cevaplar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim... bazılarınızın dediği gibi kv önyargısı çok var bende çok... çünkü çevremde hiç iyi örnek yok... kötü bi kaynana çıkarsa karşıma diye önyargım var .s herşeyin hayirlisi artık...
bu arada sözde kendi aramızda..
Siz annenize hediye almadan önce soruyor musunuz?Annesine düşkün erkekle evlenilirmi ?
aşırı değil ama normalden fazla düşkün...
Annen evli olduğumuzda bana fazla karışırsa onu bi şekilde uyarır misin gibi sorulara cevabı annem öyle biri değil diyo kendisi çok çektiği için gelinine karismaz diyo. tmm belki öyle biridir ama oldu ki karisti diye düşün cevap ver yok laf dedirtmiyo hiç annesine.
sevgiliyken yada evliyken annene pahalı birşey almak istesen benim rızami alır misin dedim cevabı tövbe tövbe o benim annem sen yanimdaysan birlikte aliriz yoksan alırım sana sonra derim dedi
ben mi büyütüwmtm yoksa bu annesine düşkün mü ??
yada kesin olarak nasıl anlarım annesine düşkün olup olmadığını ??
cevaplar için şimdiden teşekkürler...
ne acayip sorular öyle ? ben anneme hediye alırken fiyatını bütçesini eşime mi sorcam ? bu beni anneci mi yapar ?
ayrıca bu adam bu sorulara cevap verse de anlayamazsın, annem yapmaz öyle şey demiş beklemiyo heralde hoş kim bekler, olsa da vereceği tepkiyi söylemez şimdiden sana. benim ablama kayınvalidesi seni oğluma dövdürürüm diyodu da ablam söyleyince eşine anneme iftira atıyosun yapmaz öyle şey diyodu. belki böyle bi tip seninki de
anneci olup olmadığını zamanla tavırlarından anlarsın, evlendikten sonra anneci olan çok erkek var bu da ayrı mesele. hiç çekilmez ya
Anneye 3 bin liralık pırlanta alıyorsa sorması lazım tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?