Galiba hamileyim korkuyorum.

Ben yine de 3-4 gun icinde sabah ilk idrarla tekrar deneyecegim emin olmam lazim eger reglim gelirse zaten sorun yok ama bu stresle kanser olurum boyle giderse...

Bence hamile deilsin bana öle gelio. Ben ben ayın 25inde adet görürüm. Hamile kaldığımı ayın 27sinde idrar testinde öğrenmiştim. 2 gün gecikmeden sonra çıkmıştı

Erkek arkadaşın peki eminse kendinden eger bence sorun olacagini düşünmüyorum sen stres yapma ilk idrarinla ve ara idrarinla yap biraz orta idrar kullan

Bence hamile deilsin bana öle gelio. Ben ben ayın 25inde adet görürüm. Hamile kaldığımı ayın 27sinde idrar testinde öğrenmiştim. 2 gün gecikmeden sonra çıkmıştı
Umarim soylediginiz gibidir. Biz %100 emin olmak icin tedbir aliyoruz sadece cunku bu cok ciddi bir durum bizim icin.

Erkek arkadaşın peki eminse kendinden eger bence sorun olacagini düşünmüyorum sen stres yapma ilk idrarinla ve ara idrarinla yap biraz orta idrar kullan
Erkek arkadasim emin ama o zevk sivisindan bile hamile kalinabiliyormus... İlk ve ara idrar ayni gun mu yapicam? Ve orta idrar derken neyden bahsediyorsunuz?

Vay Arkadaş kimse de bida böyle birşey yapma da stres é girme demiyor.. Ben diyim bari.. okulunu oku evlen ozaman hamile kal canım. İnşallah değilsindir . Yapma etme bida yazıktır . Allah affetsin.
Bu arada bence de değilsindir çünkü en gec 3 gun geçince çıkar testte . Ha bi de bu negatif dediğin testlerin fotosunu at bence bakalım. Çünkü çok silik de olsa pozitif demek. Ben öyle öğrendim de ..

Insallh psikolojoktir

Biz de bi daha yapma demesini biliriz ama şu anda ortada bir durum var ve nasihatten çok bilgilendirmeye çalışıyoruz. Kendisi zaten yaşadığı korkuyu bir daha yaşamak istemez böyle bir durumdan sonra...

Biliyorum pismanim ve utaniyorum zaten... Bu kadar dusuncesizce hareket etmemem gerekiyordu ben de ayni fikirdeyim %95 degilimdir ama erkek arkadasim illa kan testi yaptirmamda israrci riske giremeyiz diyor cunku bazi kadinlarda test negatif olsa da hamile olunabiliyormus bir de ben 2-3 gun sonra tekrar test yapicam bu sefer sabah ilk idrarla. Negatif testleri koyuyorum

Biz de bi daha yapma demesini biliriz ama şu anda ortada bir durum var ve nasihatten çok bilgilendirmeye çalışıyoruz. Kendisi zaten yaşadığı korkuyu bir daha yaşamak istemez böyle bir durumdan sonra...
Biliriz söyleriz durumu bizimki de canım. Söylemeden kalmayak dedik yani.. O da lazim. Nasihat..
Yoksa bilgilendirmeyi de yaptık canım evvelallah

Tesekkur ederim is isten gecti bence de keske yapmasaydim bir daha da yapmam ama artik ileriye donuk dusunmek, cozum odakli olmak zorundayim...

Tamam çok yıpratma kendini korkma da bak benim böyleydi adet gunu . Cok hafif silik de olsa belli . Sende hiç yok korkma hamis değilsindir . Kan testine gidip dikkat çekme 2 güné gene tekrarla bence

Eklentiler

• 2015-09-26 12.29.26.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 591
Tamam çok yıpratma kendini korkma da bak benim böyleydi adet gunu . Cok hafif silik de olsa belli . Sende hiç yok korkma hamis değilsindir . Kan testine gidip dikkat çekme 2 güné gene tekrarla bence
Ben de kan testi istemiyorum ama cok israr ediyor nasil ikna edecegimi bilmiyorum iki gune ilk idrarla tekrar denicem bakalim ne olacak tesekkur ederim

Erkek arkadasim emin ama o zevk sivisindan bile hamile kalinabiliyormus... İlk ve ara idrar ayni gun mu yapicam? Ve orta idrar derken neyden bahsediyorsunuz?
Çoğu insan ilk kez gebe kalabilmek için o kadar çok şey yapıoki bana sıvı mıvı çok düşük ihtimal gözüküyor hamile kalabilmen için. Yumurtlama haftası kollayan mı dersin ilişki sonrası yatakta amuda kalkan mı dersin kımıldamadan 10 dk bekleyen mi dersin hepsi ilk defa spermin yumurtaya ulaşması için yapılıyor :))

Yine yapsın idrar testini ama içi rahat etsin die bence özel bi hastaneye gidip 1 saat içinde öğrenebilir sevgilin versin tahlil ücretini bi bahaneyle çık yaptır komple rahatla derim 1 saat sonra sonuç elinde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…