• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

galiba kayınvalideme taktım:)

Evet evlilik çok önemli ve düzen sağlaması çocuğuna her nekadar soğuk olsada baba evlilikte bir gurbette görüp biz yanınızdayız halini veirr daha duygusallaşır

kızlar daha önce yakın ev tutma konusunda ısrar eden kayınvalidem le ilgili anlatacaklarım var yine.biraz önce nişanlımı aradım.diyoki çok hüzünlendim.noldu dedim.diyoki annem bana sarıldı ağladı düğünüme az kaldığı için duygulanmış evden gideceğim için diyo.yaa çıldırdımmmmm ama nişanlıma bişe demedim.ya sen kız annesimisin neden ağlıyosunn demii.benim annem napsın o zaman.aynı şehirde olucaz sonuçta sana farkedecek ne ki?asıl benim annem kızını başka şehire yolluyacağı için üzülüyo sana noluyoo offff

hiç aldırma cnım takmaya da başlama sonu gelmez onun..biz nelerle uğraşıyoruz bi bilsen..bu ne ki? duymazdan gel,sonra canım dese canın çıksın dermiş gibi gelir sana..belki numara yapıyor belki de sahiden işin ciddiyetine şimdi vardı..bi kız gelip alıyo kolay değil..ben eşimi benden kıskanmasını çekiyorum,keşke en baştan hiç aldırmasaydım..şimdi görmek bile istemiyorum..yani kısacası salla ;)

Back