Galiba kullaniliyorum

Muhittin

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
10.716
19.806
598
3un 5in lafını yapan bir insan asla degilim . Yeni taşındık 3 ay oldu iste girip çıkarken soruyorum bisey lazımmı diye neyse geçen 2 kutu maske aldim ücreti vermedi d3dim herhal yok. Her gün disari çıkmam gerekirken ekmek alıyorum felan yine yok helali hoş olsun ama bukadar dusunceiszlik olmaz. Birdaha nasil önünü keserim bisey istese ne hayırı nasıl deyim

Not komsum

Komşu mu kullanan anlayamadım?

Bişey istediğinde üstümde bozuk yok deyin. Ve sizde ondan birşey isteyip parasını vermeyin bakalım nasıl davranacak

Çok kısa bir cevap yeterli:

-yanıma fazla para almadım canım ya, sadece evin ihtiyacına kadar. Pardon.

Benim ablaminda sizin gibi dusunceli komsusu var saolsun ablam 56 kilo ile evlendi olmus 92 kilo. Kicini yerden kaldirmiuo copu kadinin eline tusturuyo kadin esine ekmegi aldiriyo. Masallah dedim sana.... alistirmayin valla bana gereksiz geliyo hasta olur yasli olir tamamda. Bir ekmek 2 lira. Normalde cimri asla degilim bir fondotenim 200 lira. Ama millete de dagitacak param olmaz

Sormadan çıkın gidin ayıp yani bu kadar da.. İnsanların iyi niyetini suistimal ediyorlar..Sen üçün belin hesabını yapmam diyorsun ama onlar bir ekmek parasının 2 liranın hesabını yapıyorlar.. Edepsizlik ya bu çok uyuz oluyorum böylelerine.. Bir dahakine birşey demeden çıkın eğer isterlerse de ben geç gelirim falan birşeyler uydurun zamanla da anlasınlar almak istemediğinizi belki yaptıkları dangozluğu anlarlar..

Bisey isterlerse üstümde fazla para yok parasini simdi verir misiniz diyin. Bazilari insanlari keriz yerine koyduklarini zannediyorlar malesef. Hem sormayın biseye ihtiyaci olan ciksin kendisi alsin. Siz yardim etmissiniz deger bilmemisler bu saatten sonra geri cekilin

Ekmek isterse ben geç donucem diyin , maske isterse kalmadı diyin. Ben de suistimal edilenlerin başkanıyım bi alnıma gerizekalı yazdirmadigim kaldı.

Komsuyla birsey alip verme samimiyetine nasil geldiniz. Benim komsum yuzume kapi carpiyor

Giriş katta oturuyor arabam orda park ediliyor bende soruyorum bak bide hamileyim çocuğunda var ayıp olmasın diye soruyorum ihtiyacın varmı sizin komşuda çok hazoymus
Niye soruyorsunuz bogaziniza mi yapisiyor
Insanlık bendeki merhaba diyip geçemiyorum
Cok doğru ben geri adım atacagim

Sormayin merhaba merhaba yeterli...
Benim de komşum şu an bana tripli, sebebi de yaptigi emrivakiye hayir dedigim icin. Ben sucluymusum gibi davraniyor aman her an herseye küsen insanlar da cekilmiyor. Boşverin. Bir daha sormayin bisey lazim mi diye iyi günler, iyi aksamlar... Herkes alınmaya gucenmeye yer ariyor ama kimse de ben naptim kirdim mi diye düşünmüyor ki ben de öyle küsen alingan biri degilim.
Paranızın üstünü de istemekten çekinmeyin ne demek 50 lirayi hibe mi edecektiniz? Kullanıyor da nasilsa anlamıyor kullanıldığını dusuncesiyle sömürmek istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…