galiba hafifliyorum

shibalba

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
742
638
103
Günaydın kızlar.. Nişan atıldığından beri kuş gibi hissediyorum
Sabahları uyandığımda içimde bi arğırlık oluyo gibi...Ama o annesinin ve kız kardeşinin dizinin dibine gidince adamlığını kaybeden, düşünme gücünü yitiren, beynine oksijen gitmeyen şahsiyetsizi ve o kaliteli!! ailesini düşününce, güçleniyorım...
Hayatımda ilk kez tattığım bi duygu...
Nefretim beni ayakta tutuyo.

Yakında o nefrette kalmayacak canim. Bunları ben mi yaşadım cidden moduna gireceksin

Yakında o nefrette kalmayacak canim. Bunları ben mi yaşadım cidden moduna gireceksin
Bana abisinin nişanlısına, nişanda aldıklarımız sana sadaka olsun, kendine evlenecek bi enayi bulursun diyen kız bitirdi bu nişanı. Abisinin haberi yoktu o öyle derken, sonrasında düzeltmeye çalıştı, ben ona sorarım, o sana nasıl öyle der demeden, sadece bana güven, ağustosta evlenelim diyerek düzeltmeye çalıştı.tabiki sadece eve gidene kadar denedi gönlümü almayı,kardeşinin söylediklerini hiç sorgulamadan! Eve gidince profiline kardeşiyle resmini koydu:) evet zafer o kızın.
Hayatımda hiç kimseden bu kadar nefret etmedim,kimsenin canını benim canımın yandığı gibi yakmak istemedim.
Ama o kızın canı yansın istiyorum

Bana abisinin nişanlısına, nişanda aldıklarımız sana sadaka olsun, kendine evlenecek bi enayi bulursun diyen kız bitirdi bu nişanı. Abisinin haberi yoktu o öyle derken, sonrasında düzeltmeye çalıştı, ben ona sorarım, o sana nasıl öyle der demeden, sadece bana güven, ağustosta evlenelim diyerek düzeltmeye çalıştı.tabiki sadece eve gidene kadar denedi gönlümü almayı,kardeşinin söylediklerini hiç sorgulamadan! Eve gidince profiline kardeşiyle resmini koydu:) evet zafer o kızın.
Hayatımda hiç kimseden bu kadar nefret etmedim,kimsenin canını benim canımın yandığı gibi yakmak istemedim.
Yanacak merak etme
Benim görümcemde evliliğimin ilk ayında
Eşime benim hakkımda iftiralar attı
Boşanma aşamasına gelmiştik
Şimdi kendi evlendi bir mutlu günü yokmuş

En doğrusunu yapmışsın
En başta görüp
Umarım çok çok daha mutlu olursun
Öyle olacağına eminim. Yani evlenseydim eğer hayatımın kontrolünü o anne ve o kız kardeşin eline vermediğim sürece ömürlük mutsuzluk tadacağıma eminim.
En azından şuan güzel şeyler umut edebiliyorum
konularımdan bilirsiniz,çok sorunlu bi nişanlılık süreci yaşadım. Eğer hiç sorun yaşamamış olsaydık bile, şu son üç günde yaşadıklarımız o şahsiyetsizle evlenmemek için yeterli bi sebep..
Güzel günler gelecek inş:)

Yanacak merak etme
Benim görümcemde evliliğimin ilk ayında
Eşime benim hakkımda iftiralar attı
Boşanma aşamasına gelmiştik
Şimdi kendi evlendi bir mutlu günü yokmuş
Eden bulur. Ben en azından nişanlanacak bi enayi buldum, o nişanlanacak bi enayi de bulamaz o kafayla
Evlendikten sonra adamın yirmibin borcunu hiç sorun etmedim, öderiz dedim. Çok mutsuzdu, kendini iyi hissetsin bana güvensin diye bulaşık mak,çamaşır mak, buzdolabı ben alırım, geri kalan eşyayı ortak alırız dedim. Bütün iyi biyetimle söyledim bunu. Ama iyi niyetim onlara ulaşmadı, enayi yerine koyuyomuşum onları...
Allah tan bulsunlar

Eden bulur. Ben en azından nişanlanacak bi enayi buldum, o nişanlanacak bi enayi de bulamaz o kafayla
Evlendikten sonra adamın yirmibin borcunu hiç sorun etmedim, öderiz dedim. Çok mutsuzdu, kendini iyi hissetsin bana güvensin diye bulaşık mak,çamaşır mak, buzdolabı ben alırım, geri kalan eşyayı ortak alırız dedim. Bütün iyi biyetimle söyledim bunu. Ama iyi niyetim onlara ulaşmadı, enayi yerine koyuyomuşum onları...
Allah tan bulsunlar
Boşver Allah bilsin
Biz evimizi tuttuk annem babam geldi temizlemeye
Eşyaları babamla aldık
Düğün salonunu annemle tuttuk
Kv uzak diye gelmedi
Ama 1,5 yıllık evliyiz bıraksak hep burada kalırlar
Sanki şimdi çok yakın ya

Boşver Allah bilsin
Biz evimizi tuttuk annem babam geldi temizlemeye
Eşyaları babamla aldık
Düğün salonunu annemle tuttuk
Kv uzak diye gelmedi
Ama 1,5 yıllık evliyiz bıraksak hep burada kalırlar
Sanki şimdi çok yakın ya
Allah iyi insanlar çıkarsın karşımıza..
ne demeli ki böyle insanlara, oğulları tapulu malları canım. Ondan öyledir.
Yazık...
Bi konunu hatırladım,eşin tv kırmıştı.aynı günlerde x de telini kırmıştı. Ne yapayım diye düşünüyOdum.
Bana yolumu o kız buldurdu.beni kendilerinden kurtardı.
İnşallah seninde için huzur bulur, evliliğin ikinizinde gönlünce olur

İyi yapmissin, ileride düzelir diyenlerin yanılgısına dusmemissin. Zafer senin aslında, nefret ettiğin gorumce sayesinde sumsuk bir eşten kurtulmuşsun.
Kesinlikle...en nefret ettiğim insan o kız, aynı zamanda en çok teşekkür etmem gereken
İki ay önce o kız müsait olsaydı nikah yapacaktık, o kız müsait olmadığı için yapmadık nikahı...komik:)s
Ne kadar teşekkür etsem az

Zamanla aklına bile gelmeyecek.. geldiğinde de iyi ki diyeceksin.. Senin adına çok sevindim yaşadım benzer şeyleri ve şimdi şükrediyorum hayatımı mahvedecekmişim..

Düşünsene o kızı bile ömür boyu görmeye katlanmamak bir ödül olsa gerek

Back
X