Galiba hamileyim

Oyle mi diyosunuz.dogru aslinda haklisiniz
her ay duzenli adet olurdm taaa ki beybi isteyene kadr.sonra basladi uc gun bes gun ya ileri yada geri gitmeye.maalesef beynimz vucudumuza hukmediyo.o yuzden test yapmaktan korkma bu ay olmazsa bi dahaki ay olur.hatta kafaya takmadgn an olur benm gibi.ve burda bi cok ornek var kafaya takmayinca oldu diyebilecek

Haklisin canim.kendi kendimizi etkiliyoruz cok umitliydim bunay cunku diger aylara gore o da adetimi geciktirdi tabi bu sefer daha cok umutlandim sonra hayal kirikligi.klomen kullanmak icin doktora gidicem bakalim.verirse

Kizlar ben yarin hormon testi ve kan testi yaptircam sonra ozele gideyim diyorum testlerimi doktora gosteririm.simdi klomen verirse onun icin ayri ucret aliniyomi acaba.bide 10 gun icindeki kontril ucretsiz oluyormus yumurta takibi yapmak istemese israrla isteyeyimmi bide catlatma ignesj cok pahaliymis galiba devlet odeme yapmiyomu acaba .klomen kullananlar basligina yazdim ama cevap veren yok yarin gidecegim icin bide buraya yazayim dedim tecrubeli olanlar aciklama yaparsa cok sevinirim

cnm çok bi bilgim yok aama klomene ücret ödüyorsun çok pahalı değil sanırım iğne 80 küsur okumuştum ama artmış olabilir devlet ödemiyormuş iğneyi kolmenin bi kısmını belki seni yanıltmış olmayayım benim tecrübem yok ama burdan okuduklarım bunlar tecrübeli arkadaşlar yorum yapar inşallah

Arkadaslar yardimci olun lutfen
Adetime 2 gun kala kahverengi lekelenmem oldu sonra biraz kan geldi ama.devami gelmedi sonra lekelenme tarzinda idrara ciktikca.devam.etti kasiklarim agrimiyordu sadece belim ve hala ara ara agrimaya devam.ediyor dun itibari ile hepsi kesildi bugun idrar testi yaptim fakat tek cikti sizce beklemelimiyim adetim 3 gun gecikti idrarda cikmamasi normal mi

idrarda cikmamasi normal canim kimisinin adet gecmeden kimisinin adet gecince kan testiyle belli olur bence ama sanki hamile gibisin insallah bebisin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…