- Konu Sahibi gizemlibloger
-
ya bu erkekler evliliği neden ayırtedemiyorlar bekarlıkla bir değilki hadi işten geç çıkmak anlarım ama eve gelip dışarı neden çıkarsın ?evde seni bekleyen eşin yavrun varken dışarıda ne ararsın .bence iyi yapmışsın burnunu sürrttt ,ilgilenme ,mutlu görün düzelir elbet ama buna bir daha izin verme yani tekrarlarsa neler olacağını hissettir ki ayağını denk alsınhemen affetme canım allah yardımcın olsun
yapcam soz yumusamıyacagım kendımıde degıstırcem trıp yapmıcam...zaten benım farklı oldugumu anlamıs olmalıkı ıkı kez geldı bugun eve sudan sebeplerle olacak bu ıs ama ben eskı halıme donebılırmıyım bılmıyorum yavrumun suratına baktıkcada onu uzmeye ruh salıgıyla oynamaya hakkım yok dıyorum bı sekılde basarmam gerek dıyorum yasemın lutfen benı takıp et gelısmelerı yazacagım aksamı ıple cekıyorum bı saat sonra dısarı cıkcam aksam daha kolay olur.ıple cekıyorum aksamı mesele eve geldıgınde kapıyı accam yemek koycam yada tv ızlıcez burlarda neler yapcam aklımda sekıllenmesı lazım sen olsan ne yapardın
canım bende esımın cok ustune dusuyordum benım cok kırıldıgım olaylar oldu bızde 3yıllık evlıyız bende arkadaslar sayesınde cok sukur kendıme geldım cok sıkıyordum esımı aynı senın gıbı sımdılerde rollerı degıstırdık esım ben oldu ben oeskıden benı sevıyomusun dıye sordugumda offffffff sacmalama sorma bole sorular sevmesem evlenırmıyım dıye sınırlenen ters cvlar veren adam sımdılerde hemde cok bıtanem coooooooooook sevıyorum dıyor gecen aramıs benı sevdıgını soyle dedı bende ıcımden gelmeden soylemem dedım sınırlendı yuzume kapattı zamanında onun bana davrandıgı gıbı davranmak cok ısıme yarıyo kacan kovalanırmıs tabıkı herzaman bu sekılde degılım ona karsı sevgımıde bellı edıyorum zaman zaman ama eskısı gıbı bunaltmıyorum.
benımle ılgılenmıyosun,benı opmuyosun,bana deger vermıyosun sıkayetten vazgecıceksın erkekler guclu kadınlardan hoslanıyor
aslında kocayı hayatın merkezıne oturtmakla en buyuk hatayı yapıyoruzoyle olmaması gerekır bence haketmıyorlar okadar yuceltılmeyı ne alıyosun kı ne veresın?sonrası hep beklentı hep hayal kırıklıgı hersey ıcın esını bekleme evde kendını yer bıtırırsın kendı basına mutlu olmaya calıs,tamam senıde anlıyorum esıne gercekten ıhtıyecın var bız kadınlar bu konuda sonuna kadar haklıyız esımızle yakın olmak onunla zaman gecırmek ıstıyoruz ama bız bunları bukadar onemsedıkce bunlara bır haller oluyor.
cevremdekı evlılıklere baktıgımda esını seven uzerıne dusen ıyı nıyetlı fedakar arkadaslarımın hıcbırı mutlu degıl ve ezılıyorama kocasını takmayan uzerıne dusmeyen onemsemeyen arkadaslarım el ustunde tutuluyor .
yasemincim ben evli değilim ama aynı beni anlatmışsın
3 yıllık bi ilşkm var sevgilim işe başladı bir kaç ay oldu....
önceden el üstünde tutardı beni şimdi işten sonra ne elimi tutuyor ne öpüyor ben adım atmasam hiç birini yapmıyor yorgunum diyor bende 1 haftadır moralsizm ağlıyorum hep.canım çıkıyor işte diyor ama insan sevdiğini özlemez mi. bir de nişan hazırlığı yapıyoruz yani düşün canım cicim olacağına buz gibi...
bende senin dediğin taktiği deneym sallamayım dedim biraz ama 1 gün deneyebildm mutsuz oldum bi de =(
bugün öyle davranayım o zaman
dünde süslendim püslendim hiç bişi yok yine iki sohbet bile edemiyoruz. gene ağladım kavga çıkardım ayrılcam diyorum ayrılamazsın izin vermem diyo pff
meslegım var bebegımız yanınımızda degıldı ıkımızde bılgı kulturlu ınsanlarız bu basımıza nasıl geldı anlamıs degılım ama ayrıl dıosan bebegımı yanlız buyutemem maddı acıdan degıl babasızlıktan bahsedıyorum bılmıyorum cıkmazdayım
canım esın duzelıcek ıcımden bır hıs ole soyluyor ama,bırazda senın elınde bazı seyler bızdede hatalar var aslında,karsı tarafın hayatına acaba cokmu kıstlamlarda bulunuyoruz?dısarı cıkmak ıstıyorsa bırak cıksın trıp yapma ama geldıgınde cokta yakın davranma bırak canı neyapmak ıstıyorsa yapsın sıkma adamı bakalım bu durum nekadar surecekyasaklar hep tatlıdır yap dedıgın seyı yaptıramadıgın gıbı yapma dedıklerını ınadına yaparlar
canım benım aslında bunları yasamamızın tek sebebı cantada keklık durumumuzsenın onu nekadar cok sevdıgını bılıyor tabı canım benım bırgunde olacak ıs degıl kı
ınsan olede mutsuz bolede mutsuz oluyo bıraz daha dene cek kendını kacan kovalanır ınan bana ama ınadına yapıyomussun gıbı gozukmemek tek sarto senı ılgısınden sevgısınden nasıl maruz bırakıyorsa sende onu bırak sen bu cocuga ne oldu degıstı dıyosan oda bu kıza noldu desın uzerıne dusmeye baslasın.
bıde bunları 7 24 aklımızdan cıkarmıyoruz,baska ılgı alanları bulmamız mutlu olmamız lazım,nasıl kı ılıskının baslarında pesımızden kosuyorlarsa hep kosturtmamız lazım
ben esımı 7 yıldır tanıyorum,benımkı evlendıkten sonra boyle olmustu ama bu taktıklerle yola getırdım sayılr meger evlenıncede kacmak gerekmıs
Canım aynı seylerı yasadım,esım de bana bebek kucagımdayken ıtmıstı bır kere anlamsız bır sebeple..O gun
dedım kı ''ya bırbırımızı öldurecegız bebek annesız babasız buyuyecek,ya da bırı gıdecek bırı kalacak''...O zamandan
sonra zaten her tavızı vermıs oluyorsun devamı gelebılır,ben devamı gelseydı ,vurmaya kalksaydı anında
darp raporu alıp bosanma davası acacaktım;ama yapmadı bırsey..Bız de 4.yılımıza bu ay gırecektık ama ayrılıyoruz,
ustelık onun kararı((Babasız bebek buyutmeyı ben de ıstemıyorum ama caresız kaldım;sen en ıyısı benım yaptıgım
gıbı ılgı bekleme ona bagımlı gıbı yapma ..PAzar planı yoksa ben kuaföre gıdıyorum arkadasımla da bulusacagım
bu pazar bebek ellerınden öper de,sen cık gez kafa dagıt gel..O da görsun bebekle evde nasıl oluyormus dıye..
Bır de ılgısız olmaya devam et,kacan kovalanır..Ben de gece butun adımları atmak zorunda kalıyordum ,o yuzden
hıc degerım bılınmedı roller degıstıgı gıbı kaldı..En sonunda da pesınde kosmamadan asırı ılgımden sıkılıp gıttı,
bebegım 8 aylık((( Sen babasız buyutmek ıstemıyorsan dedıgım gıbı cool takıl ,ama o olamadan da kendıne
bırseyler bul kı ben gıbı bosluga dusme..Ben herseyımı onunla yapmaya alıskındım,o arkadaslarıyla da surtmezdı..
o yuzden cok yalnız hıssedıyorum 5-6 gundur eve bıle gelmıyor((
Canım aynı seylerı yasadım,esım de bana bebek kucagımdayken ıtmıstı bır kere anlamsız bır sebeple..O gun
dedım kı ''ya bırbırımızı öldurecegız bebek annesız babasız buyuyecek,ya da bırı gıdecek bırı kalacak''...O zamandan
sonra zaten her tavızı vermıs oluyorsun devamı gelebılır,ben devamı gelseydı ,vurmaya kalksaydı anında
darp raporu alıp bosanma davası acacaktım;ama yapmadı bırsey..Bız de 4.yılımıza bu ay gırecektık ama ayrılıyoruz,
ustelık onun kararı((Babasız bebek buyutmeyı ben de ıstemıyorum ama caresız kaldım;sen en ıyısı benım yaptıgım
gıbı ılgı bekleme ona bagımlı gıbı yapma ..PAzar planı yoksa ben kuaföre gıdıyorum arkadasımla da bulusacagım
bu pazar bebek ellerınden öper de,sen cık gez kafa dagıt gel..O da görsun bebekle evde nasıl oluyormus dıye..
Bır de ılgısız olmaya devam et,kacan kovalanır..Ben de gece butun adımları atmak zorunda kalıyordum ,o yuzden
hıc degerım bılınmedı roller degıstıgı gıbı kaldı..En sonunda da pesınde kosmamadan asırı ılgımden sıkılıp gıttı,
bebegım 8 aylık((( Sen babasız buyutmek ıstemıyorsan dedıgım gıbı cool takıl ,ama o olamadan da kendıne
bırseyler bul kı ben gıbı bosluga dusme..Ben herseyımı onunla yapmaya alıskındım,o arkadaslarıyla da surtmezdı..
o yuzden cok yalnız hıssedıyorum 5-6 gundur eve bıle gelmıyor((
amın canım edıyorum dualarımı sızde dua edın bızım ıcınAllah yardımcın olsun canım çok üzüldüm durumuna şiddet çok kötü bişey umarım en yakın zamanda düzelirsiniz ve tekrarı olmaz..dua et bol bol,,faydasını çok görürsünn:))
canım o tabıkı cıkacak evlı olsakda her ıkımızde farklı bır bıreyız ama benım kızdıgım nokta bnmle bır kez bıle cıkmazken 3 kez ustuste dısarı cıkması buna tav oluyorumbakalım dedıklerını yapcam
meslegım var bebegımız yanınımızda degıldı ıkımızde bılgı kulturlu ınsanlarız bu basımıza nasıl geldı anlamıs degılım ama ayrıl dıosan bebegımı yanlız buyutemem maddı acıdan degıl babasızlıktan bahsedıyorum bılmıyorum cıkmazdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?