Annesine düşkün erkekle evlenilirmi ?
aşırı değil ama normalden fazla düşkün...
Annen evli olduğumuzda bana fazla karışırsa onu bi şekilde uyarır misin gibi sorulara cevabı annem öyle biri değil diyo kendisi çok çektiği için gelinine karismaz diyo. tmm belki öyle biridir ama oldu ki karisti diye düşün cevap ver yok laf dedirtmiyo hiç annesine.
sevgiliyken yada evliyken annene pahalı birşey almak istesen benim rızami alır misin dedim cevabı tövbe tövbe o benim annem sen yanimdaysan birlikte aliriz yoksan alırım sana sonra derim dedi
ben mi büyütüwmtm yoksa bu annesine düşkün mü ??
yada kesin olarak nasıl anlarım annesine düşkün olup olmadığını ??
cevaplar için şimdiden teşekkürler...
evet annesine duskun bu bir gercek ama bukadar duskun olmasinin altinda bence simdiden art niyet arama her anne ister evladinin kendini dusunmesini onemliolan burda anneyi tanimaya calismak bence onemli olan annenin oglunun bu duskunlugunu nasil kullandigi onemli eger yanlis hareketlerde bulunmuyosa yani bencil hep benim istedigim olsun demiyosa bence cooookkk guzel bir duygu bu ahhhh insallahh oglumda bana cokduskun olur :)))))
Daha şimdiden adamı annesi ile ilgili sorularla boğuyorsun.
evlilik plana göre 2 yıl sonra çok var belki ama kesin doğru karar vermek istiyorum o yüzden olmuycaksa 2 yıl boşa gecmesin
evlilik için sevgi yeterli değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?