Var tabi ki hiç yardımcı olmadığı içinadamin ne sucu varki
Anlamadim? Ben yardimci olmak istedim?! Yerden yere vurmadim ki? Profesyonel bir pedagogun kitabindan alinti yaptim? O alintidada yerden yere kimse vurulmadi. Özür dilenmesi lazim bu durumda. O yaziyor. Okudunuz mu?
Konu sahibinin dokunulmazligi var galiba... yerden yerede vurmadim xözüm üretmeye calisdimHer ne kadar bu pedagogu cok sevmesem ve tasvip etmesem de paylasiminiz cok dogru ve yerinde.
Sen hicmi yemedin anne terligi acaba ayrica ben sokak ortasnda cocuk dovmuyorum aglamasinada karsiyim cunku bende sokakta aglayan bagiran cocuk gordumu rahatsiz oluyorum vuruyorum sizin vurmaktam kastiniz ne acaba sakat birakmak falanmi asil bagirmayan vurmayan anne anormal anne benim icin herseye hosgorulu olmiycaksin dok evladim kir evladim yap evladim buyuncede kendini begenmis simarik ukala cocuklar yetisiyor
Bişey yazmana gerek yok defolupNasıl iyi insan olunuyor
Aman boş ver vurmuşsun işte bunda ne var yazınca mı
illa bişey yazman eleştirmen mi gerekiyor? Defolup gitmekte bir seçenekNasıl iyi insan olunuyor
Aman boş ver vurmuşsun işte bunda ne var yazınca mı
İyi bu senin için daha iyi bir seçenekBişey yazmana gerek yok defolup
illa bişey yazman eleştirmen mi gerekiyor? Defolup gitmekte bir seçenek
ozaman baska :))Var tabi ki hiç yardımcı olmadığı için
Annelik zor annelik ustalık işi. Herkes anne olmasın bakabilecegi kadar çocuk yapsın. Dayagi mesrulastirmayalim biz de çocukken yedik ne var demeyelim. Çocuguma vurdum diyene 'üstüne gitmeyelim"demeyelim. Bu kadin kreş öğretmeni az önce de yazdim çocukları karıştırıp kendi çocuğu yerine baskasinin cocuguna vursa kimse bu kadar anlayışlı davranmaz demek ki kendi çocuğumuza vurunca annelik bilmem nesi başkasınin çocuğuna vurunca ooo olmuyormus.Dogru bildigini soylemenin dogru yollari oldugunu dusunuyorum.Bir insani silkelemenin yolu onu en hassas yerinden anneliginden vurmak degildir diyorum.
Normalleştirmiyorum kadın zaten pişman. Siz üstüne gidince noluyor yaşanan olay mı değişiyor? Adam akıllı tavsiye verseniz daha çok işe yarar ama anca eleştirin işte buradan dolayı gereksiz olan siz oluyosunuz.İyi bu senin için daha iyi bir seçenek
Gidip çocuk dövmeyi normalleştiren yazılarını başka yerde yaz
Gereksiz
Ha 18 aylık bebeğin suratına beş parmak izi çıkmasına ne var bunda diyen sizin gibiler insancılNormalleştirmiyorum kadın zaten pişman. Siz üstüne gidince noluyor yaşanan olay mı değişiyor? Adam akıllı tavsiye verseniz daha çok işe yarar ama anca eleştirin işte buradan dolayı gereksiz olan siz oluyosunuz.
Bu konudan sıkıldım kimsenin sabit fikri değişmiyor adam çocuğu taciz etmiş ama pişman. Oturup ona Tavsiye vericem çünkü yaşanan olay değişmiyor. Adam akıllı yapıcı çözüm üretecegim ki adam bir daha yapmasin. Ya da bakıcı geldi Çocuguma vurdu ama pişman ona adam akıllı tavsiye vereyim ki pismanligini yüzüne vurmiyim bu ne güzel hayat ya. Suçlu üzülmesin diye olan çocuğa olsunNormalleştirmiyorum kadın zaten pişman. Siz üstüne gidince noluyor yaşanan olay mı değişiyor? Adam akıllı tavsiye verseniz daha çok işe yarar ama anca eleştirin işte buradan dolayı gereksiz olan siz oluyosunuz.
Annelik zor annelik ustalık işi. Herkes anne olmasın bakabilecegi kadar çocuk yapsın. Dayagi mesrulastirmayalim biz de çocukken yedik ne var demeyelim. Çocuguma vurdum diyene 'üstüne gitmeyelim"demeyelim. Bu kadin kreş öğretmeni az önce de yazdim çocukları karıştırıp kendi çocuğu yerine baskasinin cocuguna vursa kimse bu kadar anlayışlı davranmaz demek ki kendi çocuğumuza vurunca annelik bilmem nesi başkasınin çocuğuna vurunca ooo olmuyormus.
Bu kadın annesi. Verdiğin örneklerle bir ilgisi yok. Neyse yazma cevap artıkBu konudan sıkıldım kimsenin sabit fikri değişmiyor adam çocuğu taciz etmiş ama pişman. Oturup ona Tavsiye vericem çünkü yaşanan olay değişmiyor. Adam akıllı yapıcı çözüm üretecegim ki adam bir daha yapmasin. Ya da bakıcı geldi Çocuguma vurdu ama pişman ona adam akıllı tavsiye vereyim ki pismanligini yüzüne vurmiyim bu ne güzel hayat ya. Suçlu üzülmesin diye olan çocuğa olsun
Tmm cnmBu kadın annesi. Verdiğin örneklerle bir ilgisi yok. Neyse yazma cevap artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?