galiba ikimiz de özür bekliyoruz

Yok artik..
Terbiyesizligin dik alasi.
İnsanlari ayrilirken tanirsiniz, demislerdi.
Ne guzel bir tespitmis.
Sevindim bitmesine.
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah.

Yok artik..
Terbiyesizligin dik alasi.
İnsanlari ayrilirken tanirsiniz, demislerdi.
Ne guzel bir tespitmis.
Sevindim bitmesine.
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah.
Çok doğru bir sözmüş gerçekten de öyle
Teşekkür ederim
Allah razı olsun

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Pişman etme çabaları işte
Yok buyuk balık kaçırdın,yok seni başka kimse çekmez vs vs boş laf :)

pardon.ama size hakaret ederk o sizi adam yerine koymusmu acaba.bu erkeklr neksr piskin ya uste cikmak icn bhaneleri hazr hic ozr fln dilemeyn ne sbple olursa olsn hkaret etmemeli kaldiki dondrma icn bide ya ayip.htasini.anlamasini sglayin

son yorumlari okumadan.yzmistim byagi olaylr olmus szin icn uzuldm nler demus oyle.ama kndni belli etmus yol yakinkn.brde evlwndgnzi dsunsnze Allah korumus Allah islah.etsin terbyzn tekiymis

Çok geçmez 2 güne pişmanım sinirle çıktı o laflar ağzımda diyecek.Terbiyesiz.Ne demek kılosuna o lafı etmek.Ne demek kişiliğine,saygınlıgına laf etmek.Napıyoruz biz tepemize cıkarıyoruz.Ne oldum ben ya oluyor bunların hepsi hepsii hemde !!! Ama mutlaka biri hisseder gerçek yüzünü.Ablan hissetmiş.Bence ucuz kurtuldun meryem.Allah kıymet bilenlerle,el üstünde tutanlarla,saygıda kusur etmeyenlerle karşılaştırsın.Ettiği lafların vebalini de çeksin !

Allah seni kurtarmış canım benim bu tarz insanlar tedavi olmazsa asla düzelemez seni altın kalbin gibi temiz helal süt emmiş biri ile evleneceksin hemde çok kısa bir sürede içime doğdu dualarım seninle Allah herkesi nasıl biliyorsa öyle yapsın de sakın beddua etme senin gibi güzel ahlaklı birine beddua yakışmaz Allah onu bildiği gibi yapacak sen merak etme

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Konunu yeni okudum meryem hakkinda hayirlisi olsun.
Anlattiklarina bakinca boylesi cok daha iyi olmus.
Iliskide sanki alttan alan taraf sen olmussun gibi geldi bana.
Birde KV ile beraber oturmak, kufur eden bir es nasil dayanacaktin ?
Insan boyle bir iliskide kendine olan guvenini kaybeder.

Daha yeni ayrilmissiniz nisanlin gelip ozur diler bence yakinda.
Bu durumda sen ne kadar kararli olacaksin bilemem.

pardon.ama size hakaret ederk o sizi adam yerine koymusmu acaba.bu erkeklr neksr piskin ya uste cikmak icn bhaneleri hazr hic ozr fln dilemeyn ne sbple olursa olsn hkaret etmemeli kaldiki dondrma icn bide ya ayip.htasini.anlamasini sglayin

Dondurma veya herneyse hepsi bahaneymiş
Özünde varmış böyle bir kişilikama bana yansıtmamış bir süre

İşte bu yüzden ailelerle hareket ettim
artık pişman olsa da geri dönüşü yok benim için
Biz anlayış tahammül gösterdikçe onlar bunu başka algılıyor ve hayatımızı mahvediyorlar

İşte bu yüzden bundan bir önceki kavgada tedavi olma sözü verdi ama kılını bile kıpırdatmadı
Beni öenmsemiş olsa bir adım atar verdiği sözleri tutardı

Aynen ben de düşündüm, arkadaşlarla da konuştuk ben istemiyorum kv ile ne kadar iyi olursa olsun mantık bunu kabul etmiyor
Özür başladı ama benim için değişen bir şey olmayacak

Arkadaşlar, güzel dualarınız ilginiz herşey için çok teşekkür ederim
Allah hepinizden razı olsun
Bu mubarek günlerde hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin

Sana diyecektir benide anla sinirli bir animda soyledim.
Sen beni tanimiyormusun ben sana kiyamam...

Daha simdiden boyleyse meryem ilerde cok pisman olursun.
Ailen ne guzel yaninda su an.
Umarim kararli olursun meryem.

Canım ayrıldin mi şimdi ilk sayfaya baktım konu tarihi eski son sayfaya baktım bunlar yazıyor...
Diğer konundada okumuştum çok yazmadım ama gerçekten aynı evde yaşamak kolay değil. ..Allah hayırlısıni versin belki düzelir herşey

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Ayrıldık canım
Kv asla istemem aynı evde

Cok basit bir tartışma yada gereksiz kavga, önemsiz bir mevzu diyenlere lafım;
Konunuzla ilgili elbette herkes cok basit bir mevzu kavga sebebi bile değil gibi düşünebilir.
Yalnız İki insan anlaşamadı mı hiçbir mevzu önemli değil arkadaşlar ister büyük bi olay olsun ister küçük bir olay olsun tartışma hep olur.
Evet belki iki gün sonra barışılır fakat yine ufak bi mevzudan dolayı 2-3 günlük küslük olur.
Demek istediğim önemsiz olay yada tartışmalar yoktur, anlaşamay-an iki insan vardır. Uyuşmayan kafalar vardır. zoraki giden iteklemeyle devam eden ilişki vardır.
Ve bunlar hep devam eder. Mesele birinizin özür beklemesi falan değil..Eğer bu ilşkiye devam etmek istiyorsanız zaten bir taraf özür dilemeye alışacak..

kafalarının uyuşmadığı kesin:26:

Çok doğru tespit ve güzel bir yorum :)

Arkadaşlar çokk kötü şeyler oldu kendimi berbat hissediyorum

O görüşme yaptğım adam nişanlı olduğumu bildiği halde aracı göndererek benimle evlilik niyetinde olduğunu söylemiş
Şimdi Nişanlım mı haklı olmuş oluyor

hayır haklı olmuyor herkezin başına gelebilir sen görüşme yaptığın kişiye karşı o şekilde yaklaşmamıştın çünki..düzgün birisi ise şans verebilirsin bence boş ver nişanlını, adaam annemden ayrılmam diyo ve çok küfür ediyo...

Son düzenleyen: Moderatör:
küfür mü
daha sonrasında şiddette uygular gibime geldi :26:

Ben gelişmelerin olduğunu neden yeni görüyorum? Oruçken gözlerim görmüyor galiba :) kötü şeyler olmuş sanırım okuyup yorum yapıcam canım.

söylediği lafları hakettiğimi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…