Galiba sevgilim annesine çok düşkün :(

rose3434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
574
13
68
teşekkürler yorumlar için... :)

Son düzenleme:
evet annesine duskun bu bir gercek ama bukadar duskun olmasinin altinda bence simdiden art niyet arama her anne ister evladinin kendini dusunmesini onemliolan burda anneyi tanimaya calismak bence onemli olan annenin oglunun bu duskunlugunu nasil kullandigi onemli eger yanlis hareketlerde bulunmuyosa yani bencil hep benim istedigim olsun demiyosa bence cooookkk guzel bir duygu bu ahhhh insallahh oglumda bana cokduskun olur :)))))

Daha şimdiden adamı annesi ile ilgili sorularla boğuyorsun.

inşaallah oğlunuz gönlünzce biri olur :):)

annesine düşkün erkekle evlenilmez derler yaa kafam karisiyor bazen evlilik olmuycaksa uzamasin bu iş diye. daha kafamda çok soru var aslında farklı konularda onu da birgün pcden girince uzun uzun yazcam :):):)

annesini sevgilimın anlattigi kadar tanıyorum yüz yüze tanışmadım konuşmadım. şimdilik kötü niyetli öyle bi kadın değil galiba

Daha şimdiden adamı annesi ile ilgili sorularla boğuyorsun.

evlilik plana göre 2 yıl sonra çok var belki ama kesin doğru karar vermek istiyorum o yüzden olmuycaksa 2 yıl boşa gecmesin
evlilik için sevgi yeterli değil ki

Düşkün olması neden korkutuyorki bu kadar siz annenizi sevmiyormusunuz bende düşkünümdür anneme düşünüyorumda eşim düşkün olmamı istemese üzülürdüm o yüzden karşımdakinin yerine koyarım kendimi bence insanın eşi aradaki bagı saglam tutarsa sınırları çizgileri iyi belirledigi sürece hiçbir problem olmaz benim düşüncem kişi annesine deger veriyorsa bayan olarak eşinede verir aile kavramını biliyorsa kendide aile kavramına evlendiginde çabuk alışır şimdiden sevdiginize böyle sorular sorup kafasını karıştırmayın derim annemi sevmiyormu istemiyormu düşüncesi oluşur durun bakalım yaşadıkça zaman nasıl davranılması gerektigini gösterir

ben seni anliyorum tedirginsin haklisin kendi tarfindan bakildigi zaman cunku burda neler okuyoruzherseyinfazlasi zarar bende istemezdim sahsen coooookkk duskun olmasini dedigim gibi bunu ancak annesini tanimaya basladigin zaman anlarsin bence vakit kaybetmeden tanis madem zamanin bosa gecmesini istemiyosan

k.k.nın derdim var bölümünde çok fazla takılmaktan oluyor bunlar... boş boşuna sorular sorma. gözlemlemeye çalış. sorularla anlayamazsın.

ne acayip sorular öyle ? ben anneme hediye alırken fiyatını bütçesini eşime mi sorcam ? bu beni anneci mi yapar ?

ayrıca bu adam bu sorulara cevap verse de anlayamazsın, annem yapmaz öyle şey demiş beklemiyo heralde hoş kim bekler, olsa da vereceği tepkiyi söylemez şimdiden sana. benim ablama kayınvalidesi seni oğluma dövdürürüm diyodu da ablam söyleyince eşine anneme iftira atıyosun yapmaz öyle şey diyodu. belki böyle bi tip seninki de

anneci olup olmadığını zamanla tavırlarından anlarsın, evlendikten sonra anneci olan çok erkek var bu da ayrı mesele. hiç çekilmez ya

Canım kafanı bunlarla meşgul etme. Benim eşimde annesine çok düşkün bundan evlenmeden önce rahatsız olmuştum doğrusu senin gibi ama o kadar iyi bir kadın ki şimdi ben eşimden daha düşkünüm kendisine O da bizi sever hep iyiliğimizi ister hiç müdehale etmez. Sessiz sakin biri. Böyle de olabilir sen bilemezsin. İstersen kendisiyle tanışmak istediğini söyle tanış görüş bakalım

evlilik plana göre 2 yıl sonra çok var belki ama kesin doğru karar vermek istiyorum o yüzden olmuycaksa 2 yıl boşa gecmesin
evlilik için sevgi yeterli değil ki

Kesinlikle katılıyorum düşüncene ama bunu sorularla değil gözlemlerle yapmalısın.

Siz böyle durup dururken annesiyle ilgili diyaloglara girerseniz yakında annesini sorucağınız bir sevgiliniz olmuycak haberiniz olsun....
Sevgiliniz annesini iyi tanıyor ve buna göre düşünmeden cevap veriyor olamazmı yani... Size sorsa siz oturupta sevgilinize annenize dedikodumu ediceksiniz çocuk nedesin bu durumdaKonuşma ve sorularınız çok saçma geldi bana anne atılmaz... Daha çıkarken sana annesini kötülüycek hali yok siz büyütmüşsünüz...

annene pahalı hediye alır mısın ne demek

herşeyi geçtim o çarptı gözüme

bunaltma sevgilini.

sevgiliyken yada evliyken annene pahalı birşey almak istesen benim rızami alır misin dedim cevabı tövbe tövbe o benim annem sen yanimdaysan birlikte aliriz yoksan alırım sana sonra derim dedi

sevgiline oğluşum diyesim geldi bi an

ne güzel söylemiş o annesi hediye almak için bile eşinden izin alacaksa vay haline.burada ne eşler görüyoruz annesi karısını iki gün üst üste aradı diye annesine laflar sayan hakaret eden adamlar okuduk.senin sevgilin annesine düşkün değil hayırlı bi evlat bence,ne güzel.

anneye hediye almak için sevgiliden izin alınacak dönememi geldik. zavallı oğlan anneleri.

Bence seni çok doldurmuşlar daha şimdiden aman annesine düşkün birini bulma, aman kv.den çok çekersin, aman kocanı kurtaramazsın falanda filan..
Şahsen benim her dakika annemi sorgulayan bir sevgilim olsa hiç çekmezdim. Sevgilin iyiymiş yine..Hep kendi tarafından bakma birazda karşı taraftan bak. Öyle yazdıklarından sevgilinin çok da ters bir cevabını görmedim doğrusu bunlardan düşkün ya da değil sonucu çıkmaz. Benim eşimde düşkündür annesine, ablasına ama şimdiye kadar hiç rahatsız olmadım açıkçası , bende düşkünüm o da benden olmadı. Önemli olan sınırları bilmek, her iki tarafta kendini bilirse birşeycik olmaz. Unutma annesine, ailesine saygısı sevgisi olmayandan sen de bekleme sakın. Aman benim svglim annesine düşkün değil bana düşkün olacak, her istediğimi yaptırırım zannetme!! Bu duygusal bağlar olmayan kişiden de ne eş olur ne baba..
Şimdiden bu kadar kurcalama sevgilini de kendinden soğutma

Sevgilin annesine pahali hediye alirken sana sormak zorunda mi? Isterse gider milyarlik tek tas alir, sana da sormaz. Sen onun sadece sevgilisisin, para islerine karismaya hakkin yok, hele ki annesi icin harciyorsa hic yok. Pahali hediye almasi anne bagimlisi oldugu anlamina da gelmez...

Senin sorduğun sorular garip; onun verdiği cevaplar değil. Annesine düşkün olup olmadığı bu cevaplardan anlaşılacak bir şey değil çünkü gayet normal cevaplar vermiş. Herkesin kayınvalidesiyle yaşadığı problemler senin de kafanda yer etmiş ve daha şimdiden kafana takmışsın. Ortada bir şey yokken böyle sorularla ne erkek arkadaşını sık boğaz et, ne de kendini üz.

Son düzenleme:
tovbe tovbee
annesine hediye alacakken sana niye sorsun
bu sorulara ragmen sevglin hala senleyse kaçirma mutlaka evlen
ben olsma bu sorulari sornala i$im olmaz $ahsen
kocam benim aileme alacagim hediyeye kari$amaz, hele izin istemek soz konusu bile deil ( tabi parasini o vermiyprsa :) )
e kocana parayi sen vermiycegine gore sorun çok saçma oluyor ..

Adamın annesine düşkün olup olmadığını tam kestiremedim ama, sizin kayınvalide takıntınız olduğunu kestirdim tam olarak.
Yapmayın size zarar azıcık vicdanlı izanlı empatiyle bakın olaylara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…