- Konu Sahibi Senalagalayaha
Şaka mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle yol mu olur adam bariz evliÖyle tabi ki rabbim kimseyi yolundan şaşırtmasın ne diyelim
evli olduğunu anlamışsın hala niye uzatıyorsun anlamadım ki?Bu yüzden mi aramıyor yani ? Peki işteyken bile neden aramaz ki bir insan belli etmemek için
Bu adamdan sana hiç bir sey olmazBir adamla tanıştım istanbulun en zengin adamlarından biri sosyal medyadan tanıştık ve muhabbet o kadar güzeldi ki telefonda saatlerce konuşuyorduk.
Daha sonra buluşalım dedik 3 kez buluştuk buluşmalar çok güzel geçiyor bende 20 li yaşlardayım o 30 lu aramızda 12 yaş var. Oğlu olduğunu ilk günden beri biliyordum dediğine göre eşiyle boşanmışlar ( ama ben emin değilim boşanmış olsalar eski eşi hem kendi soyadını hemde bunun soyadını kullanmazdı bunu çok sonra instagramda gördüm )
Oğluyla kadın başka şehre gitmişti neyse onlar geldiğinden beri istanbula telefonda hiç aramıyor ben aramasını rica ediyorum müsait olunca ara diye tamam diyor ama aramıyor asla. Evli diyelim hadi işe gidince neden aramıyor sizce ? Bu evli olduğunu gösterir mi ? Geçen buluşma ayarladık 3 gün sonrasına o gün hadi buluşmuyor muyuz dedim cemiyet toplantısı varmış yeni öğrenmiş yarın olsa olur mu dedi tamam dedim.
Sonra buluştuk biri aradı bu niye arıyor şimdi dedi sessize aldı 10 dakika sonra lavaboya diye kalktı telefonunuda aldı gitti.
Bende 3 gün önce beni hiç aramayınca çünkü arayacam diyor ama aramıyor resmen beni sallamıyor adam ( ama buluşunca bana çok güzel baktığınında farkındayım ) bende beni aramayınca sinirlenip 5 dakikan bile yokmu dedim o da oğlumla oynuyorum yazmış bende salak gibimi görünüyorum oradan bakınca bence biz artık konuşmayalım dedim o da oğluyla foto atmış istemiyorsan konuşmayız yazmış bende Allah bağışlasın dedim teşekkür ederim hayatım yazmış. Bu adam geri mesaj atar mı ?
Cemiyet toplantısı nedir???Bir adamla tanıştım istanbulun en zengin adamlarından biri sosyal medyadan tanıştık ve muhabbet o kadar güzeldi ki telefonda saatlerce konuşuyorduk.
Daha sonra buluşalım dedik 3 kez buluştuk buluşmalar çok güzel geçiyor bende 20 li yaşlardayım o 30 lu aramızda 12 yaş var. Oğlu olduğunu ilk günden beri biliyordum dediğine göre eşiyle boşanmışlar ( ama ben emin değilim boşanmış olsalar eski eşi hem kendi soyadını hemde bunun soyadını kullanmazdı bunu çok sonra instagramda gördüm )
Oğluyla kadın başka şehre gitmişti neyse onlar geldiğinden beri istanbula telefonda hiç aramıyor ben aramasını rica ediyorum müsait olunca ara diye tamam diyor ama aramıyor asla. Evli diyelim hadi işe gidince neden aramıyor sizce ? Bu evli olduğunu gösterir mi ? Geçen buluşma ayarladık 3 gün sonrasına o gün hadi buluşmuyor muyuz dedim cemiyet toplantısı varmış yeni öğrenmiş yarın olsa olur mu dedi tamam dedim.
Sonra buluştuk biri aradı bu niye arıyor şimdi dedi sessize aldı 10 dakika sonra lavaboya diye kalktı telefonunuda aldı gitti.
Bende 3 gün önce beni hiç aramayınca çünkü arayacam diyor ama aramıyor resmen beni sallamıyor adam ( ama buluşunca bana çok güzel baktığınında farkındayım ) bende beni aramayınca sinirlenip 5 dakikan bile yokmu dedim o da oğlumla oynuyorum yazmış bende salak gibimi görünüyorum oradan bakınca bence biz artık konuşmayalım dedim o da oğluyla foto atmış istemiyorsan konuşmayız yazmış bende Allah bağışlasın dedim teşekkür ederim hayatım yazmış. Bu adam geri mesaj atar mı ?
Öyle olsa beraber başka şehre gitme planı yapmazdı günü birlik
kendini bu duruma düşürüp burda insanların da başını ağrıtma burdaki insanlar çoluk çocuk bekliyor bilgi alıp vermek dertleşmek için burda senin gibi öpüştüm demek için değil Allah o adamın eşinin gözünü açsın da görsün senin sürekli mesajlarını aramalarını hala tek gecelik başka şehre gitme planı diyorsun kendini koyduğun yer belli burda insanlara boş yere soruyorsun kardeşim
Aa yoksa mebus cemiyet soran hanım mı bu kişiCemiyet toplantısı nedir???
Hep şeytanın isleri bunlarBöyle yol mu olur adam bariz evlikız hala aşk meşk kovalıyor yazık biraz kendine saygısı olsa yapmaz...
Yok be su acur var ya onun bigane waterbasi vardı hep onu örnek alıyorlar. Çok zengin olmayan ama bekar iyi erkeklerde vardır para pul hepsi gelir....Hep şeytanın isleri bunlar![]()