Iyiki de tutmamis. Gercek yüzünü evlendikten sonra gösterseydi vay haline :/Aynnen verdiği sözlere kandım ama birini bile tutmadı o süreçte de :))
tartışmada insanın gerçek yüzü ortaya çıkar zaten meryemcim..sen kk de bile hep seviyeni korudun..onlar anne oğul seni ezerlerdi baskın tipler ikiside..eevlenince ana baba evi artık yabancı bir ev oluyo..evlendiğinde allahın izni ile anlayacaksın ne demek istediğimi..kendine bir fırsat verdin bence...Allah razı olsun canım aminnn
Ne bileyim öyle bir maske vardı ki sanırsın melek inanki böyleydi
Utangaç edepli saygılı anlayışlı ooo ...!!!
Iyiki de tutmamis. Gercek yüzünü evlendikten sonra gösterseydi vay haline :/
tartışmada insanın gerçek yüzü ortaya çıkar zaten meryemcim..sen kk de bile hep seviyeni korudun..onlar anne oğul seni ezerlerdi baskın tipler ikiside..eevlenince ana baba evi artık yabancı bir ev oluyo..evlendiğinde allahın izni ile anlayacaksın ne demek istediğimi..kendine bir fırsat verdin bence...
Aynen cryptic arkadasim. Hayirlisi olmus :)
Aynen öyle kızlar
Şükür diyorum ben
Zatewn annesiyele birlikte yaşamak zorunda olacaktık gibi görunuyordu
hayırlısı olsun birtanem kendi kendini soğuttu..
Evli degilim ama cok var öyle diyen aileler. Bosanmayi günah gibi görürler.dimi tamdemcim,kocan idare et bir bak düzelir derlerdi..
Aminnn canım çok sağol
Aynen öyle oldu
Evli degilim ama cok var öyle diyen aileler. Bosanmayi günah gibi görürler.
Konuyu takip eden arkadaşlar ayrıldık bildirmek istedim merak eden olursa diye.
Şu mubarek günlerde çok beter bi şekilde biti hem de.
Şans vermeye değmezmiş
Kızlar beni en hassas noktalarımdan vurdu
Dinim, namsum, fiziksel görunuşum hepsine saydı da saydı.
O çarşafı çıkar sen müslüman değilsin kerha.. fah.. benden ayrıll git o adamla birlikte ol gibi laflr.
Kilom için de aygır falan dedi işte ben ilaçlardna dolayı son dönemlerde kilo aldığımı söylerdim hep
bana diyor ki sen anca etrafındaki erkekleri mutlu eder onları hoşnut tutar memnun bırakırsın bunlar ne demek bir düşünsene canım.
kendimi övmekten nefret ederim ama inan çevremdeki herkes beni bilen herkes çok sever benim hastaneden kalma görüştüğüm duasını aldığım insanlar bile var
Baksana özgüvenimi bile yerle bir etti kendimi ispat etme derdine düştüm
Meryemim kızma ama.Vallahi çok sevindim.
Kurtuldun kardeşim,Allah kurtardı gerçek yüzünü olduğu gibi serdi önüne.
Terbiyesiz herif,Allah layığını versin.
Yok canım hatta direk aklıma gelenlerden birisin sen de , haani o demişti diyerek :))
Ben de öyle dua ediyorum inşAllah kendi layığını bulur
Kaçırdığın balık büyük diyor bi de hahahaa :)))
Bu moddaki herfilerin hepsi aynıç.Kendisi elde edemeyince namussuz damgası yiyorsun.O yüzden salla.Allah görüyor da duyuyor da.
Tahmin ettim öyle düşündüğünü ama,ukalalık etmek istemedim.
Aman bırak Allah aşkına,böyleleri kendini ne sanıyorsa...Aynı benim ex...Benim gibisini arasan bulamazsın demişti.Doğru valla.Öyle hödük,öyle keresteyi bulmak için uğraşmak lazım,ben de başarmıştım.
bizdede öyle maalesef..
:105::105::105: Keske birazcik olsun kendilerini o duruma koysalar
Basiniz sagolsun, nur icinde yatsin.... Eskiler hep boyun egerlermisya eziyetlere. Aslinda anneler daha iyi anlamalari lazim cocuklarini... Cok üzücü gercekten. Peki sonra ne oldu ? Merak ettim. Anlatirmisin eger özel degilse?yeni evlendiğimde kayınvalideyle falan problemim vardı..çok hafif çıtlatmıştım anneme öyle üstün körü..o zaman rahmetli olmaamıştı nur içinde yatsın,cümleside,sen eşinle iyi olmaya bak demişti
amin canım saolasın..Basiniz sagolsun, nur icinde yatsin.... Eskiler hep boyun egerlermisya eziyetlere. Aslinda anneler daha iyi anlamalari lazim cocuklarini... Cok üzücü gercekten. Peki sonra ne oldu ? Merak ettim. Anlatirmisin eger özel degilse?
Sonradan sevmesine sevindim :) darisi ayni sorunu yasiyan gelinlerin basina :)amin canım saolasın..
ben hiç anlatmadım bir daha,anlamıştım anlayacağımıannem zaten 26 sene babamla sorun yaşamış ne yapsın..
kendim aklım yettiği kadarınca idaare etmeye çalıştım..rahmetli karınvalidem nur içinde yatsı şikayet ederdi hep eşime..ama mükemmel iyi gelin nasıl olunur pek bir fikrim yoktu..3 sene öyle gitti..sonra hastalandı kayınvalide morali çöktü evi bize yürüme mesafesi 30 dakikaydı haftada 2..3 ziyaretine gittim hoşuna gitti öyle biraz sevdi beni..
Sonradan sevmesine sevindim :) darisi ayni sorunu yasiyan gelinlerin basina :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?