- Konu Sahibi gizemlibloger
-
kımse yok mu kızlar bırılerıyle konusmasam olurum bu gece
ah ah yasemincim.. benim eşimde yengeç.. hep mi böyle olur yengeçler.. bende çok ilgi gösteririm eşime elimde değil.. inş. senin gibi kendimi geri çekebilirim.. demek ki yaramıyo yengeç erkeğine çok ilgi göstermek.. benimki de evde oturmak ister hep.. bide pek bi şımardı.. ama elimde değil.. inş. senin yolundan gidebilirim..
konu sahibi arkadaşım.. herşeyden önce evladını düşün.. birde burada yazılan taktikleri dene bakalım.. umursamaz davranmaya çalış inş. bakalım neler olacak.. gelişmeleri bekliyoruz..
canım yengec burcları neyazıkkı bıraz tuhaflar ıclerıne kapanık kendılerını dıs dunyaya kapatırlar anneye cok duskun olurlar bızımkıde ole bızım kayınvalıde ustkatta esımın gozu sureklı camda kapıda annesını gozetlıyo canı gıdıyo sureklı onu gorcem dıye
eğer annesi iyi biriyse sorun olmaz canım.. benim eşimde annecidir.. ama annesi iyi biri olduğundan pek problem olmuyor :))
bakalım Allah' ım bana irade gücü versin.. senin gibi yapmaya başladım yavaş yavaş.. kendimi geri çekiyorum üstüne düşmüyorum fazla.. inş. düzelir benimkide biraz :))
ınsallah hatasını anlar esın duzelır gelısmelerden haberdar et benı ozeldende yazabılırsın canım
canım özelden yazamadım.. çünkü mesaj kutun doluymuş.. bi zahmet boşaltır mısın.. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?