Galiba Haklı Çıktınız..

Hasel10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2012
42
0
36
İstanbul
Geçen sefer çaresizlik diye konu açmıştım ve en son konuştuğumuzda sevgilimle birdaha demecekti ama akşam yine tartıştık ve yine bana slk aptl defol dedi ve yine Allah belanı .. derken telefonu kapadım o diğerlerini mesajda söyledi tartışme şuydu biz onunla konuştuğumda telefonda kontör meselesi vardı bende bende bilmediğim birşeylermi var dedim oda bu lafıma bozulmuş heralde ki sadece soru sordum neyse msn açınca ödemlei at dedim kapadı telefonu yüzüme ben bilmediğim şeyler mi var diyince bozuldu heralde sonra 40 dk geçti aradan bekliyorum hala yok açmıyor aradım neden açmıyorsun diye onun neti sorunlu biraz açılmıyor dedim e dedim niye mesaj atmıyorsun 40 dkkadır ben seni bekliyorum dedim başka biriylemi konuşuyorsun dedim 40 dakkdır napıyosun dedim oturuyorum slk dedi bana insan mesaj atar dedim sonra ben kapadım yüzüne telefonu arama defol git aptal dedi sonra tartışma yine büyüdü konuştuk falan ya benim ona msn aç dediğimi duymamış telefondan ya dedim nasıl duymazsın hemde ödemeli at dedim yani sonra bana iftira atıyosun Allah belanı derken kapadım telefonu .. sonrası yine tartışarak konuştuk yani başkasıylamı konuşuyosun lafımı 40 dkkadır mesaj atmıyorsun lafımı dediklerine bak ya ben diyorum evlenincede mi böyle hakaret etceksin diye diyor yüzüne karşı söylüyormuuym e telefonda söylüyorsun zaten bide diyo akşam senin için pislik diyo hep kötü düşünüyomuşum ben bilmiyorum ya of

valla arkadaşım bu kadar hakarete rağmen hala görüşüyorsanız harbi sabırlıymışsınız....adam defol git diyor,bela okuyor buna rağmen siz hala arıyorsunuz...bu adamla ömürmü geçer....:19:

Ben ayrılma konusuna getiriyorum ama o beni çok seviyormuş ben onu sevmiyomuşum artık eskiden de bu hakaretleri ediyormuş da ben böyle tepki vermiyormuşum dediği lafa bakın eskiden dahan kötülerini diyordu ama ayrılmıyordum ama en son şey o geçen pazar bana çok kötü birşey dedi hala unutamadım. bilmiyorum ne doğru en doğrusu ne.

Biraz nokta,virgül,büyük harf,küçük harf kullanmayı deneseniz nasıl olur ??
Yazdıklarınızdan sadece bela,salak,aptal olanları anlayabildim.O da yetti zaten.
Karşınızdaki salak diyor,siz ordan başkasıyla mı görüşüyorsun diyorsunuz.
Ve yine karşınızdaki size bunları sövüyor,siz hala evlenince ileride neler yapar dıyorsunuz.
Kusura bakmayın da siz gururunuzu,benliğinizi,kadınlığınızı ayaklar altına almışsınız.
Bu histerikli ilişkiden kurtulursunuz umarım.

Geçen sefer çaresizlik diye konu açmıştım ve en son konuştuğumuzda sevgilimle birdaha demecekti ama akşam yine tartıştık ve yine bana slk aptl defol dedi ve yine Allah belanı .. derken telefonu kapadım o diğerlerini mesajda söyledi tartışme şuydu biz onunla konuştuğumda telefonda kontör meselesi vardı bende bende bilmediğim birşeylermi var dedim oda bu lafıma bozulmuş heralde ki sadece soru sordum neyse msn açınca ödemlei at dedim kapadı telefonu yüzüme ben bilmediğim şeyler mi var diyince bozuldu heralde sonra 40 dk geçti aradan bekliyorum hala yok açmıyor aradım neden açmıyorsun diye onun neti sorunlu biraz açılmıyor dedim e dedim niye mesaj atmıyorsun 40 dkkadır ben seni bekliyorum dedim başka biriylemi konuşuyorsun dedim 40 dakkdır napıyosun dedim oturuyorum slk dedi bana insan mesaj atar dedim sonra ben kapadım yüzüne telefonu arama defol git aptal dedi sonra tartışma yine büyüdü konuştuk falan ya benim ona msn aç dediğimi duymamış telefondan ya dedim nasıl duymazsın hemde ödemeli at dedim yani sonra bana iftira atıyosun Allah belanı derken kapadım telefonu .. sonrası yine tartışarak konuştuk yani başkasıylamı konuşuyosun lafımı 40 dkkadır mesaj atmıyorsun lafımı dediklerine bak ya ben diyorum evlenincede mi böyle hakaret etceksin diye diyor yüzüne karşı söylüyormuuym e telefonda söylüyorsun zaten bide diyo akşam senin için pislik diyo hep kötü düşünüyomuşum ben bilmiyorum ya of

Merhaba,
Hatrırladığım kadarıyla önceki ayrılığınızda da sebep,sevgilinizin size ve kişiliğinize olan tavrıydı.
Siz bunları sineye çekip bir şans daha verdiniz.
Ancak değişen hibir şey olmadı.
İlişkiniz kendini tekerrür etti.

Sorun her ne olursa olsun, bir insan bir diğer "herhangi" insana ne sebepten kızarsa kızsın,
Kimsenin kimseye, kimsenin kişiliğine hakaret etme hakkı yok.
Bunu en az benim kadar siz de biliyorsunuz.
Kaldı ki bu adam sizi sevdiğini iddia ediyor ki hayatınızda yer almış.
Dillendirdiği kelimelerin sevgiyle,saygıyla bağdaşmadığının siz de farkındasınız ki kafanız karışmış.

Size bunları söyleme hakkını vermeyin lütfen ona.
Hiçbir bahane kabul edilemez değil mi size bir insanın saygısızlık yapmasına.
Hele sevdiğiniz bir insanın saygısızlık yapmasına.

Ayrılmak en doğru karar olmuş bu noktada sakın geri dönmeyin:46:

Unutmak için ne yapardınız ?

İlk önce bu kararı vermene çok sevindim.Doğru olanı yaptın.
Şimdi bu süreçte sana çok iş düşecek.Asla duygularına yenilme.Geri dönmek gibi bir gaflette bulunma.
Unutmak içinse de ben bişey yapmadım.Üzüldüm üzüldüm üzüldüm..Sonra geçti.Kendiliğinden.Zamanla..
Çok klişe dimi.Hele ayrılık acısı çekerken zaman herşeyin ilacı lafını soyleyenleri boğasım gelirdi :) Ne kadar haklı olduklarını gördükten sonra aynı duyguları paylaştığım için sana da gönül rahatlığıyla diyorum bunu.Zamanla geçecek.Üzül.Ağla.Geçicek ama.
Zorlama kendini unutmak için.Unutacağın zaman gelicek.

İlk önce bu kararı vermene çok sevindim.Doğru olanı yaptın.
Şimdi bu süreçte sana çok iş düşecek.Asla duygularına yenilme.Geri dönmek gibi bir gaflette bulunma.
Unutmak içinse de ben bişey yapmadım.Üzüldüm üzüldüm üzüldüm..Sonra geçti.Kendiliğinden.Zamanla..
Çok klişe dimi.Hele ayrılık acısı çekerken zaman herşeyin ilacı lafını soyleyenleri boğasım gelirdi :) Ne kadar haklı olduklarını gördükten sonra aynı duyguları paylaştığım için sana da gönül rahatlığıyla diyorum bunu.Zamanla geçecek.Üzül.Ağla.Geçicek ama.
Zorlama kendini unutmak için.Unutacağın zaman gelicek.

Çok teşekkür ederim içimw azda olsa su serpildi biliyorum yapacağım bende unutucam yani hem üni sınavına hazırlanıyorum zaten :)

Şuan onu sevmediğimi düşünüyor bence ne düşünürse düşünsün o saygısızlıkları yapmadan önce düşüncekti

Back
X