Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz yazınca anlamına baktım ve şunu buldum "Davar ayağında olan kuru kemre. * Yarık. * Bir nesne yumuşak olmak, kum tanesi, ağaç ismi"
Ben olsam asla koymazdım ancak tercih sizin. Hayırla, sağlıkla kavuşun yavrunuza.
aren çok güzel bir isim çok havalı
aynı zamanda ares arya aras bayılıyorum bu isimlere
sağlıkla büyüsün oğlun aren çok hoş gerçekten.
Aren kulağa hoş gelen bir isim ancak anlamı, söylenişi kadar hoş değil... Birde bilmiyorum etnik kökenin sizin için önemi varmı ama aren bir ermeni ismidir, ermenistanda bir göl ismidir. Tabi siz beğendiyseniz hayırlı olsun umarım ismiyle uzun yaşar..
dogru söyledin babalar kolay kolay begenmiyo buldugumuz isimleri![]()
Evet livada süpermiş yaa ilk defa duyuyorum ben allah bağışlasın yavrunu...
Yoksa bana kalsa rüzgar çınar filan olurdu Aaahh şu babalar :)
Evet livada süpermiş yaa ilk defa duyuyorum ben allah bağışlasın yavrunu...
Yoksa bana kalsa rüzgar çınar filan olurdu Aaahh şu babalar :)
tesekkür ederim seninde allah bagislasin yavrunu daha dogmadi dimi yolda
8 haftası kaldı teyzesi az kaldı şafak sayıyoruz Nazar
ayy az kalmis cabuk gecer o 8 hafta ama dünyanin en güzel duygusu dogum yapmakmisbenimki 2 aylik oldu bile
normal dogum yapacaksin yoksa sezeryan:18:
Vallaha bilmiyorum nasıl ama şimdiden onu ilk kucağımı alacağım anı düşünmek bilem beni çok duygulandırıyor... Normal doğum istiyorum bi aksilik çıkmazsa epiduralle ama Diğerini yemez :) Ama beni bi tek makas taıyolarmış ya o korkutuyo :) benimkide ayrı bişey bilmiyorum normal doğum korkutmuyo beni baktım dayanılacak gibi değil sezeryana dönerim :)![]()
bende epidural oldum ama hemen yapmadilar önce 2 cm acilmasini beklediler ben cok korkuydum normal dogumdan ve epidural yapilmasindan kesilmesinden ama hicte zor bi durum deildi epidural yapilirken ayni sinek isirigi gibi geldi hem 8cm acilma olduktan sonra bida vermediler epidural 5 saat sanci cektim dogumda ikinmam gerektigi icin vermediler ama öylede kesilmesi filan hic acimadi hissetmedim bile![]()
anam 8 cm. açılınca vermiyolarmı yapmam ozaman ben sonuna kadar öyle uyuşuk die istiyodum doğurmam içimde tutarım valla :) Sen nerede yaptın bu arada doğumu bak korkmuyodum şimdi korkmaya başladım :) Toplamda nekadar sürdü doğumun![]()