- 27 Mayıs 2017
- 503
- 177
- 23
- Konu Sahibi Sekermatik
-
Ay insallah canim yazarim tabi tesekkur ederim heycanima ortak oldugun icin cok mutlu oldum :)Hadi inşallah bize de yaz mutlaka canım
Ne demek canımm:) her zaman güzel haber gelse de ortak olsakAy insallah canim yazarim tabi tesekkur ederim heycanima ortak oldugun icin cok mutlu oldum :)
pembe ya da kahve oluyor diye okumuştum benYerleşme kanaması pembe şeklinde olmuyor sanki. Bende koyu kahve şeklinde gelmişti. Herşey gönlünce olsun canım inşallah hamilesindir :)
Amin canim isteyen her bayanla birlikte insallah sari akintilarim basladi cok heycanliyim cooookkkinşallah hamilesindir canım Allah sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik ve tabiki doğum nasip etsin isteyen herkese
Bugun yapacakmisin test canmHala adet olmadim ve hamilelige cok alistirdim.kendimi esime yapacagim surprizi bile dusundum.insallah hamileyimdir hem.cok heycanli hem cok endiaeliy
Bugun yapacakmisin test canm
.[/QUO
Canim aldim test ama adet olucam sanki sabahi beklicemBugun yapacakmisin test canm
.
Camasirimda leke vardi cunkuCanim aldim test ama adet olucam sanki sabahi beklicem
Camasirimda leke vardi cunku
Canim kahverengiydi ama koku vardi damla seklindeydiadet oluyosun gibi kanmı yoksa akıntı gibi kahverengi mi
bence suan elinizdeki testi yapin cunku dusundukce stres stres oldukça da adetinz geleceksede gelmiyck.maalesef asiri stres adet olmanizi engellerHic saati bile gecikmezdi adetimin sabsh uyaninca olurd geceden ped koyarim hatta akmasin diye mecbur beklicem bakalim ama agrim fln yok bulantim var biraz oda stresten galiba
Oyle mi diyosunuz.dogru aslinda haklisinizbence suan elinizdeki testi yapin cunku dusundukce stres stres oldukça da adetinz geleceksede gelmiyck.maalesef asiri stres adet olmanizi engeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?