Geçen sefer çaresizlik diye konu açmıştım ve en son konuştuğumuzda sevgilimle birdaha demecekti ama akşam yine tartıştık ve yine bana slk aptl defol dedi ve yine Allah belanı .. derken telefonu kapadım o diğerlerini mesajda söyledi tartışme şuydu biz onunla konuştuğumda telefonda kontör meselesi vardı bende bende bilmediğim birşeylermi var dedim oda bu lafıma bozulmuş heralde ki sadece soru sordum neyse msn açınca ödemlei at dedim kapadı telefonu yüzüme ben bilmediğim şeyler mi var diyince bozuldu heralde sonra 40 dk geçti aradan bekliyorum hala yok açmıyor aradım neden açmıyorsun diye onun neti sorunlu biraz açılmıyor dedim e dedim niye mesaj atmıyorsun 40 dkkadır ben seni bekliyorum dedim başka biriylemi konuşuyorsun dedim 40 dakkdır napıyosun dedim oturuyorum slk dedi bana insan mesaj atar dedim sonra ben kapadım yüzüne telefonu arama defol git aptal dedi sonra tartışma yine büyüdü konuştuk falan ya benim ona msn aç dediğimi duymamış telefondan ya dedim nasıl duymazsın hemde ödemeli at dedim yani sonra bana iftira atıyosun Allah belanı derken kapadım telefonu .. sonrası yine tartışarak konuştuk yani başkasıylamı konuşuyosun lafımı 40 dkkadır mesaj atmıyorsun lafımı dediklerine bak ya ben diyorum evlenincede mi böyle hakaret etceksin diye diyor yüzüne karşı söylüyormuuym e telefonda söylüyorsun zaten bide diyo akşam senin için pislik diyo hep kötü düşünüyomuşum ben bilmiyorum ya of