- 24 Eylül 2010
- 6.216
- 20.328
- 548
Kocanız sizi ara sıra dövse çok abartmayacaksınız yani...Çocuklara ara sıra vurmayı bukadar abartmasakmı acaba? İstismar su bu hayret ediyorum yorumlara. Her anne çocuğuna kıyamaz ama ara sıra sabır taşabilir. Bence sizin kızınıza otorite kurmanız lazım birde eşinizden yardım almanız. Yazık size bende bebek büyütüyorum sabahtan akşama kadar öldürüyor beni yorgunluktan. Akşam eşim gelince yardım eder bakar ilgilenir bende dinlenirim çok fazla iş yapmam. Ayda iki kere yarım gün temizlikçi gelsin yeter. Sizde basit şeylere kosturun.
AynenÇocuğunu döven ımııı sıbrımız tısıyırrrrrrr diyen kim varsa burda konu sahibine hak verip ,kendini rahatlatmış..
Ben bundan bunu anladım...
Hiç kimse kusura bakmasın ...
Ben de ogretmenim 10.senemi devirecegim martta insallah.Degil vurmak,tokat en ufak bir kotu soz soylememisimdir bir ogrencime ama cocukken yedigim bir terlik icin ben de lafi gecerken annem de bana bir terlik saplatmistir derim ve kizilca kiyamet koparmam.Bu dayagi mesrulastigim anlamina gelmiyor.Benim su baslikta bu kadar yazmamin tek sebebi gordugum ve bana bu kadari da soylenmez dedirten yorumlar.
Aynen
Hepsi burada vicdan rahatlatmaya gelmiş
18 aylık çocuğuna vurmayan anneler mükemmel değil gayet normal annelerdir
Ama genel duruma bakınca gerçekten mükemmel annelermiş meğerse
Bir de burada insanlık konuşma dersi vermeye kalkıyorlar neyse daha yazmayacağım sinirim bozuluyorBi tokattan bir şey olmaz lafı bana çok başka şeyler hatırlatıyor.
Bunu normallestirmisler .
Bu kadınların eğitilmesi lazım başka bir şey değil
hayat güzel yonlerınden bak bence.keşke bende kreşte kızımla aynı anda yanında olabılsemde benı yorsa.kreşe ılk defa vercem ve içimde oyle burukluk var.orda burda dışarda soğukta sıcakta çalışanları düşünün.mıs gıbı temız sıcak rahat yerdesiniz.çocuk sabır işidir vesselam mesleğinide yapıyosunuz.anne değil ama profosyenelliğinizi çocuğunuzun üstunde dneyın tıpkı diğer çocuklarda yaptığınız gıbı.ayrıca bıktım bıktım değil şükür şükür şükür diceksınız.sağlıklılar ve hayattalar sizi en azından yoruyan evlatlarınız var.sızın yernınızde olmak ısteyenlerıde düşünün.evladını kaybeden annenın sozlerı keşke şu evı darma dağın yapsada yanımda olsa.kızdığım için çok pişmanım dıyor..geçen kızım hasta oldu mahvoldum koşup eğlenmıyor cırlamıyor dıye..şükür edin
Konu kapatılmıştır.Bosuna dememisler kadinin en buyuk düsmani yine kaxin diye.
Tamam biliyorum yaptigim cok yanlis kndimden nefret etme sebebi hicbir gecerliligi yok elestiriye acigim ama bakiyorum isi hakarete vardiranlariniz olmus.
Ne diyeyim kinadiginiz seyi yasamadan olmeyin insallah boyle bir pismanlikla sizde kivranin.
O benim canim o benim herseyim.
Benim anneligimi sorgulamak kimsenin haddi değil.
Herkes haddini bilsin.
Anladim ki su kk ya birdaha konu acmamak gerek
Benim bildifim kk birbirine destek veren uyaran guzel insanlarla doluyudu.
Ama smdi bakiyorumda.
Aman neyse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?