- 27 Mayıs 2017
- 503
- 177
- 23
- Konu Sahibi Sekermatik
-
İnsallah tesekkur ederim Rabbim tum bebek isteyenlerin yaninda olsun insallahBence testi yapın varsa cikar zaten stres iyice sıkıntıya sokar inşallah güzel haberler alırsınız
Aminnnİnsallah tesekkur ederim Rabbim tum bebek isteyenlerin yaninda olsun insallah
her ay duzenli adet olurdm taaa ki beybi isteyene kadr.sonra basladi uc gun bes gun ya ileri yada geri gitmeye.maalesef beynimz vucudumuza hukmediyo.o yuzden test yapmaktan korkma bu ay olmazsa bi dahaki ay olur.hatta kafaya takmadgn an olur benm gibi.ve burda bi cok ornek var kafaya takmayinca oldu diyebilecekOyle mi diyosunuz.dogru aslinda haklisiniz
Canim kahverengiydi ama koku vardi damla seklindeydi
Sonuc nedirİnsallah tesekkur ederim Rabbim tum bebek isteyenlerin yaninda olsun insallah
Canim adet oldum ya hatta takvime baktim iki gun gecikmis gunu birak saati bile sasmazdi adetimin kac yildir.Sonuc nedir
Adet oldum canim bu ay doktora gidicem klomen verir belki hic kullanmadimcanım testi yap şu stresten kurtul en azından
yoksa da umutlar diğer aya hiç üzülme
Haklisin canim.kendi kendimizi etkiliyoruz cok umitliydim bunay cunku diger aylara gore o da adetimi geciktirdi tabi bu sefer daha cok umutlandim sonra hayal kirikligi.klomen kullanmak icin doktora gidicem bakalim.verirseher ay duzenli adet olurdm taaa ki beybi isteyene kadr.sonra basladi uc gun bes gun ya ileri yada geri gitmeye.maalesef beynimz vucudumuza hukmediyo.o yuzden test yapmaktan korkma bu ay olmazsa bi dahaki ay olur.hatta kafaya takmadgn an olur benm gibi.ve burda bi cok ornek var kafaya takmayinca oldu diyebilecek
Adet oldum canimHadi inşallah bize de yaz mutlaka canım
Valla canim insallah hamissindir ama artik benim belirtilere inanmicam artik klomen kullnacam bu ay yarin hormon testi yaptirip ozele gideyim diyorum devlet yumurta takibi yapmaz sanirimhayırlısı canım benim de bu ay 4 gün erken lekem geldi mevsimsel mi stres mi anlayamadım
idrarda cikmamasi normal canim kimisinin adet gecmeden kimisinin adet gecince kan testiyle belli olur bence ama sanki hamile gibisin insallah bebisin seninledirArkadaslar yardimci olun lutfen
Adetime 2 gun kala kahverengi lekelenmem oldu sonra biraz kan geldi ama.devami gelmedi sonra lekelenme tarzinda idrara ciktikca.devam.etti kasiklarim agrimiyordu sadece belim ve hala ara ara agrimaya devam.ediyor dun itibari ile hepsi kesildi bugun idrar testi yaptim fakat tek cikti sizce beklemelimiyim adetim 3 gun gecikti idrarda cikmamasi normal mi
Agzindan bal damliyor canim insallah hamileyimdir cok istiyorum 1 seneden beri.ugrasiyorumidrarda cikmamasi normal canim kimisinin adet gecmeden kimisinin adet gecince kan testiyle belli olur bence ama sanki hamile gibisin insallah bebisin seninledir
Yazicam canim mutlaka tesekkur ederim iyi gecelerSonucu yaz canim mutlaka :) dualarinin kabul olmasi dilegiyle iyi geceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?