Ayyyyynen katılıyorum. Annedir, tabii ki çocuğuna düşkün olur, ben de anneyim ama bazıları -misal benim kayınvalidem ve kayınpederim- özellikle de erkek aileleri çocukları evleneceği zaman birden aşırı düşkün bir pozisyon alıyor. Eşimden çoook duydum, "Babamın evlenene kadar bana sarıldığını hatırlamam, annem eskiden hiç bu kadar sık arayıp sormazdı" der. Askere de gitti bu adam. O zaman bile üstüne bu kadar düşmemişler. Eşim askerden gelip de babasına sarılmak isteyince adam itmiş. Ama evlenince ne olduysa artık kıymete bindi. Şimdi kayınpederim de kayınvalidem de "yavvruuum" diyip diyip durduk yere eşime sarılıveriyor ya... Komik! Üstelik aynı şehirdeyiz.
Valla arkadaşım sana da alış derim. Biz evlendik, bir gün eşim rahatsızlanınca kayınvalidem arayıp "Oğlum, istersen geliym kalıym sizde, sana bakarım." bile dedi. Ben neciysem artık! Allahtan eşim "Saçmalama" diyip tersledi. Dengeyi kuracak olan eştir, eş. Ama ona da asla annen böyle dedi, şöyle yaptı demeyeceksin. Hiç yorum yapmamak lazım. Ters tepiyor.