Komşu mu kullanan anlayamadım?3un 5in lafını yapan bir insan asla degilim . Yeni taşındık 3 ay oldu iste girip çıkarken soruyorum bisey lazımmı diye neyse geçen 2 kutu maske aldim ücreti vermedi d3dim herhal yok. Her gün disari çıkmam gerekirken ekmek alıyorum felan yine yok helali hoş olsun ama bukadar dusunceiszlik olmaz. Birdaha nasil önünü keserim bisey istese ne hayırı nasıl deyim
Bişey istediğinde üstümde bozuk yok deyin. Ve sizde ondan birşey isteyip parasını vermeyin bakalım nasıl davranacak3un 5in lafını yapan bir insan asla degilim . Yeni taşındık 3 ay oldu iste girip çıkarken soruyorum bisey lazımmı diye neyse geçen 2 kutu maske aldim ücreti vermedi d3dim herhal yok. Her gün disari çıkmam gerekirken ekmek alıyorum felan yine yok helali hoş olsun ama bukadar dusunceiszlik olmaz. Birdaha nasil önünü keserim bisey istese ne hayırı nasıl deyim
Not komsum
3un 5in lafını yapan bir insan asla degilim . Yeni taşındık 3 ay oldu iste girip çıkarken soruyorum bisey lazımmı diye neyse geçen 2 kutu maske aldim ücreti vermedi d3dim herhal yok. Her gün disari çıkmam gerekirken ekmek alıyorum felan yine yok helali hoş olsun ama bukadar dusunceiszlik olmaz. Birdaha nasil önünü keserim bisey istese ne hayırı nasıl deyim
Not komsum
Sormadan çıkın gidin ayıp yani bu kadar da.. İnsanların iyi niyetini suistimal ediyorlar..Sen üçün belin hesabını yapmam diyorsun ama onlar bir ekmek parasının 2 liranın hesabını yapıyorlar.. Edepsizlik ya bu çok uyuz oluyorum böylelerine.. Bir dahakine birşey demeden çıkın eğer isterlerse de ben geç gelirim falan birşeyler uydurun zamanla da anlasınlar almak istemediğinizi belki yaptıkları dangozluğu anlarlar..3un 5in lafını yapan bir insan asla degilim . Yeni taşındık 3 ay oldu iste girip çıkarken soruyorum bisey lazımmı diye neyse geçen 2 kutu maske aldim ücreti vermedi d3dim herhal yok. Her gün disari çıkmam gerekirken ekmek alıyorum felan yine yok helali hoş olsun ama bukadar dusunceiszlik olmaz. Birdaha nasil önünü keserim bisey istese ne hayırı nasıl deyim
Not komsum
Kadından akşam.aidatin üstünü istedim 100 verim aidat 50. Amann bozuk yok gibi konustu paramın üstünü ver dedim gülerek bozuldu. Inanın istediğime utandim
Aman kalır felan dedim 50 az değil dedim istedim.O zaman vermeseydin bozdurup getirimin deseydin
Bisey isterlerse üstümde fazla para yok parasini simdi verir misiniz diyin. Bazilari insanlari keriz yerine koyduklarini zannediyorlar malesef. Hem sormayın biseye ihtiyaci olan ciksin kendisi alsin. Siz yardim etmissiniz deger bilmemisler bu saatten sonra geri cekilin3un 5in lafını yapan bir insan asla degilim . Yeni taşındık 3 ay oldu iste girip çıkarken soruyorum bisey lazımmı diye neyse geçen 2 kutu maske aldim ücreti vermedi d3dim herhal yok. Her gün disari çıkmam gerekirken ekmek alıyorum felan yine yok helali hoş olsun ama bukadar dusunceiszlik olmaz. Birdaha nasil önünü keserim bisey istese ne hayırı nasıl deyim
Not komsum
Ekmek isterse ben geç donucem diyin , maske isterse kalmadı diyin. Ben de suistimal edilenlerin başkanıyım bi alnıma gerizekalı yazdirmadigim kaldı.3un 5in lafını yapan bir insan asla degilim . Yeni taşındık 3 ay oldu iste girip çıkarken soruyorum bisey lazımmı diye neyse geçen 2 kutu maske aldim ücreti vermedi d3dim herhal yok. Her gün disari çıkmam gerekirken ekmek alıyorum felan yine yok helali hoş olsun ama bukadar dusunceiszlik olmaz. Birdaha nasil önünü keserim bisey istese ne hayırı nasıl deyim
Not komsum
Komsuyla birsey alip verme samimiyetine nasil geldiniz. Benim komsum yuzume kapi carpiyor
Insanlık bendeki merhaba diyip geçemiyorumNiye soruyorsunuz bogaziniza mi yapisiyor
Cok doğru ben geri adım atacagimBisey isterlerse üstümde fazla para yok parasini simdi verir misiniz diyin. Bazilari insanlari keriz yerine koyduklarini zannediyorlar malesef. Hem sormayın biseye ihtiyaci olan ciksin kendisi alsin. Siz yardim etmissiniz deger bilmemisler bu saatten sonra geri cekilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?