- 27 Mart 2014
- 1.154
- 589
- 248
Biraz rahatlıyorum böyle düşününce ma sanırım şuanki psikoljm nedeniyle bazı şeyleri yanlış algılıyorum
Kesinlikle öyle.Suçun olsa dersim emin ol.Objektif bakıyorum olaya.Biraz zaman ver kendine duanı et,namazını kıl ferahlayacaksın.Allah bu mübarek günlerde bu işi bozduysa vardır bir bildiği.
Teşekkür ederim canım
Moral veriyorsun geçrekten çok ihtiyacım var buna
Allah razı olsun canım
Allah senden de razı olsun.İftira atan,dinine laf eden,namusuna laf eden,dayak atmaktan bahseden bir eş kimse için hayırlı değildir.Bu gerçeği hatırlat kendine,bu günlerde geçecek.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın seni :)
söylediği lafları hakettiğimi hissediyorum
Geleceğinizi düşünmek zorundasınız.
Böyle bir şey olması o küfürleri hakaretleri haklı çıkarmıyor. Konu tek o bey değildi ki? Bir şey varsa düzgünce anlatabilirdi dimi?
Yapmayın tek o yok.. Böyle olmayan biri de vardır illaki. Çok yumuşak başlısınız sanırım... Bir de ayrılığın verdiği psikolojiyle bu anlattığınız durum birleşmiş gibi.
Yine de hakkınızda hayırlısı olsun diyorum.
Teşekkürler canım
Bu saatten sonra mı?
Sanmıyorum vicdan azabı çekiyorum
Merhaba kızlar,yine ben
Bu seferki sorunum nişanlım.
Normalde zaten Çok sinirli biri ve son zamanlarda ciddi ailevi sorunları da var bu yüzden daha bi gıcık.
Benim ayağım çatlamıştı o da aksam okul çıkışı beni almaya geldi çantamı aldı koluma girdi aramız iyiydi sonra benim boğazım durmadı canım dondurma çekti derken orda dondurma seçerken bana çok karıştı çok düşündü oysa benim istediğim belliydi sonra ben de uğraşmaya gelemedim ve boşver almayalım dedim surat astım o da başladı saymaya hakaret etti ben de uyardım bir kelime daha hakaret et gidicem dedim buna rağmen yine laf söyledi ben de çektim gittim arkamdan gelmesine müsaade etmedim ve o gün bu gündür konuşmuyoruz neymiş adam yerine koymamışım şimdi kim alttan almalı sizce?
Vicdan azabı çekme o öğretmenin ayıbı kesersin ilişkini olur biter. ..bu olan hiçte nişanlini hakli çıkarmaz lütfen şu düşünceyi at kafandan
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
İncir çekirdeğini doldurmayacak bi mesele , ikiniz de alttan alın bari
Tam tartışmalar ayrılık derken bunu öğrenince ...
Teşekkür ederim
Hepimizin hakkında her zaman hayırlısı olur inşALLAH :)
meryemcim sen hassas bir kızsın yapamazsın nişanlınla nişan atmak kolay ama evlenince boşanmak zor..iyi düşün canım
Ben bi hata yaptım duysanız bana kızacaksınız
Evlerine gittim önce annesi ile konuştum
Sonra yalnız kaldık bir odada ve onunla konuştuk
Çok yalvardı ama derken ben çok fena bir kaç tane peş peşe tokatlaar indirdim
Sonra ağladı bir kere sarılmak için izin istedi ama vermedim
Annesi siz i barıştırmadan bu evden çıkmıcan dedi
O Eğitim aldığım adamın durumunu da anlattım
İşler çok karışık ben altından kalkamıyorum
Hata üstüne hata yapıyorum
Meryem neden bu kadar duygusal yaklaşıyorsun..evli olsan attırırmı o tokatları sana ..hiç bir erkek buna izin vermez Meryem..ilişkiniz giderek yıpranıyor..zaten nişanlının sinir sistemi bozulmuş dolayısıyla seninkinide bozuyor..
Sacmalama meryem. Hakli olsa bile sana hakaret ve küfür etme gibi bi hakki yok. Eger hakli olsaydi. Meryem bu adamin niyeti iyi degil görüsme derdi. Dedi mi? Demedi, onun yerine seni asagilamayi tercih etti. Hakli olsa bile kendini haksiz duruma düsürdü. O adamin niyeti bozukmus bunu bilemezdin, iyi niyetli bi insan olarak süphelenmemen gayet normal. Eger sen kendini simdi haksiz buluyorsan kendini onun karsisinda kücük düsürmüs olacaksin. Sana ne baris yada barisma diyemem bu senin kararin ama nisanlim hakli dersen beni hayal kirikligina ugratmis olursun...Arkadaşlar çokk kötü şeyler oldu kendimi berbat hissediyorum
O görüşme yaptğım adam nişanlı olduğumu bildiği halde aracı göndererek benimle evlilik niyetinde olduğunu söylemiş
Şimdi Nişanlım mı haklı olmuş oluyor
Meryem seni döverim.
Sacmalama meryem. Hakli olsa bile sana hakaret ve küfür etme gibi bi hakki yok. Eger hakli olsaydi. Meryem bu adamin niyeti iyi degil görüsme derdi. Dedi mi? Demedi, onun yerine seni asagilamayi tercih etti. Hakli olsa bile kendini haksiz duruma düsürdü. O adamin niyeti bozukmus bunu bilemezdin, iyi niyetli bi insan olarak süphelenmemen gayet normal. Eger sen kendini simdi haksiz buluyorsan kendini onun karsisinda kücük düsürmüs olacaksin. Sana ne baris yada barisma diyemem bu senin kararin ama nisanlim hakli dersen beni hayal kirikligina ugratmis olursun...
Sevdam napıyım ben kestirip atmak istedikçe o beni rahatsız ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?