- 18 Aralık 2015
- 111
- 100
- 28
- 31
- Konu Sahibi Pmukprensess
-
Çok şükür bu sefer sünnet düğününden bahsetmemişsiniz, bu da bir gelişme.
Zamanla her şey daha iyi olacaktır.
Davayı ne zaman açacaksınız?[/QUOTE sunnet düğünu hakkında gerçekten salakca düşündüm. Gorumcemle arkadaş gibiydik büyüktü benden ama en çok onu seviyordum. Oda sirtimdan vurdu beni :/ ne kadar aptal kalpliymisim değer vermeyenlere değer vermişim ama gerçekten canim cok açıyor yasadiklarimdan ruhen bedenen zihinim çok yoruldu
Bir işe gir çalış sana uğraş olur anne babadan da ihtiyacın olursa çekinme ailen onlar seninHerkese merhaba. Cok destek verende oldu malesef kızan da oldu haklılar tabi ki.Hep iyi niyetimden kaybettim sanırım. Bir iki tane çok yakın akrabam yengelerim var (halalarimin gelinleri ) onlar beni görmeye geldiler . Birde amcamın kızı . Evli oda benim sorunlar dan yaşadı. Beninki daha kötü tabi konuları mi bilen biliyor elbette. 3 gun oldu baba evindeym ne arayan oldu ne soran. 3 gorumce 1 elti var hiç biri aramadı. Yanlış anlaşılmasın vallahi atamalarıni beklemiyorum.. bende son noktayı koydum. Annemde babamda koydu. Asla o eve donmiycem asla... akrabalarima anlattıkça sinirden agladilar resmen sakin gitme dediler. Ve ben gerçekten kararı mi verdim. Asla gitmek yok!!! Ben o evde hep Degersizdim. Eşim ic çamaşır paramı bile kaynanama verirdi sen anlasmassn annem alsin sana derdi. 3 4 yılı mi heba etmişim bir hiç uğruna.. ama sizden şunun için yardım istiyorum. Ben buraya gelirken 5 kuruş param yoktu. Annemle çarşıya çıkarken ondan hiç birsey isteyemiyorum. alır aliyorda ama hep bir çekinme duygusu var. Neden acaba. Mesela bugün çarşıya götürdü beni kızım şunu alayım vs vs. Ama aldiramadm. Yok anne ya çok para gider diye. Bilmiyorum neden böyle oldu. Bu duyguyu yaşayan var mi acaba. Herkes öyle diyordu bana koca evinde. Annenin evinde uzun elin kısa olur derlerdi. Şunu da tekrar beyan etmek istedim sizlere. Orayla tamamen bağı mi kopardim. Beynim çok dolu 3 günde 2 kilo vermişimdir ağzıma bir lokma zorla sokuyor annem. Üzüntüden birşey yemek gelmiyor icimden bu normal mi arkadaşlar. Hepinizden allah razi olsun
Tabi ki öyle ama şükür ikisinin de emeklisi var tam olarak alıyorlar. Ama yine de çekiniyorumBir işe gir çalış sana uğraş olur anne babadan da ihtiyacın olursa çekinme ailen onlar senin
Bir işe gir çalış sana uğraş olur anne babadan da ihtiyacın olursa çekinme ailen onlar senin
Bir işe gir kendi paran olsun o zaman harcamaya çekinmezsin.Tabi ki öyle ama şükür ikisinin de emeklisi var tam olarak alıyorlar. Ama yine de çekiniyorum
Cok haklısınız ama simdi ise hemen girmem doğru olmaz galiba biran cika gelirler ailemle konuşmak için. Bu sefer ben işte olurum hemen adını çıkarırlar ailemin kızı hemen çalıştı derler emin olun onlar diyen insanlar .Bir işe gir kendi paran olsun o zaman harcamaya çekinmezsin.
Kesin boşanmayı düşünüyorsan bunlar neden umurunda ki? Seni bilen bilmiyor mu? Hem çalışan kadınların adı mı çıkıyormuş??Cok haklısınız ama simdi ise hemen girmem doğru olmaz galiba biran cika gelirler ailemle konuşmak için. Bu sefer ben işte olurum hemen adını çıkarırlar ailemin kızı hemen çalıştı derler emin olun onlar diyen insanlar .
Hayir yanlış anladınız ben annemle konuşurken bile laf ederlerdi kv cok eski kafalı çokKesin boşanmayı düşünüyorsan bunlar neden umurunda ki? Seni bilen bilmiyor mu? Hem çalışan kadınların adı mı çıkıyormuş??
Inşallah :/Nihayet karar verilmis.
Hadi bakalim. Hayirlisi.
Simdiden bunlari takma.
Zamanla hersey duzelir. Rayina oturur hersey.
Kendine ve ailene zaman tani.
Insallah hersey guzel olacak.
Sabret
Niye hala hakkimda konuşurlar diye dusunuyosun gir ise çalış kendine gel zamanla kafanla dagilir unutursun onlarda fesatlanirlar ancak sen bazen saçma dusunuyosun kusurabakma ama..Cok haklısınız ama simdi ise hemen girmem doğru olmaz galiba biran cika gelirler ailemle konuşmak için. Bu sefer ben işte olurum hemen adını çıkarırlar ailemin kızı hemen çalıştı derler emin olun onlar diyen insanlar .
Cok haklısınız ama simdi ise hemen girmem doğru olmaz galiba biran cika gelirler ailemle konuşmak için. Bu sefer ben işte olurum hemen adını çıkarırlar ailemin kızı hemen çalıştı derler emin olun onlar diyen insanlar .
Yapmayın bunu kendinize, tamam çok zor bir karar aldınız ama artık onlari düşünerek atmayın adımlarınızı. Onlar zaten laf edecek bir şey bulacaklar. Çalışıp hem kafanızı bu düşüncelerden uzak tutun hem de ekonomik özgürlüğün bir keyfini çıkarın.Cok haklısınız ama simdi ise hemen girmem doğru olmaz galiba biran cika gelirler ailemle konuşmak için. Bu sefer ben işte olurum hemen adını çıkarırlar ailemin kızı hemen çalıştı derler emin olun onlar diyen insanlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?