinca o zaman daha sağlıklı kararlar alirsın. Hakkında hayirlısı olsun insaallah.