Doğuma Hazırlık Galiba Oğluşumun İsmine Karar Verdik Bu sefer :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hadi şimdide oylayalım :)

• Ankete Katılan
    97
inşallah sağlıklı rahat bir doğum olur. isim çok güzel. oğlumuz olursa biz de eşimle aren i düşünebiliriz. tarihi kökeni ve yayıldığı geniş coğrafya ismin anlamını çok daha genişletmiş. adı gibi parlasın inşallah.

AAA çok çok teşekkür ederim güzel yorumun için... Evet biraz daha araştırdım epey derin bir tarihe sahip bi isimmiş mitolojiyi severim tam benlik oldu hayırlısıyla sizede nasip olur inşalla teşekkürler tekrardan güzel dileklerin için

Eveeetttt bacılar uzun aradan sonra geldim bebişimi doğurdummm vee isminide AREN DOĞU koyduk kararsızdım ama iyikide koymuşuz kuzuma çok yakıştı ismi :)

aren ... hayırlı olsun bi şe diyemicem mitolojiye düşkünsünüz madem kızınız olursa da MİRA ismi aklınızda bulunsun .) allah hayrlı uzun ömr versn inş ..

hayırlı olsun bebiişş...anlamını ilk okuduğumda tuhaf gelmişti ama okudukça dilim alıştı...ben daha klasik isimlerden yanayım ondan heralde...
tebrikler

aren ... hayırlı olsun bi şe diyemicem mitolojiye düşkünsünüz madem kızınız olursa da MİRA ismi aklınızda bulunsun .) allah hayrlı uzun ömr versn inş ..

Mira evet gerçekten değişik ve hoş neden olmasın olabilir elbette... Ama anlamı ne acaba Aminn cümlemizin kuzusunu bağışlasın rabbim

hayırlı olsun bebiişş...anlamını ilk okuduğumda tuhaf gelmişti ama okudukça dilim alıştı...ben daha klasik isimlerden yanayım ondan heralde...
tebrikler

Aslında bizde ilk çok tereddüt ettik koysakmı die alışamamıştık dalga geçenler filan bile olmuştu ama kararlı olduk ve ismini koyduk oğluşun iyikide koymuşuz şimdi alıştık ve iyikide koymuşuz diyorumm Teşekkürler bu arada

allah aren doguýa saglikli uzun ömürler versin cok sevimdim canim normal dogum mu yaptin korkuyodunya?

Çok çok çoooookkk teşekkür ederim aminnn cümlemizinkine inşallah.... Yok canım yaa malesef hafif ağrıyla gittim hastaneye meğer doğum başlamış 4 cmolmuş açılmam yatış yaptık nstye bağlandım bvenims ancılarımdan etkileniyodu bebiş sancımla birlikte kalp atışları düştü apar topar sezeryana girdik malesef ama olsun memnun kaldım sıkıntı yaşamadım çok şükür sağlıkla aldım bebişimi kucağıma dhaa ne olsun....

olsun canim allah baska sikinti vermesin benimkinin de dogumda kalp atislari düstü cok zor oldu ama simdi 6 aylik oldu bile cok cabuk geciyo tadini cikar

çocuğa verilen isim de ilk kendi seçeceği zaman gelene kadar giydirilen kıyafetlerde anne ve babanın kendi kendini tatmin etmesi... bizim soy ismimiz ateş oğlumuz olacağını ilk öğrendiğimizde eşimde bende ateş ismini uygun gördük ve son aya kadarda kararlıydık.. ateş ateş kimine göre dalga konusu olur dendi bana ve eşime ise krizmatik geldi.. sonra vazgeçtik kendi egomuz için çocuğun kişiliğini etkileyecek bir isim koyma hakkına sahip olmadığımıza karar verdik ve ismine TUĞRA olarak karar verdik. şimdi son 2 haftam oğlum tuğra yı bekliyorum..

olsun canim allah baska sikinti vermesin benimkinin de dogumda kalp atislari düstü cok zor oldu ama simdi 6 aylik oldu bile cok cabuk geciyo tadini cikar

Alaahım bizlere bağışlasın maşallah senin kuzuyada bizimkinin gaz sancıları bi bitseydi dahada keyif alıcaz ama oda geçicek inşallah :))

çocuğa verilen isim de ilk kendi seçeceği zaman gelene kadar giydirilen kıyafetlerde anne ve babanın kendi kendini tatmin etmesi... bizim soy ismimiz ateş oğlumuz olacağını ilk öğrendiğimizde eşimde bende ateş ismini uygun gördük ve son aya kadarda kararlıydık.. ateş ateş kimine göre dalga konusu olur dendi bana ve eşime ise krizmatik geldi.. sonra vazgeçtik kendi egomuz için çocuğun kişiliğini etkileyecek bir isim koyma hakkına sahip olmadığımıza karar verdik ve ismine TUĞRA olarak karar verdik. şimdi son 2 haftam oğlum tuğra yı bekliyorum..

ayyy allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah... İlk başta çevreden çok tepki aldık ama şimdi herkez çok beğeniyo oğlumada yakıştı onunda beğeneceğini düşünüyorum yedekte ikinci ismi var eğenmezse onu kullanır... Hayatı boyunca nelerle karşılaşacak bi isim bukadar etkileyici olmamalı çocuğuma ona göre sağlam bi kişilik oturtulursa kendisi bile dalgaya alacaktır yorumlarııı die düşünüyorum

Back
X