Galiba kararı mı verdim. Esimin yüzünü bile görmek istemiyorum hele o kaynanamin...

Neden çekiniyorsun ki ailenden eşin çamaşır paranı bile kaynana verirken insanlat nelere katlanıyor ya Allah kimsenin yanına koymasın bunları...

Bence ne kadar utansan da, sıkılsan da, annen ve babanla aynı evde kalınca sorun yaşasan da eşinin evinde çektiğin çileden daha ağır olamaz. En azından kendi ailenin nazını çek, onlardan utan, çekin, bir şey isteyeme, elin pislik adamın kahrını çekeceğine. Ne de olsa annen ve baban senin canın, kanın.Sonuçta o adamın evinde küfür, hakaret , beddua duymaktan iyidir.

Ailen de desteklerse çalışmayı düşün derim. Onlara da katkın olur, sen de gönlünden geçtiğince harcarsın.

Allaha havale ettim hep. Öteki dünya da igne ucu kadar hakkim varsa helal değil insallahh
Hakkını helal et Allah yine sorar helal edip Allaha havale et yoksa onların hesabı bitene kadar arafta beklersin ne bu dünyada kalır yanlarına ne ahirette bekle ve izle...

Canım o para varken de oluyo. Annemlere geldiğimde her şeylerini ben almak isterim . Onlar Bi şeylere para verince içim gider. Koruma iç güdüsü galiba.

Ki senin durumun çok farklı. Maşallah bak sana evlerini yeniden açmışlar. Tv de neler görüyoruz insanlar kızlarına kapı açmıyor kızlar ya kocaya kalıyor ya da kötü insanlarla karşılaşıyorlar. Sen onlara sürekli dua et. Allah yardımcınız olsun zamanla alışırsın bence

Karar verdiysek ihtimal bırakmıyoruz, galiba demiyoruz

Bir işe gir çalış sana uğraş olur anne babadan da ihtiyacın olursa çekinme ailen onlar senin

Yok canim, baksana şimdi çalişmasi doğru olmazmiş. Bir zahmet kk ahalesi para toplasin bu zavalli kizcagiza

Sürekli ayni şey üzerine konu açmak yasak değilmiydi bu arada?

Yok canim, baksana şimdi çalişmasi doğru olmazmiş. Bir zahmet kk ahalesi para toplasin bu zavalli kizcagiza

Sürekli ayni şey üzerine konu açmak yasak değilmiydi bu arada?
Gerçekten ilginç bir üye bence zaten geri dönecek kocasına yoksa kim ne derse desin umrunda olmaz

adını çıkarırlar ailemin kızı hemen çalıştı derler emin olun
Gerçekten bazı cümlelerin beni benden alıyor.
Hemen çalıstı derler ne demek oluyor çalışmak ayıp mı.
Hala onlarin ağzına bakıyorsun onlardan çekiniyorsun.
Madem anne babadan birsey isteyemiyorsun tabiki bir is bakmalisin.
Hemen iş bulup çalışabilecek misin oda var simdiden bakmaya başlamalısın.
Daha 23 yaşındasın ömür boyu annen baban sana bakamaz. Biyerden sonra sırtlarından inmen lazim.
Yemiyorum icmiyorum demissin gayet normal cünkü üzüntülü ve streslisin.
Zamanla daha iyi olursun inşallah.

Olurmu öyle şey o senin annen.. daha hayat yeni başlıyor sana musmutlu yıllar var önünde. Bu tarz şekeri vesvese yapma kendine

Hala galiba mı diyorsun bacım sen?! Yat kalk dua et arkanda duran bir aile varmış. Hala gelip konuşurlar diyorsun. Ne konuşması? Aç davanı sun gerekçelerini kurtul şunlardan. Gir işe, çocuğuna da güzel bir nafaka bağlat. İstediğin gibi harcarsın. Şuan çok hafiflemiş olman lazım. Zira konularını takip eden bizler öyleyiz.

Su mesajinizdan sonra geri doneceginizden emin oldum.demedi demeyin

Çalış kendi ayaklarının üstünde dur. Annene babana birşey olsa ne yapacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…