Galiba terk edildim.

Desdemonarch

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
162
4
46
Ankara
Onceki konumda arada bahsetmistim erkek arkadasimla 3 yildir beraberiz ama sevgili gibi degil sanki askerlik arkadasi gibiyiz. Beraber olmuyoruz en basitinden 27 yasindayim ve bu konuda bir sikintim yok ama bana ten uyumumuz yok neyse olur boyle seyler deyip gecistiriyor. Tanidigim insanlar da dahil en az 3 kere cok net aldatildigimi ogrendim internetten flortlestiklerini saymiyorum bile. Takildigi kizlara benim icin karsima aldim konustum lorettinayi sevgili degiliz dedim ama anlamiyor terk etsem de uzulecek, bir sey yok aramizda demis hep.
Ve aci tarafi 3 senedir haftanin en az 5 gunu ondayim kendisi istiyor, canim askim, sevgilim, yarim, bebek kokusu var sende diyor.. ben birkac kere ayrilmak istedigimde hayir sen benim kadinimsin bunu asacagiz terk edilmek cok kotu bir sey dedi. Onceki gece patavatsiz bir arkadasim yine beni aldattigi ortak tanidigimiz bir kizin soylediklerinden bahsetti. Kiza benim icin aman lorettina sevgilim degil bir turlu laf anlatamadim.. terk etmek istemiyorum ama o da anlamiyor demis. Bir de bu cirkefler cirkefi kiz utanmadan bu arada cok afedersiniz yatakta gayet iyiydi 45 dakika surdu demis. Benim icim acidi nasil agladim. Bilmiyorum ki nryim eksik kizlardan biri guzelse oteki pis, banyo yapmaktsn habersiz, okulda herkesin karakterinden tavirlarindan illallah ettigi barlarda sabahlayan bir kiz. Ustelik erkek arkadasim bana gelince degil bara, kafeye bile aksam gitmemi istemez. Bir suru kavgs cikarir...

O gece ben bu kizin anlattiklarini ogrenince aradim aglayarak.. bana sen aptal misin, kime inanmak istiyorsan ona inan, eeh yeter ben istanbula hatta yyrtdisina ksciyorum ne haliniz varsa gorun deyip kapatti. Dunden beri atesim var hastayim bildigi halde ne aradi ne sordu. 3 yilin sonu buysa cok uzucuymus cok uzgunum.

Kurtulmussun sen gurursuz musun diyecek arkadaslar olacak. Inanin mantikli dusununce ben de kendime sasiriyorum ama icinde bir yerde masumiyetine iyi kalpliligine inaniyorum sanirim. Bu yollarin yol olmadigini anladiginda yalniz kalmasin istiyorum. Mutsuzsan ayrilalim diye defalarca ben soylemisken baskalarina beni asagilamasina cok kirginim. Ustelik karsilastigimizda da nispet yapar gibi benim elimden tutup o kizlara mesaj veriyor. Iyi de sen o kizla beni aldatmissin benimle yasamadigin mahremiyeti yasamissin sonra elimden tutup sevgilim lorettina diye dalga gecer gibi millete rol yapiyorsun. Ben anlamadim bu cocugun derdi ne. Cahil desen degil, yazar, dizilerde senaristlik yapiyor hatta isi gucu var. Hayatta bir eksigi gedigi yok bu sorunlu hal nedir bilmiyorum. Dun dedi ki bugun 3 bucukta yapimciyla toplantisi varmis aksam sana ugrarim konusuruz dedi bu saat oldu ses yok. Hayat arkadasimsin destegimsin dedigi insani sirf cinsel haz icin aldattiysa hadi bunu anlarim ama beni asagilamak ne demek... diyemez miydi yok guzelim lorettina sevgilim degil arkadasiz vb. Terk edicem de yikilir diye edemiyorum demek ne demek...

Ben çocuğun değil de sizin derdinizi merak ettim. Neden böyle birine katlanıyorsunuz?

ke$ke $u forumun kurallari biraz daha gev$ek olsa , banlanmak bu kadar kolay olmasaydi ( bunu $u an içimden geldigi için yazdim )

konu sahibina yorum yazmak istemiyorum konunun gerçek olduguna inanmadigim için, iyi eglenceler size yorum yazacak olan arkada$larla ..

ikiyüzlü ve dengesiz. insanların karakterleri çok zor değişir. o yüzden boşver böyle yalan dolan nereye kadar. sen içine sindrebiliyo musun senle beraber olmak istemeyen ama başkalarıyla gayet güzel birlikte olan bi adamın yanında olmayı. arkandan aşağılamasını falan.

Lorattina
Az evvel 39 derece ateşin olduğunu yazmıştın ben senin havale geçirdiğini düşünüyorum.
Ne demek 'Galiba terkedildim'
Halen bu adama seni terketme hakkını verdiğine inanamıyorum.

Ben çocuğun değil de sizin derdinizi merak ettim. Neden böyle birine katlanıyorsunuz?

Oncelikle tabletten yazdigim icin harf hatalari ve noktalama eksiklikleri icin ozur dilerim.

Sorunuza gelince.. bilmiyorum inanin ben universiteyi bitirdikten sonra ilk defa ailenden ayrilip master icin Ankara'ya geldim. Okulu kazandigimi ogrendigim gun erkek arkadasimla tanistim. Ne kurlar ne yazismalar derken hem ayni bolumde olmamiz hem ortak projeler bahanesiyle cok guzel bir flort surecinden sonra sevgili olduk. O donemde dunyanin en iyi sevgilisiydi. Ben tek cocugum ve babam ile annem problemli insanlar, ordan kurtulmanin hissiyle birden cok baglandim sanirim. Birdenbire hayatima mukemmel bir insan girdi ama aldatildigimi ilk ogrendigim zaman 2 yil once ysni cok agir bunalima girdim 1 bucuk ay evden cikmadim okula gitmedim goz damarlarim catlayana kadar agladim ve beni oyle gordukce dalga gecmeye, asagilamaya basladi. Ben o şokla iyice baglandim sanirim yeter kj terk etmesin de her seyi sineye cekerim dedim. 8 aydir antidepresan kullaniyorum ve artik eskisi gibi dyygusal buhranlarim olmuyor su an sadece yalniz hissediyorum. Sudan cikmis balik gibiyim. Ha beni seviyor mu diye sorsaniz, mantigim hayir der duygularim da hagir der ama bir umut hala sevdigine dair isaretleri dusunuyorum.

Son düzenleme:
Adama ne yaptığını bilmez deriz, peki sen.Seninle ilişki yaşamadı diye üzülüyorsun gerçekten çok garip, barlarda gezen diye anlattığın kızı kıskanıyormuş gibi yazmışsın.Aldattığı kesin diyorsun daha ne olsun, anladıktan sonra yalnız kalmasın diyosun omuzunu mu vericeksin sana ihanet etmiş erkeğe.

Canım sen ne yapıyorsun böyle ya..ne yaparsa yapsın onu terkedemiyorsun bırakamıyorsun,hiç beklemediği bir anda terke et de aklı başına gelsin..Şu an ayrılmış filan değilsiniz,kafama göre ararım kafama göre seninle görüşürüm modunda beyefendi..Ona aşıksın belli..ama böyle giderse sonunuz yok bunu da bil..Gider başkasına aşık olur sen de uzaktan izlersin..Şu an elindeyken kıymetini bilmesini sağla..

bırak boşver adam olmaz böylelerinden.. bende oyuncuyum bu arada az çok bilinir bu çevrenin insanları gönül kaptırmaya gelincek insan değil böyleleri hayatına bak bi tek o mu var dünyada ? Odaklanmıs dünyaya onun için gelmiş gibisin . Git aynaya bak kkararlı ol ve herşeye yeniden başlıyorum diyerek öncelikle onu sil.

Sevgili maral keske hayat sizin gercek kriterleriniz uzerinden ilerlese. Dilerseniz ozelden mesaj atin da ben size telefondan butun ayrintilari ileteyim. Ilk defa basima geliyor boyle bir tepkiyle karsilasmak. Bu ne curetkarliktir ki siz isin aslini ogrenmeden bir insana sahte damgasi vuruyorsunuz? Ben binlerce mesaji onlarca konusu olan bir uye miyim, eglenceye mi ihtiyacim var? Iki senedir uyeyim daha yeni yeni derdimi paylasiyorum. Inanin cok farkli realiteler cok absurd yasam bicimleri var. Bir gun bizim bolume gelin bir kahvemi icin de cesit cesit insan profilini kendi gozlerinizle gorun.

Kadinlar kulubunu kesfetmeden once benzeri yabanci forumlarda bu konuyu paylasiyordum dilerseniz konulari tarih ve baslillariyla size atayim ozelden. Ayip ediyorsunuz.

Iyi eglenceler ne demektir? Eglence mi bu? Illa ad soyad, kurum, sirket, okul adi mi istiyorsunuz? Hic dert degil ozelden verebilirim eger su yazdiginizi geri alacaksaniz.

kınamıyorum ama hayretle okudum defalarca aldatılıp affetmişsiniz terkedilmişsiniz çok mu
garip bi ilşkiniz varmış yani sizi canı sizi istediğinde arayıp soran aldatan biriyle barabersiniz,terkettim diye konu açsaydınız keske

bence burda büyük konuşma taraftarı degilim.. hiçbirimiz aşıkken mantığı devreye sokmuş insanlar değiliz. Anlıyorum aşık olmuşsun bu yerini alışkanlığa belki de saplantıya bıraktı fakat kendine gelmelisin

anlattigin $eyler inanilacak gibi deil
bi kizin, gitsin ihtiyacini gorsun onu anlarim ama benden ayrilmasin vs demesi inandirici gelmedi bana
eglence dedigim de, fake konu eglenmek açiliyor ya ondan oyle dedim ..

binlerce mesaji olan uye fake konu açmazki az mesaji olan açar ..
sana bu kadar kotuluk yapmi$ birinin ( pskolojini bile bozmu$ elin oglu ) sende bu kadar degerli olmasi donmesini beklemen , terkedildim diye aglaman inan normal deil
bu yuzden fake oldugunu du$undum sadece ..

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

şimdi güzel arkadaşım, adam seni aldatmış defelarca.
aşağılamış, arkandan konuşmuş arkadaşlarına rezil etmiş.
önüne gelenle düşüp kalkmasına rağmen sana elini sürmemiş.
ama seni hep yanında tutmuş canım balım ayrılmana da izin vermemiş.
seni dibinde tutuyor nazımı çeken evlenilecek kız diye, kendi hevesini alıyor.
ha bu demek değil ki başka evlenilecek bir kız bulduğunda seni bırakmayacak.
öyle bir bırakır ki bi de suçlu sen olursun..
zaten atmış tribini öyle gitmiş.
27 yaşında aklı başında master yapan bi kadınsın.
ne muhtaçsın ona ne de başka birşey.
o yüzden saçmalamayı kes ve hak ettiği dersi ver şu herife..

Size de fevri çıktım özür dilerim. Ben tiyatro bölümündeyim, okula girmeden önce de 17 yaşımdan beri bu işin içindeyim yani 10 sene olmuş. Benim algımın değişmiş olması da muhtemel... İnanın ne aileme ne de sanat sepetle uğraşmayan insanlara anlamlı gelmez burdaki ilişkiler, ben bile hala yadırgıyorum ama öyle bir ego ki bu insanlardaki..
Benim sevgilim tanıdığı oyuncu kızlarla bile hava atar bana. Yani sevgilisine. Sınıf arkadaşları seçmeleri birbirlerine haber vermez yapımcının ofisinde pişti olurlar. Birkaç övgü aldı diye ona gerçekten değer veren insanları bir anda satabiliyor benim sevgilim. Böyle olmadığı zamanlarda çok normal, insancıl biri ama bazen kendi kendine öyle havalara giriyor ki.

Şu konuda çok haklısınız ama, başka kızlarla beraber olmasını normal karşılarım demek istemedim öyle çok ağladım kendimi yerden yere vurdum hatta istifra ettim ilk duyduğumda. Normal karşılanır mı hiç? Beraber uyuduğunuz gelecek planladığınız kişi bir geceliğine sizi eve postalayıp sizin uyuduğunuz yatakta üstelik tanıdığınız insanlarla ilişki kuruyor.. Ten uyumu konusundaki açıklaması da şuydu.. Bir insanı seversin, sarılıp uyursun ama o kişiyi cinsel yönden çekici bulmazsın bizdeki de öyle bir şey boşver ama seni aldatmam ne yapalım biz de böyle sevgili oluruz demişti bana. Ben ne bileyim aldatacağını..

bu kdr karmsaya gerek yok adam seviosa merak ediosa arar birak bu isleri.. valla adam daha sayiyi hakedio en azindan yolu izi belli hayatini yasio sen kendine hic deger vermiomusun bu yollar yol deil yanliz kalmasin nasi bi dusuncedir ya
boyle sevgiliyi birak arkadas bile olmaz. tabi kaldirabilene..

Psikolojik sorunları var besbelli, iyi niyetli olsun kötü niyetli olsun, masum olsun(nasıl oluyorsa bunca halttan sonra) serseri olsun, bununla bir hayat geçmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…