Ne yazdınız acaba özel değilse sorabilir miyim ?? Ayrıca bölen önemli konularda yüz yüze konuşmanız daha etkili olurdu manda ne sesinizi ne yuz ifadenizi görebiliyor çünkü
Mesela ben nişanlımla önemli konuları yüz yüze elini tutarak yüzüne bakarak ilgim bi şekilde konuşurum bu arada benim nişanlımı da coksinirlidr ama hafifledi biraz
Ya bilmiyorum gelmemesi çok uyuz olmuş ama. Ailelere yansımasın böyle şeyler sakın. Sonra annenin diline düşersin. Oğlumu parmağında oynatmaya çalışıyor diye, hiç de yavrularına öküzlük yapmışsın demezler.
Özür dilemicen mi hiç, ben çok sıkıldım seni özledim neden gelmedin gibi bir şeyler mi desen :)
o bi haltı haketmiyor!!!
konuşalımmı dedim taamm dedi sonra konuya girdim sen bana hakaret etmiştin dedim salak gerizekalı gibi laflar hakaret mi sayılıyor!! dedi. neyse sen neden öyle bağıp çekip gittin dedi gitsen de düzgün gitseydin dedi ben bundan rahatsz oldum dedi ben de tek taraflı değil dedim senin hakaret etmen normal mi dedim. bunun üzerine sadece:neyse sonra konuşuruz deyince ben de 'ben düzeltmeeye çalıştıkça sen uzaklaşıyorsun nazlanıyorsu n dedim bana sen yapııcı bir insan değilsin dedi bana oynuyorsun hitap şekline bak dedi neden benle uğraşıyoesun hakaretlerim tatmin etmedi mi s.git o zaman dedi ben sadece sorunu çözmek istiyorum deyince de yalandan üzerime geilyon sinir bozucu kelimelerinle dedi ve :
beni deli ederek mi tamir edion lan sen geri zekalı
bana oynama defol
işine bka
yaptıgını bilion sen
ben sustukca bu kadar üstüme gelme yeter.
dedi ben de allah ıslah etsin deyip bişy yazmadım daha.
Ay bilmiyorum adam çok inatçı gibi. İnadını kırmak lazım bir şekilde. Ve bir daha sinirlendiğinde o şekilde konuşmayacağına dair söz alman laızm barıştığınızda.
Ayaklarıma kapanım ağladı bu haliyle bana söz verdi ne değişti.
Bırak canım ya Allah bildiği gibi yapsın ne yapıcam bilmiyorum
yuh yani hangi kızla olursa olsun böyle konuşursa kaybeder
Daha önce de mi oldu böyle bir şey? Çok mu agresif ya, nesi var? Sevmiyorum böyle keskin çizgiler çizen erkekleri. Biraz yumuşayın yahu.
Ya bence sinir hastası. Evet oldu tabi oooo
Sizi anlıyorum ama başta 'hem gönlünü yapmakistiyorum konuşalım istiyorum ama tavrımı da yaparım ' bi hal içinde yazmışsınız haliyle o da benle niye uğraşıyorsun o zin yazmış başta güzel gitmis size derinin güzelce anlatmış.yalnız hakaret ilişkinizde o kadar normal olmuş ki salak g.zekalı gibi kesimleri nişanlımı küfreden bile saymıyor.bunu ona siz göstermelisiniz hakaret etmeyerek bi kere dahi.tutarlı kararlı olmalısınız bunları ben de yaşadım kesinlikle off tutamadimkeendimi deyiverdim küfür demeyin bence en son cevap yaşamanız yerinde olmuş çünkü siz onu daha çok sinirlendirmissiniz hakaret ettin bana normal mi bunlar diyerek başına kakmissiniz. Istekleriniz keskin dille sınırlı birine anlatmayın .nişanlıniz yaptığınız hakareti henüz unutmamış.ben nişanlısının sor biri olduğunu düşünmüyorum.çünkü kestirip atmıyor işine derdini anlatabiliyor ama küfür kısmına tabiki kalmıyorum ama bunda sizin de payınız var kararlı olun lutfenkonuşalımmı dedim taamm dedi sonra konuya girdim sen bana hakaret etmiştin dedim salak gerizekalı gibi laflar hakaret mi sayılıyor!! dedi. neyse sen neden öyle bağıp çekip gittin dedi gitsen de düzgün gitseydin dedi ben bundan rahatsz oldum dedi ben de tek taraflı değil dedim senin hakaret etmen normal mi dedim. bunun üzerine sadece:neyse sonra konuşuruz deyince ben de 'ben düzeltmeeye çalıştıkça sen uzaklaşıyorsun nazlanıyorsu n dedim bana sen yapııcı bir insan değilsin dedi bana oynuyorsun hitap şekline bak dedi neden benle uğraşıyoesun hakaretlerim tatmin etmedi mi s.git o zaman dedi ben sadece sorunu çözmek istiyorum deyince de yalandan üzerime geilyon sinir bozucu kelimelerinle dedi ve :
beni deli ederek mi tamir edion lan sen geri zekalı
bana oynama defol
işine bka
yaptıgını bilion sen
ben sustukca bu kadar üstüme gelme yeter.
dedi ben de allah ıslah etsin deyip bişy yazmadım daha.
ne yapıcaksınki hiç bir şey yapma bekle bencede kadın milleti işte hepimiz duygusalız..zaten başımıza ne geliyorsa ondan geliyo
Ya bence sinir hastası. Evet oldu tabi oooo
Sizi anlıyorum ama başta 'hem gönlünü yapmakistiyorum konuşalım istiyorum ama tavrımı da yaparım ' bi hal içinde yazmışsınız haliyle o da benle niye uğraşıyorsun o zin yazmış başta güzel gitmis size derinin güzelce anlatmış.yalnız hakaret ilişkinizde o kadar normal olmuş ki salak g.zekalı gibi kesimleri nişanlımı küfreden bile saymıyor.bunu ona siz göstermelisiniz hakaret etmeyerek bi kere dahi.tutarlı kararlı olmalısınız bunları ben de yaşadım kesinlikle off tutamadimkeendimi deyiverdim küfür demeyin bence en son cevap yaşamanız yerinde olmuş çünkü siz onu daha çok sinirlendirmissiniz hakaret ettin bana normal mi bunlar diyerek başına kakmissiniz. Istekleriniz keskin dille sınırlı birine anlatmayın .nişanlıniz yaptığınız hakareti henüz unutmamış.ben nişanlısının sor biri olduğunu düşünmüyorum.çünkü kestirip atmıyor işine derdini anlatabiliyor ama küfür kısmına tabiki kalmıyorum ama bunda sizin de payınız var kararlı olun lutfen
Sevgi fedakarlık ister yılanı deliğinden çıkarırmış! Yılan deliğinden zehrini saçmak için çıkıyor.
Gerçekten çok sinirlendim ya,sizin bu kişiye hiç bir mecburiyetiniz yok çekmek zorunda da değilsiniz.
Küfre tahammülüm yok benim görünce sinirlerim tavan yapıyor,bırakın gitsin şunu.
Saygı duymayan adam düzelmez,bunu bilir bunu söylerim.
Ne demek s.git,terbiyesizliğe bak.
LG-P710 Tapatalk
Burada sadece alttan al diyen kendimi gördüğüm için cevap yazmak istedim.seviyorsa illaki ya sevdiğinin bu kötü huyunu değişecek ya da kestirip atacak .ben yapıcı olmaya çalışıyorum isterse konu sahibi dikkate alır isterse almaz onun bileceği iş yalnız küfür ederse erkek de eder.ve ağzınızı açıkta kalmasin bence neler var hayatta bu sorun atılabilecek bi sorun kendimden biliyorum empati kurulsa zaten bi çok ilişki bitmezBurda sürekli alttan al diyen arkadaşlar buyrun küfürde geldi.O küfrü gördüğümde gözlerimle ağzım aynı anda açıldı vallahi.
LG-P710 Tapatalk
s.git demiş ya. Şu laf affedilir değil. Sen konuşma hiç. Ararsa mesaj atarsa s..tirdim gittim yokum de. Hay ya rabbim. Kadınlarla konuşmayı öğrenin ya. Sinir oldum.
Benim babam deli. Bipolar hastası. Delirince küfreder falan bize. Nefret ediyorum. Ben korkarım sinirli erkekten çok. Eşim bana azcık sesini yükseltse babam gibi olucak diye elim ayağım dolanıyor ağlmaya başlıyorum nasıl özür dileyeceğini bilmiyor sonra. Siz ne zaman nişanlandınız. Nişanlanmadan önce ne kadar tanıdın. Ne zaman başladı bunlar?
Sinir hastası falansa bu işler yaşlandıkça kötüleşir, evlenince o rahatlıkla beter olur, en ufak maddi stres vs de çok kötü olur.
Sen şimdi sadece bekle bakalım..
Sevgi fedakarlık ister yılanı deliğinden çıkarırmış! Yılan deliğinden zehrini saçmak için çıkıyor.
Gerçekten çok sinirlendim ya,sizin bu kişiye hiç bir mecburiyetiniz yok çekmek zorunda da değilsiniz.
Küfre tahammülüm yok benim görünce sinirlerim tavan yapıyor,bırakın gitsin şunu.
Saygı duymayan adam düzelmez,bunu bilir bunu söylerim.
Ne demek s.git,terbiyesizliğe bak.
LG-P710 Tapatalk
benim babam sürekli öyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?