küfür mü
daha sonrasında şiddette uygular gibime geldi :26:
Ben gelişmelerin olduğunu neden yeni görüyorum? Oruçken gözlerim görmüyor galiba :) kötü şeyler olmuş sanırım okuyup yorum yapıcam canım.
sizde değerlendirin kızlar meryemin nişanlısı iyice psikolojisini bozdu..
söylediği lafları hakettiğimi hissediyorum
aaa ayrılmıs mı ?:26:
ben orayı kacırdım sanırım .. :26:
Arkadaşlar çokk kötü şeyler oldu kendimi berbat hissediyorum
O görüşme yaptğım adam nişanlı olduğumu bildiği halde aracı göndererek benimle evlilik niyetinde olduğunu söylemiş
Şimdi Nişanlım mı haklı olmuş oluyor
hakaret etmesi iyi bişey değil ama sorunları varsa alttan almalıydın bide nişanlın yarın bir gün kocan olacak böyle mi destek olacaksın sen ona . biz kızlar surat asıyoruz sürekli bende de var oamaa o gelecektir özür dilemeye fazla uzatma bence konuyu tabi bu hakaret sürekli değilsee :44:
Kızlar beni en hassas noktalarımdan vurdu
Dinim, namsum, fiziksel görunuşum hepsine saydı da saydı.
O çarşafı çıkar sen müslüman değilsin kerha.. fah.. benden ayrıll git o adamla birlikte ol gibi laflr.
Kilom için de aygır falan dedi işte ben ilaçlardna dolayı son dönemlerde kilo aldığımı söylerdim hep
Zaten evlenince döverek seni adam edicem falan dedi
Terbiyeli ahlaklı bir insan olsa zaten namusuna,dinine laf etmezdi.O adam olsa seni dövmekten bahsetmezdi.Bir kadının laf edilecek en son şeydir namusu.O,o kadar terbiyesiz bir insan ki sana fahişe gibi bir laf edebilmiş.Gerçekten Dünya'nın en şerefsizi diyebildiğim bir insanla beraber oldum yine de ayrılırken ya da sonrasında bana böyle bir şey söylemedi düşün.Çapı bu kadar onun işte.bana diyor ki sen anca etrafındaki erkekleri mutlu eder onları hoşnut tutar memnun bırakırsın bunlar ne demek bir düşünsene canım.
kendimi övmekten nefret ederim ama inan çevremdeki herkes beni bilen herkes çok sever benim hastaneden kalma görüştüğüm duasını aldığım insanlar bile var
Baksana özgüvenimi bile yerle bir etti kendimi ispat etme derdine düştüm
Hayır tabiki.Allah aşkına Meryem ne zaman bu suçluluk psikolojisinden kurtulacaksın? Haklı olsa ne yazar adam neler yaptı sana,gözlerini aç lütfen.Arkadaşlar çokk kötü şeyler oldu kendimi berbat hissediyorum
O görüşme yaptğım adam nişanlı olduğumu bildiği halde aracı göndererek benimle evlilik niyetinde olduğunu söylemiş
Şimdi Nişanlım mı haklı olmuş oluyor
neden kendine bunu layık görüyorsun sadece bir yaşam hakkın var elinde nişanlın seni ezer böyle bir olay hiç olmamış olsaydı bile..ssenden çok daha baskın ve sinirli biri..
Ne alakası var, siz o adama o gözle bakmadınız sonuçta.
Reddedersiniz olur biter.
Kimse bunun için onca küfürü, hakareti hak etmez.
Kendinize haksızlık etmeyin.
Terbiyeli ahlaklı bir insan olsa zaten namusuna,dinine laf etmezdi.O adam olsa seni dövmekten bahsetmezdi.Bir kadının laf edilecek en son şeydir namusu.O,o kadar terbiyesiz bir insan ki sana fahişe gibi bir laf edebilmiş.Gerçekten Dünya'nın en şerefsizi diyebildiğim bir insanla beraber oldum yine de ayrılırken ya da sonrasında bana böyle bir şey söylemedi düşün.Çapı bu kadar onun işte.
Sana zamanında ayrıl küfrediyor demiştim sen yılların hatrına şans verdin.Bunu anlayabiliyorum tabiki,seni suçlamıyorum asla.Ama her zaman görünen köy kılavuz istemiyor işte.Ramazan'ın hayrına kurtulmuşsun sevin.
Hayır tabiki.Allah aşkına Meryem ne zaman bu suçluluk psikolojisinden kurtulacaksın? Haklı olsa ne yazar adam neler yaptı sana,gözlerini aç lütfen.
önceki sayfalarda yazıyo canım ama hangi konuda süpriz yapmak istiyosun onu yazarsan san yardımcı olabilirim
Ama çok ağır beddualar ettim çok zoruma gidiyor kızlar namusumdan şüphe ettircek kadar ağır konuşuyor müslüamn değilsin diyor
önce nişanlısı bir öğretmenmi diyeyim görüşmesine izin vermiş..sonra kıskaanmış..her lafı saydı meryeme..sopayla akıllandırıcam seni evlenince dedi..Meryem ayrıldı..o hoca meryeme evlenme teklifi göndermiş..Meryem diyorki nişanlım haklımıydı bana karşı tutumunda
Konunu şimdi okudum da şu kısıma yorum yapmadan edemedim. Bir hadis vardır; bir insan diğerine kafir diyorsa ikisinden biri muhakkak kafirdir diye. Böyle bir dangalaklık olabilir mi afedersin ama. Nefret ederim onun bunun müslümanlığına laf eden insanlara. Nişanlın biraz cahilmiş bence.
Ama içimden bir ses barışacağınızı söylüyor canım. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Sorma ya mantıklı düşünemiyor kız resmen.Nasıl bi baskı altında kaldıysa.Üzüldüm gerçekten.
sürekli sinirliydi bundan öncede
Bilmiyorum canım bunalımdayım içim hiç bir zaman rahat etmeyecek bu olay nedeniyle bitti
Bu olaya bağlama daha önce de problemleriniz vardı.Adam konuşmak yerine kufrediyor ya böyle bir şey var mı? Dayak diyor ya dayak.Sen onun afedersin malı mısın? Sen onun evcil hayvanı mısın terbiye edileceksin? Dayakla terbiye etmek ne demek? Terbiye edilmeye ihtiyacın mı var senin? Bunun lafını bile reva mı görüyorsun kendine.Lütfen yapma haketmiyorsun bunları,üzüldüm gerçekten.Tek suçlu sen değilsin tamam? Bi suç varsa bi yerde bu ortaklaşadır.O adam gibi oturup konuşmayı öğrenseydi bunlar olmazdı.
Ya çünkü bana ortada bu durum yokken benle ayrıl git o adamla birlikte ol gibi laflar etti
Sonra bu olayı öğrendim
O yüzden suçluluk duyuyorum
Bu konuda senin hiç bir suçun yok canım benim.Tek yaptığın o adamdan ders alman.Ben eminim o adamla çok mesafeli olduğuna.Sen laflarınla bunu belli ediyorsun zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?