Galiba hamileyim

Sekermatik

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
503
177
23
Kizlar bugun adet gunumdu gelen giden yok :) dun aksam cok tatli pespembe bi akintim oldu o kadar.insallah bebisimin yerlesme kanamasidir ve insallah kendimi psikolojik olarak etkileyip adetimi geciktirmiyorumdur isten cikayim test alicam cok heycanliyim :):):)

Yerleşme kanaması pembe şeklinde olmuyor sanki. Bende koyu kahve şeklinde gelmişti. Herşey gönlünce olsun canım inşallah hamilesindir :)

inşallah hamilesindir canım Allah sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik ve tabiki doğum nasip etsin isteyen herkese

Hala adet olmadim ve hamilelige cok alistirdim.kendimi esime yapacagim surprizi bile dusundum.insallah hamileyimdir hem.cok heycanli hem cok endiaeliy

Hic saati bile gecikmezdi adetimin sabsh uyaninca olurd geceden ped koyarim hatta akmasin diye mecbur beklicem bakalim ama agrim fln yok bulantim var biraz oda stresten galiba

Hic saati bile gecikmezdi adetimin sabsh uyaninca olurd geceden ped koyarim hatta akmasin diye mecbur beklicem bakalim ama agrim fln yok bulantim var biraz oda stresten galiba
bence suan elinizdeki testi yapin cunku dusundukce stres stres oldukça da adetinz geleceksede gelmiyck.maalesef asiri stres adet olmanizi engeller

Bebek kiyafeti de aldim isten cikinca testi yapip pozitif cikacagindan cok emindim surprizimi bile planladim hic gecikne olmayinca belirtilerde yasayinca bu sefer oldu sandim.ama galiba adet oluyorum.bidaha asla belirtilere inanmam

Bence testi yapın varsa cikar zaten stres iyice sıkıntıya sokar inşallah güzel haberler alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…