- 13 Ekim 2015
- 21
- 2
- 1
- Konu Sahibi Amaneksikolma
-
Ben yine de 3-4 gun icinde sabah ilk idrarla tekrar deneyecegim emin olmam lazim eger reglim gelirse zaten sorun yok ama bu stresle kanser olurum boyle giderse...Canim hamile oldugunu düşünmüyorum cunku hamile kalmak cudden kolay bizey degil kisiden kisiye gore degisir ama oran cok düşük eger gecikmeyle beraber test yaptiysan o test negatif cikti ise dogrudur çünkü iliskinin uzerinden zaman gecmis baya cikmasi lazimdi
Yalniz soyle bir durum var, ben adetimin uzerinden 3-4 gun gecene kadar hic boyle bir ihtimal dusunmemistim ustune baska seyler de eklenince iyice arastirmaya basladik ve stresim boyle basladi 1 hafta oldu simdiStres yaptigin icin olmuyorsun bence
Bence hamile deilsin bana öle gelio. Ben ben ayın 25inde adet görürüm. Hamile kaldığımı ayın 27sinde idrar testinde öğrenmiştim. 2 gün gecikmeden sonra çıkmıştıMerhaba ablalarım demek istiyorum... Çünkü yaşım 18 ve boyumdan buyuk isler yaptim erkek arkadasimla. Yaklasik 1 bucuk senedir beraberiz bundan yaklasik 3 bucuk hafta once korunmasiz iliski yasadik. Geri cekilme teknigi olsa gerek... Bosalmadigini soyluyor fakat benim reglim 1 hafta gecikti ve bir cok berlitiyu yasiyorum. Bugun iki tane idrarda gebelik testi yaptim ikisi de negatif cikti. Eger reglim gelmez ise 1 hafta sonra tekrar deneyecegim. Cok korkuyorum ve tedirginim cunku hamile gibi hissediyorum ne yapacagimi bilemedim yardimci olabilir misiniz? Tesekkurler... Ayrica idrar testini hangi kosullarda yapmam gerek bir teknigi ya da yolu var mi? Ya da test sonucunu etkileyen faktorler? Simdiden tesekkur ederim.
Umarim soylediginiz gibidir. Biz %100 emin olmak icin tedbir aliyoruz sadece cunku bu cok ciddi bir durum bizim icin.Bence hamile deilsin bana öle gelio. Ben ben ayın 25inde adet görürüm. Hamile kaldığımı ayın 27sinde idrar testinde öğrenmiştim. 2 gün gecikmeden sonra çıkmıştı
Erkek arkadasim emin ama o zevk sivisindan bile hamile kalinabiliyormus... İlk ve ara idrar ayni gun mu yapicam? Ve orta idrar derken neyden bahsediyorsunuz?Erkek arkadaşın peki eminse kendinden eger bence sorun olacagini düşünmüyorum sen stres yapma ilk idrarinla ve ara idrarinla yap biraz orta idrar kullan
Insallh psikolojoktirNormalden cok daha fazla yorgun ve uykulu hissediyorum. Duygu halim bile degisti. Vajinal akintim ve seyrek gogus agrim var. Normalde cok duzenli olur adet donemim takvim tutuyorum. İlk defa bu kadar gecikti. Bunlarin yaninda mide bulantim oluyor genellikle sabahlari ve oglenleri...
Biz de bi daha yapma demesini biliriz ama şu anda ortada bir durum var ve nasihatten çok bilgilendirmeye çalışıyoruz. Kendisi zaten yaşadığı korkuyu bir daha yaşamak istemez böyle bir durumdan sonra...Vay Arkadaş kimse de bida böyle birşey yapma da stres é girme demiyor.. Ben diyim bari.. okulunu oku evlen ozaman hamile kal canım. İnşallah değilsindir . Yapma etme bida yazıktır . Allah affetsin.
Bu arada bence de değilsindir çünkü en gec 3 gun geçince çıkar testte . Ha bi de bu negatif dediğin testlerin fotosunu at bence bakalım. Çünkü çok silik de olsa pozitif demek. Ben öyle öğrendim de ..
Biliyorum pismanim ve utaniyorum zaten... Bu kadar dusuncesizce hareket etmemem gerekiyordu ben de ayni fikirdeyim %95 degilimdir ama erkek arkadasim illa kan testi yaptirmamda israrci riske giremeyiz diyor cunku bazi kadinlarda test negatif olsa da hamile olunabiliyormus bir de ben 2-3 gun sonra tekrar test yapicam bu sefer sabah ilk idrarla. Negatif testleri koyuyorumVay Arkadaş kimse de bida böyle birşey yapma da stres é girme demiyor.. Ben diyim bari.. okulunu oku evlen ozaman hamile kal canım. İnşallah değilsindir . Yapma etme bida yazıktır . Allah affetsin.
Bu arada bence de değilsindir çünkü en gec 3 gun geçince çıkar testte . Ha bi de bu negatif dediğin testlerin fotosunu at bence bakalım. Çünkü çok silik de olsa pozitif demek. Ben öyle öğrendim de ..
Biliriz söyleriz durumu bizimki de canım. Söylemeden kalmayak dedik yani.. O da lazim. Nasihat..Biz de bi daha yapma demesini biliriz ama şu anda ortada bir durum var ve nasihatten çok bilgilendirmeye çalışıyoruz. Kendisi zaten yaşadığı korkuyu bir daha yaşamak istemez böyle bir durumdan sonra...
Tesekkur ederimBiz de bi daha yapma demesini biliriz ama şu anda ortada bir durum var ve nasihatten çok bilgilendirmeye çalışıyoruz. Kendisi zaten yaşadığı korkuyu bir daha yaşamak istemez böyle bir durumdan sonra...
Tamam çok yıpratma kendini korkma da bak benim böyleydi adet gunu . Cok hafif silik de olsa belli . Sende hiç yok korkma hamis değilsindir . Kan testine gidip dikkat çekme 2 güné gene tekrarla benceBiliyorum pismanim ve utaniyorum zaten... Bu kadar dusuncesizce hareket etmemem gerekiyordu ben de ayni fikirdeyim %95 degilimdir ama erkek arkadasim illa kan testi yaptirmamda israrci riske giremeyiz diyor cunku bazi kadinlarda test negatif olsa da hamile olunabiliyormus bir de ben 2-3 gun sonra tekrar test yapicam bu sefer sabah ilk idrarla. Negatif testleri koyuyorum Eki Görüntüle 1656730
İnsallah, tek dilegim o... Yuksek ihtimal oyle ama riske atamam goz ardi edipInsallh psikolojoktir
Ben de kan testi istemiyorum ama cok israr ediyor nasil ikna edecegimi bilmiyorumTamam çok yıpratma kendini korkma da bak benim böyleydi adet gunu . Cok hafif silik de olsa belli . Sende hiç yok korkma hamis değilsindir . Kan testine gidip dikkat çekme 2 güné gene tekrarla bence
Bence de değisin ya testlerde hicbir belirti yok. Bir daha yap bakalım.Ben de kan testi istemiyorum ama cok israr ediyor nasil ikna edecegimi bilmiyorumiki gune ilk idrarla tekrar denicem bakalim ne olacak tesekkur ederim
Oyle yapicam bakalim, sizi de haberdar ederim. Her sey icin cok tesekkur ederim.Bence de değisin ya testlerde hicbir belirti yok. Bir daha yap bakalım.
Çoğu insan ilk kez gebe kalabilmek için o kadar çok şey yapıoki bana sıvı mıvı çok düşük ihtimal gözüküyor hamile kalabilmen için. Yumurtlama haftası kollayan mı dersin ilişki sonrası yatakta amuda kalkan mı dersin kımıldamadan 10 dk bekleyen mi dersin hepsi ilk defa spermin yumurtaya ulaşması için yapılıyor :))Erkek arkadasim emin ama o zevk sivisindan bile hamile kalinabiliyormus... İlk ve ara idrar ayni gun mu yapicam? Ve orta idrar derken neyden bahsediyorsunuz?
Yine yapsın idrar testini ama içi rahat etsin die bence özel bi hastaneye gidip 1 saat içinde öğrenebilir sevgilin versin tahlil ücretini bi bahaneyle çık yaptır komple rahatla derim 1 saat sonra sonuç elinde olurTamam çok yıpratma kendini korkma da bak benim böyleydi adet gunu . Cok hafif silik de olsa belli . Sende hiç yok korkma hamis değilsindir . Kan testine gidip dikkat çekme 2 güné gene tekrarla bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?