Galiba hamileyim korkuyorum.

Stres yaptığın için gecikiyor adetin canım. Bemce yaşadığın belirtiler de psikolojik. Sakin ol gebe değilsindir..

Bence hamile degilsindir. Regl 1 hafta gecince hamile olsan silik bile olsa 2. Cizgi cikar. Sakin kan tahlili falan yaptirma yada yaptiracaksan devlet hastanesinde yaptirma cunku aninda bagli oldugun saglik ocagina gidiyor sonuclar ve evi arayip cagiriyorlar kontroller icin. Bidahada artik dikkatli olursun umarim. Bu korku sana yetmistir diye dusunuyorum

Ben de oyle dusunmustum zaten, kan tahlili yaptirmayacagim sadece onumuzdeki bir kac gun icinde tekrarlayacagim testi bu yeterli olur bence, tesekkur ederim bilgi icin

aynı şeyi düşünüyordum...
18 yaş daha nedir.. içim gitti okurken.

inşallah bir daha aynı korkuları yaşayacak hatalara düşmez. keşke kimse düşmese..
ama genelde bir kere oldu mu ve sıyrıldı mı düşülüyor.

benim de arkadaşım sevgilisinden yıllarca hamile olmadı ama hiç beklemediği bir anda ikiz bebeklerine hamile kaldı. bildiğin merdiven altında kürtaj oldu.

Allah hepimizi ıslah etsin. Sorumluluğunu bile alamadığımız işlere kalkışmasak keşke..

Benim de öyle valla içim yandı. Lise öğretmeniyim ben 18 yaşında ogrencilerim. Keşke bu işlere bulasmasalar.. Tabi konu Sahibi çok pişman .bu önemli !!!

Bencede hamile degilsin. Bir tesbih namazı kılmanı tavsiye ederim.. Zira (egerki muslumansan tabi) dini nikahsiz iliskiye girmek çok büyük günah..
Ruhunu arındırması için içinin ferahlamısı için olabilir yapabilir içindeki sıkıntı azalır. Pişman olduysa eğer bir daha kendilerini ve ailelerini sıkıntıya düşürcek hatalarda bulunmasınlar es kaza yine tekrar ederse kesin olursa hamileliği olan o minik cana olur. Kendi bedeninizde olsa kimsenin yaşam hakkını ellerinden alamazsınız

Ins deilsindir hamile yani altindan kalkamiyacaginiz yuklerin altina giriyorsunuz canim senin yasinda erkek kardesim var benimde zor bi durum bi tanidigimin basina geldi tam 7 aylik hamileymis ve nasil olduysa anlayamamis adet olmuyorum diye doktora gidio annesiyle orda ogrenio yasal sure gectigu icin aldiramio butun aile ayaga kalkio okuodu ve birakip evlenmek zorunda kaldi ve gorseniz o kizi boyle bisey asla yapmaz dersiniz duydugumda gunlerce aglamistim yakti kendini die allah vermesin kimseye

Umarim degilimdir ;( peki idrar testini bir daha ne zaman ve nasil yapmam gerekiyor? En kesin sonuc icin yani...
Banada yardim edin fikir verin adetime 7 gun var ama 15 gundur goğuslerim cok agriyor ve kasik agrilarim da var ayrica sol goğsumden sute benzer sivi geldi cok tedirginim test yaptim negatif cikti

Banada yardim edin fikir verin adetime 7 gun var ama 15 gundur goğuslerim cok agriyor ve kasik agrilarim da var ayrica sol goğsumden sute benzer sivi geldi cok tedirginim test yaptim negatif cikti

İki hafta sonra tekrar test yapın. Kesin sonuç çıkar.

Göğsümü sikinca geldi tabi
İki hafta sonra tekrar test yapın. Kesin sonuç çıkar.
İnsalla pozitif cikar cok istiyorum yeni evli olsamda

Reactions: K_G
Ses gelmemiş ben de merak ettim inşallah bi sorun yoktur. Ben de 3 gündür gecikiyorum adet yok ortada. tüm belirtiler var ama adetyok. 1.5 yaşında bir oğlum var.

valla belli olmuyor hayatım yap istersen ama en garantilisi kan testi.
benim hiçbi testim de pozitif çıkmadı oğlumda çok heves etmiştim iki çizgilere ama en son kanda 176 çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…