Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de çok kafam karışıyo ben mi çok fesadım kayınvalidem mi çok fesat..ya da kv söylediği sözü kuağı duymuyo mu diyorum..biyerde bi sorun var ama çözemedim![]()
ben deme demesem nolacakki.nişanlım hemen annesinin dediğini yapıyo.onun sözüne bakıyoçok üzülüyorum
kızlar çok kötü bişe oldu bizim şehirler yakın ama kültürler çok farklı ve alacak verecek sorunları oluyo.bizim buralarda kız çok şey almaz.ve anneside bu duruma çatlıyo resmen.bende nişanlıma bu sabah bi alınacaktan bahsettim buda annesine demiş.kadın hemen olurmu öle şey daha neler falan filan diye sinirlenmiş.ve nişanlımda bana dedi karıştırma beni bilmemne derken biz gerildik annesine bişe diyemedi ama beni aşırı kırdııı aşırııııııı.şuan aramız felaket kötü.şimdi ben bu kadını napayım haa.nefret ediyorum ondan nefrettttttttttttttttt.asıl nişanlımın üstündeki etkisine çok kızdım.erkekler hep böylemi.annelerinin mi dediğini yapıyolar böyle..çok mutsuzum şuan ağladım ağlıycam.ben nişandan vazmı geçsem acaba bu beni hep ezdirecekmi böyle.evlenince işler değişirmi yoksa bilemem.ama şunu biliyorumki evlendikten sonra yüzüne dahi bakmıycam kayınvalidemin(
artık çok geç birbirimize girdik bile.çok kötü kavgalıyız.sonu iyi görünmüyor.evlenince düzelirmiki ya daha kötüye giderse ya beni hep ezdirirse
artık çok geç birbirimize girdik bile.çok kötü kavgalıyız.sonu iyi görünmüyor.evlenince düzelirmiki ya daha kötüye giderse ya beni hep ezdirirse
canım o kadar basit ki aslında konu nişan olmadan önce büyük tarzdaki alınacak verileceklere konuşuldu ama o an kadın çatladı sanki.ağır oldu bize ağır oldu diye.ya sen oğlunu evlendiriyosun mecbur masraf olacak demi ama...neyse sonra çok basit bi alınacağı nişanlıma dedim hatta ilk dediğimde dediki amann hallederiz o basit.ama ben kadının çatladığını biliyorumya dedimki bi annene de haberi olsun.ve ne olduysa oldu annesine dedi.başladı bu kadın.zaten herşeyi biz yapıyoruzda bukadarda olmazda falanda filanda.işin kötüsü önceden hallederiz diyen nişanlımıda öle doldurmuşki oda bana hak vermiyor ve o an ben çıldırdım.kavga ettik çok![]()
işte kavga olunca iki tarafta birbirine çok kırıcı oluyo.çok kırdım bende kavga anında onu.arada kalıyosa annesine söylesin bana niye kızıyo.ama kadın doldurmayı becermiş helal olsun...o kavga anında suratına kapattım tel.i oda evimizi aradı annemle konuştu.bende sorunumuzu anneme anlattığı için beni şikayet ettiği için çok sinirlendim aldım annemin elinden telefonu buna bağırdım kapattım.o çok zoruna gitmiş.kendisi öncesinde beni çok kırdı ama kızlar aşırı kırınca bende dayanamadım
cnm ben senı dıger konundanda takıp edıyorum bak aılede nısanlında kafana yatmayan seyler varsa bıraz daha dusun derım
dıger taraftada oudugum kadarıyle cok temız bı aıle kızısın cok yazık edersın mutsuz bı evlılıgın olursa
bence bıraz daha olc bıc annen ıle de paylaş sorunlarını oda akıl versın sana yada bıraz zamana bırak ama yanlış bı karar vermemek ıcın olc bıc o sekılde evlen
canım evet nişanlım çok nadirde olsa alkol alıyo ondan şikayetçiyim.diğer konumda onun üzerine.ama annemle bunu konuşamam.anneme alkol aldığını dersem annem mahfolur üzüntüden.o arada bir falan aldığını düşünmez hep alıyo zanneder.bitirmeye kararveririsem ozaman onu diycem ki geri dönüşü olmasın diye.çok karışığım aslında pek sorunumuz yok annesi karışmasa çok mutluyuz işte ama bilmiyorum ya nefret ediyorum annesindennnn((
nişanlımda diyoki annem bana çok düşkün ya yazık ağlıyo falan.artık dayanamadım.aşkım herkesin annesi herkese düşkündür dedim bende evet haklısın tabi diyo.ya kayınvalidemin çocuklarına düşkün moduna çıldırıyorum.sanki benim annem düşkün değilll.ama sürekli ben onlar olmadı mı dayanamıyom yok uyuyamıyom yok öle yapıyom yok böle.aslında kayınvalidemi nişandan önce severdim.ama nişandan sonra batıyo mu ne?
Kaynanalardadir sorunhep derdim arkadas gibi olalim kv ile benim annem nasilsa o da öyle olsun anne diym ona nasip olmadi
ya biz evlenmeden önce kv ile arkadaş gibi görüştük 6 seneye yakın bi süre..herşey çok güzeldi gerçekten arkadaşım gibi oldu.evlendikten sonra birkaç ay daha öyle devam etti baktım ki yüz verdikçe astarını istiyo, çektim kendimi..ee öyle olunca soğukluk girdi araya şimdi sinir ediyo beni her davranışı bazen üzülüyom nie böle olduk diye ama yapcak bişe yok...