bizde yem aldik da fayda etmedi kokusunu anliyo hayvanciklar. uyanik .DEczanede ozel fare yemi var belli basli gorunur yerlere dokersiniz. Fare eger yerse onu anlarsiniz fare oldugunu.. hem bu yemler fareleri aci cekmeden olduruyor hemde bir diger ozelligi ise biyerlerde olse bile koku olmuyor kuruyor yok oluyor.. kayinvalidemlerin yazliktaki evlerinde oluyordu kaynim hemen o yemden aliyodu fareden eser kalmiyodu.. eger varsa dikkat edin geceleri ozellikle kulak filan kemiriyorlar cok tirsarim ben
Yaaabizde yem aldik da fayda etmedi kokusunu anliyo hayvanciklar. uyanik .D
bizim iri büyük fareydi ama eve girmişti öle hizli koşuyor yakalanmak da güç.. eşimle babasi zor yakaladilar.Yaaauyanikda oluyorlar hakkaten eger buyukse kucukleri pek anlamiyoda buyukleri uyanik oluyo dogrudur
Aaahh basin sagolsunbizim iri büyük fareydi ama eve girmişti öle hizli koşuyor yakalanmak da güç.. eşimle babasi zor yakaladilar.
ama evde fare görmek uğursuzluk olduğu düşünüyorum fare gördükten bi hafta sonra oğlumu kaybetmişim. 2015 te..
Geçen yıl benim evime de girmişti buzdolabının arkasına pislemiş oradan anladım böyle çörekotu gibi siyah ve sertfındık faresi kıyamam çok sevimli ama fare işte sonuçta.Benim kedim var yakalamak için ekstra birşey yapmama gerek kalmadı o nedenle nereden geldiğini de bulun bence aynı yerden sürekli geliyor çünkü ancak böyle tamamen kurtulursunuz
Hamam böcekleri de pisliyor , bilginiz olsun...Daha önce evine fare girmiş olanlar yardımcı olabilir mi? En etkili ilaç hangisidir ona göre alıcam.. basına böyle birşey gelen var mı? Nasıl kurtuldunuz bundan deliricem. Balkonumda kovada minik minik şeyler vardı fare pislemiş diye düşünüyorum daha gözümle görmedim
kesin emin misin fare olduğuna? bir yere köşey peynir bırak bakalım gelecek mi anlarsın.. bazen başka hayvanın pisliği de olabiliyor. benim başıma öyle birşey geldi de. fare sandım değilmiş.Daha önce evine fare girmiş olanlar yardımcı olabilir mi? En etkili ilaç hangisidir ona göre alıcam.. basına böyle birşey gelen var mı? Nasıl kurtuldunuz bundan deliricem. Balkonumda kovada minik minik şeyler vardı fare pislemiş diye düşünüyorum daha gözümle görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?