- 13 Ekim 2015
- 21
- 2
- 1
- Konu Sahibi Amaneksikolma
-
Tesekkur ederim oyle yapacagim bir kez de. Fakat kan testi yaptirmaktan korkuyorum bilinmemesi lazim bu olayin ...sabah idrarı daha güvenli sonuçlar verir, emin değilsen bir kan testi yaptır. geri çekilme doğru kullanılsa bile çok risklidir o yüzden adam akıllı doğum kontrol yöntemlerini araştırmanı tavsiye ederim :)
Belirtilerin nedir?Merhaba ablalarım demek istiyorum... Çünkü yaşım 18 ve boyumdan buyuk isler yaptim erkek arkadasimla. Yaklasik 1 bucuk senedir beraberiz bundan yaklasik 3 bucuk hafta once korunmasiz iliski yasadik. Geri cekilme teknigi olsa gerek... Bosalmadigini soyluyor fakat benim reglim 1 hafta gecikti ve bir cok berlitiyu yasiyorum. Bugun iki tane idrarda gebelik testi yaptim ikisi de negatif cikti. Eger reglim gelmez ise 1 hafta sonra tekrar deneyecegim. Cok korkuyorum ve tedirginim cunku hamile gibi hissediyorum ne yapacagimi bilemedim yardimci olabilir misiniz? Tesekkurler... Ayrica idrar testini hangi kosullarda yapmam gerek bir teknigi ya da yolu var mi? Ya da test sonucunu etkileyen faktorler? Simdiden tesekkur ederim.
Normalden cok daha fazla yorgun ve uykulu hissediyorum. Duygu halim bile degisti. Vajinal akintim ve seyrek gogus agrim var. Normalde cok duzenli olur adet donemim takvim tutuyorum. İlk defa bu kadar gecikti. Bunlarin yaninda mide bulantim oluyor genellikle sabahlari ve oglenleri...Belirtilerin nedir?
Normalden cok daha fazla yorgun ve uykulu hissediyorum. Duygu halim bile degisti. Vajinal akintim ve seyrek gogus agrim var. Normalde cok duzenli olur adet donemim takvim tutuyorum. İlk defa bu kadar gecikti. Bunlarin yaninda mide bulantim oluyor genellikle sabahlari ve oglenleri...nasıl hamile olduğunuzu hissediyorsunuz anlamadım belirtiler nedir ?
psikolojik geldi bana ama kan testini yapmakta fayda varNormalden cok daha fazla yorgun ve uykulu hissediyorum. Duygu halim bile degisti. Vajinal akintim ve seyrek gogus agrim var. Normalde cok duzenli olur adet donemim takvim tutuyorum. İlk defa bu kadar gecikti. Bunlarin yaninda mide bulantim oluyor genellikle sabahlari ve oglenleri...
Bu belirtilere göre hamile olma oranın yüksek canım. Bir ihtimalde bir nedenden dolayı reglin gecikmiş ise bu belirtilerde olabilir. Sen idrar testi yap tekrar. Şimdi kan tahlili falan yaptirirsan dedigin gibi duyulma riski var.Normalden cok daha fazla yorgun ve uykulu hissediyorum. Duygu halim bile degisti. Vajinal akintim ve seyrek gogus agrim var. Normalde cok duzenli olur adet donemim takvim tutuyorum. İlk defa bu kadar gecikti. Bunlarin yaninda mide bulantim oluyor genellikle sabahlari ve oglenleri...
Umarim degilimdir ;( peki idrar testini bir daha ne zaman ve nasil yapmam gerekiyor? En kesin sonuc icin yani...Bu belirtilere göre hamile olma oranın yüksek canım. Bir ihtimalde bir nedenden dolayı reglin gecikmiş ise bu belirtilerde olabilir. Sen idrar testi yap tekrar. Şimdi kan tahlili falan yaptirirsan dedigin gibi duyulma riski var.
1 hafta gecikmiş zaten 1-2 gün sonra sabah ilk idrarınla yap.Umarim degilimdir ;( peki idrar testini bir daha ne zaman ve nasil yapmam gerekiyor? En kesin sonuc icin yani...
Cok tesekkur ederim gercekten danisabilecegim kimsem yoktu. Sonucu buraya bildiririm tekrar tesekkurler.1 hafta gecikmiş zaten 1-2 gün sonra sabah ilk idrarınla yap.
Tamam canım merakla bekliyorum. İnşallah hamile değilsindir ve bir daha böyle bir korku yaşamazsınCok tesekkur ederim gercekten danisabilecegim kimsem yoktu. Sonucu buraya bildiririm tekrar tesekkurler.
En son adet tarihim 14 eylul. 18 eylulde adetim bitti. 25 ya da 26 eylulde iliskiye girdik.En son adet tarihin ve cinsel iliskitarihin ne ? Ona gore yorum yapalim canim.
En son adet tarihim 14 eylul. 18 eylulde adetim bitti. 25 ya da 26 eylulde iliskiye girdik.[/Q
Riskli dönemde ilişki yaşanmış ama sen testini yap kesin sonucu öğrenEn son adet tarihim 14 eylul. 18 eylulde adetim bitti. 25 ya da 26 eylulde iliskiye girdik.
3-4 gun icinde tekrar idrar testi yapicam sonuc negatif olsa bile gecikmem devam ettigi takdirde kan testi yaptiricaz...Riskli dönemde ilişki yaşanmış ama sen testini yap kesin sonucu öğren
Tabiki en kesin sonuç kanda çıkar. İnsallah regl olursun.3-4 gun icinde tekrar idrar testi yapicam sonuc negatif olsa bile gecikmem devam ettigi takdirde kan testi yaptiricaz...
İnsallah olurum, hayatimda ilk defa bu kadar regl olmak istiyorum her sanciya da raziyim...Tabiki en kesin sonuç kanda çıkar. İnsallah regl olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?