- 6 Mayıs 2011
- 2.774
- 38
- 358
- Konu Sahibi Desdemonarch
-
Size de fevri çıktım özür dilerim. Ben tiyatro bölümündeyim, okula girmeden önce de 17 yaşımdan beri bu işin içindeyim yani 10 sene olmuş. Benim algımın değişmiş olması da muhtemel... İnanın ne aileme ne de sanat sepetle uğraşmayan insanlara anlamlı gelmez burdaki ilişkiler, ben bile hala yadırgıyorum ama öyle bir ego ki bu insanlardaki..
Benim sevgilim tanıdığı oyuncu kızlarla bile hava atar bana. Yani sevgilisine. Sınıf arkadaşları seçmeleri birbirlerine haber vermez yapımcının ofisinde pişti olurlar. Birkaç övgü aldı diye ona gerçekten değer veren insanları bir anda satabiliyor benim sevgilim. Böyle olmadığı zamanlarda çok normal, insancıl biri ama bazen kendi kendine öyle havalara giriyor ki.
Şu konuda çok haklısınız ama, başka kızlarla beraber olmasını normal karşılarım demek istemedim öyle çok ağladım kendimi yerden yere vurdum hatta istifra ettim ilk duyduğumda. Normal karşılanır mı hiç? Beraber uyuduğunuz gelecek planladığınız kişi bir geceliğine sizi eve postalayıp sizin uyuduğunuz yatakta üstelik tanıdığınız insanlarla ilişki kuruyor.. Ten uyumu konusundaki açıklaması da şuydu.. Bir insanı seversin, sarılıp uyursun ama o kişiyi cinsel yönden çekici bulmazsın bizdeki de öyle bir şey boşver ama seni aldatmam ne yapalım biz de böyle sevgili oluruz demişti bana. Ben ne bileyim aldatacağını..
Bence en yakın zamanda,hiç vakit kaybetmeden psikoloğa gitmelisiniz.
Sizi bu kadar rencide eden adamı hala düşünüyor olmanız bence hiç sağlıklı değil.
böyle sevgili olunmaz.insan sevdiğini arzular,dokunmak ister.istemiyorsa sevgililik olmaz o arkadaşlık olur.hadi cinsel yönden bi problemi olsa tamam ama başkalarına karşı gayet güzel çalışıyor o mekanizma o belli demek ki öyle bir problemi yok.seni cepte tutuyor nasılsa bu her türlü yanımda ben keyfime bakayım diyor.hatta şöyle birşey de olabilir,bu takıldığı diğer kızlar tek gecelik olarak kalsın uzun ilişki istemesin diye seni göstermelik sevgili olarak bile kullanıyor olabilir onda gördüm ben o ışığı.onların yanında gözlerine sokarcasına senin elini tutmalar filan...
Olabilir çünkü tanıdığımız herkes hayret onun Ankara'ya geldi geleli yani 6 senedir böyle uzun bir ilişkisi olmamıştı anca takılıyordu kızlarla demişti.
Kendisi de ilk defa koluma takıp dostlarımın düğününe gidebildiğim, yanında beni mahcup eder mi diye utanmadığım bir sevgilim var diyordu.
İlk büyük aldatmasından sonra yakın arkadaşına ben bir b.k yedim Lorettina'yı seviyormuşum anladım onu bir daha hiç üzmeyeceğim ders oldu demiş mesela. Bu sefer neden bana tepki verdi? Bitanem üzülme tamam kıyamam dese yanıma gelse sarılsa ben sakinleşirdim. Ama öyle yapmadı. Eeh bıktım Ankara'dan dedi. Mesajıma cevap vermedi, güya 3 buçukta toplantıdan sonra gelecekti konuşacaktık aramadı bile.
Bana düşen gururlu davranıp aramamak, benden ayrılmak istediğini anlamak ama iki gün önce hiçbir şey yokken insan içine sindiremiyor işte.
Ama eminim ben şimdi dışarı çıksam arkadaşlarımla, ve bunu duysa etmediği lafı bırakmaz öyle de bir kıskançlığı sahipleniciliği var inanın aklım almıyor. İnsan sevmediğini kıskanır mı? Beni aldattığı dönemde bile saat 10dan sonra benim evime gelemezsin diye kurallar koyuyordu. Sonradan öğrendim ki o kızlar gece 1de geliyormuş ona düşünün.
Olabilir çünkü tanıdığımız herkes hayret onun Ankara'ya geldi geleli yani 6 senedir böyle uzun bir ilişkisi olmamıştı anca takılıyordu kızlarla demişti.
Kendisi de ilk defa koluma takıp dostlarımın düğününe gidebildiğim, yanında beni mahcup eder mi diye utanmadığım bir sevgilim var diyordu.
İlk büyük aldatmasından sonra yakın arkadaşına ben bir b.k yedim Lorettina'yı seviyormuşum anladım onu bir daha hiç üzmeyeceğim ders oldu demiş mesela. Bu sefer neden bana tepki verdi? Bitanem üzülme tamam kıyamam dese yanıma gelse sarılsa ben sakinleşirdim. Ama öyle yapmadı. Eeh bıktım Ankara'dan dedi. Mesajıma cevap vermedi, güya 3 buçukta toplantıdan sonra gelecekti konuşacaktık aramadı bile.
Bana düşen gururlu davranıp aramamak, benden ayrılmak istediğini anlamak ama iki gün önce hiçbir şey yokken insan içine sindiremiyor işte.
Üç yıl kokusuyla uyuduğum bana yemekler yapan tatlı tatlı muhabbet eden adam bu kolay olmaması bundan.
Mesaj attım az evvel, "tamam canım anladım ben. (sonunda)" diye.
Cevap yok, ayrıldık sanırım.
İçim üşüyor.
Bir de şu var, ben buraya gelmeden önce sosyal bir insandım ama o herkesle bağımı kopardı. Kimseyle görüşmemi onaylamadı gittikçe yalnızlaştım insanları uzaklaştırdım kendimden. En sonunda da bir baktım hayatımın merkezi o olmuş. Şimdi onun yoksunluğunu çekiyorum aslında. Hem arkadaşım hem sevgilim hem ailem gibiydi benim için. Sevgiliden ayrılma acısının üç katını yaşamaktan korkuyorum bu yüzden.
Ama eminim ben şimdi dışarı çıksam arkadaşlarımla, ve bunu duysa etmediği lafı bırakmaz öyle de bir kıskançlığı sahipleniciliği var inanın aklım almıyor. İnsan sevmediğini kıskanır mı? Beni aldattığı dönemde bile saat 10dan sonra benim evime gelemezsin diye kurallar koyuyordu. Sonradan öğrendim ki o kızlar gece 1de geliyormuş ona düşünün.
Bir de şu var, ben buraya gelmeden önce sosyal bir insandım ama o herkesle bağımı kopardı. Kimseyle görüşmemi onaylamadı gittikçe yalnızlaştım insanları uzaklaştırdım kendimden. En sonunda da bir baktım hayatımın merkezi o olmuş. Şimdi onun yoksunluğunu çekiyorum aslında. Hem arkadaşım hem sevgilim hem ailem gibiydi benim için. Sevgiliden ayrılma acısının üç katını yaşamaktan korkuyorum bu yüzden.
hiçbirşey yokken değil aslında çok şey varmış da sen görememişsin.tabi herkesin kişiliği farklı ama aldatılmak sineye çekilecek birşey değil çünkü ilişkide aldatma varsa bu başlı başına bir problem olmakla birlikte ilişkideki başka büyük problemlerin habercisidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?