+1000000000Destek olun tabi olabilir hepimiz böyle büyüdük diyip normallestirin hanımefendi de evet ya ben de böyle büyüdüm desin tekrarlasin dayağı.kendinin normal olduğunu düşünsün. Böyle böyle dayağı normallestirerek care üretelim.ha bu arada çocuğumuz kreste şiddet görürse ayağa kaldıralım ortaligi (normal olarak )çünkü başkası çocuğumu dövdü, ama kendimiz dovunce normal sinirlerimiz yipraniyo. Kadın karıştırıp başka çocuğu dovmesebari öğretmenmis ya
Bende bunu yazdımbazı yorumlar gordum
bızde cocukken dayak yedık abartmayın tarzı
kadın zaten uzgun ustune gıtmeyın tarzında
hayır efendım sıze normal gelebılır sızın ıcın tolere edılebılır belkı ama genel kabul gormus dogrular geregı gerekırse 89438 kere yaptıgının yanlıs oldugunu soylemek zorundayız
bırı de demıskı kımsenın annelıgını sorgulamak bıze dusmez bunalmıs kadın demıs
hayır annelık sorgulamak hepımızın ustune duser . o anneler toplum doguruyor o olusan toplum colugumuz cocugumuz gelecegımız dayak yıyen sındırılmıs cocuklardan bırı belkı benım damadım olacak belkı torunumun ogretmenı olacak
nıye daha sakın daha mutlu bır nesıl gelısmesın ? gerekırse ısten cıkılacak onemlı olan cocuk burda 2 kurus ıcın siniriniz bu denlı yıpranıyorsa yıpratmayın oturun evde bır sure
ustelık kreste gorev yaptıgınız yerde 2-3 saat cocugunuzu ayakta sallıyormussunuz hem iş ahlakına ters hem ayakta sallamak nedır ? nıye ayakta sallıyorsunuz
18 aylık bebek yurur nıye sureklı kucakta
bırsuru yanlısınız var arkadasım alınmayın gucenmeyın bız dogru olanı soylemek zorundayız
ustune su dokunce sinir bosalması yasamıssınız ama cocugum 3 yasında yaptıklarına cinnet gecırmem gerekır oyle mı ? daha o yaptıgı nekı neler yapacak cocuk bu bızlerde neler yaptık bıle bıle yaramazlıklar da yaptık boyle buyuyup gelısecek sız esınızle ters dustugunuzde annenız babanız yanlıs bırsey yaptıgında vuruyor musunuz ?
cocugunuz dıye vurmaya hakkınız yok sesı cıkmıyor kucuk tabı
olan olmuş zaten . ateşe körükle gitmek nedir. kadın pişman ağlıyor. hata yaptığını biliyor. siz daha neyin karalama kampanyasındasınız. bunalmış, psikolojisi bozuk ınsana böyle mi destek olunur.Destek olun tabi olabilir hepimiz böyle büyüdük diyip normallestirin hanımefendi de evet ya ben de böyle büyüdüm desin tekrarlasin dayağı.kendinin normal olduğunu düşünsün. Böyle böyle dayağı normallestirerek care üretelim.ha bu arada çocuğumuz kreste şiddet görürse ayağa kaldıralım ortaligi (normal olarak )çünkü başkası çocuğumu dövdü, ama kendimiz dovunce normal sinirlerimiz yipraniyo. Kadın karıştırıp başka çocuğu dovmesebari öğretmenmis ya
Konuyu ve yorumları hayretler içinde okudum, şiddeti bu kadar normalleştirmek... Aman biz de tokat yedik, terlik yiyerek büyüdük ehe ehe diye yorumlar... 18 aylık bir bebekten bahsediyoruz, daha 2 yaşını doldurmamış bir bebek! İnsanın tokattan önce başvuracağı şeyler var kendini tutmak adına; gezeler yürür gidersin dayanamıyorsan, belki hiç dayanamaz bağırırsın sonra oturur sarılır özür dilersin bunu tamir için erken davranır şartları düzenlersin, ama yüze vurmak nedir Allah aşkına, bebeğin yüzüne vurulur mu?
Tek sefer olmuş pişmanmış tamam. Zaten pişmanlıktan yanması gerek bu kadının, bu ekstra bir şey değil. Pişman değilim, yine vururum demez ki kimse; bu mu kıstasınız? Tek seferlik olan ve içinde pişmanlık barındıran şeyleri kişi anne-baba diye -tamam pişmanmış işte bişi olmaz- diye yorumlayabilen kafalar; kızına, oğluna tek sefer tecavüz eden babaların pişmanlığını da samimi bulsun da affetsin o zaman. Tokat bu ya tokat, kocana, kardeşine bile atamazsın; karşındaki bebek diye atarsın ama! Sığınacak senden başka yeri yok, vursan da dövsen de sövsen de yine "Anne" der sana gelir tabi!
Ayıp be ayıp.
Madem öfke kontrolünüz yok, gidin destek alın bi profesyonelden; biz de geçtik bu yollardan, pişman ola ola bebek dövmedik ama! Çocuğuma sesimi yükselttiğimi fark edince buraya konu açmak ve millete "Kidin kidinin dişmini, siz di yişimidin ilmiyin" demek yerine gittim psikiyatr kapısı aşındırdım "Çocuğuma bağıran bir anne olmak istemiyorum" diye. Değil ki yüze vurmak. Pes!
Sen de birazdan taşlanacaksın "mükemmel anne, prenses gibi büyüyen çocuk" numarası yapan çok bilmiş kadın olmakla. Hmm bir de neydi? "evde ezik olup burada ahkam kesen zavallılar"
Bil de gardını ona göre al
gücü yettıgıne işte ...Bende bunu yazdım
Çoğu sinirlendim dayanamıyorum dediği şey kendi sorumluluğu
Hala merak ediyorum kendisine o kadar konu açtıran kocasına sinirlenip bir tokat atabildi mi
olan olmuş zaten . ateşe körükle gitmek nedir. kadın pişman ağlıyor. hata yaptığını biliyor. siz daha neyin karalama kampanyasındasınız. bunalmış, psikolojisi bozuk ınsana böyle mi destek olunur.
hepiniz anlıyorsunuz ya psikolojiden.
Kadın zaten normal değil . Normal mi 18 aylık çocuğa vurması allah aşkına? Ben çocuğa vurmak normal değil dediğim için gidip bir daha mı çocuğa vuracak?kendine mi zarar verecek?silkinip kendine gelsin ilaç mi kullanıyor napiyorsa yapsın kendine zarar vermesin diye doğru bildiğimi söylemekten çekinecek değilim.e anasını satayım o zaman her suçu meşru gorelim.Dayaga bu kadar karsi cikilirken su anda kadina yaptiklari psikolojik siddetin de farkinda degiller !!
Kimsenin dayagi normallestirdigi yok burda.Yaptigi yanlisina alkis ta tutan yok ama kalkip sen ne bicim annesin,dogurma,niye dogurdun" soylemleri tamamen psikolojik siddettir ve icinde bulundugu bicak sirtinda olan ruh haliyle yapacagi en ufak kendisine zararda katkilari olacaktir !
Siddete karsiyiz deyip psikolojik siddetin alasi var su anda bu baslikta.
Konu sahibi sen de kapattir konunu kendine de zarar vermeden.
Bende bunu yazdım
Çoğu sinirlendim dayanamıyorum dediği şey kendi sorumluluğu
Hala merak ediyorum kendisine o kadar konu açtıran kocasına sinirlenip bir tokat atabildi mi
Eki Görüntüle 2230180 Kaynak: 0-6 yas dönemi cocuk egitiminde 100 temel kural. -Adem Günes
Nasıl iyi insan olunuyorBence burada kötü durumda olan bir kadını yargılayıp yerden yere vurmanız çok daha kötü. İyi insan olmaya çalışın biraz. Kadın zaten üzülmüş oturduğunuz yerden ne güzel yargılıyorsunuz!
Sizde kendinizi suçlamayın zaten kötü bir dönem geçirmişsiniz anlıyorum sizi. Çocuktur unutur gider siz biraz sakinleşmeye bakın. Hayatınızı kolaylaştıracak bazı alternatifler düşünün.
Kadın zaten normal değil . Normal mi 18 aylık çocuğa vurması allah aşkına? Ben çocuğa vurmak normal değil dediğim için gidip bir daha mı çocuğa vuracak?kendine mi zarar verecek?silkinip kendine gelsin ilaç mi kullanıyor napiyorsa yapsın kendine zarar vermesin diye doğru bildiğimi söylemekten çekinecek değilim.e anasını satayım o zaman her suçu meşru gorelim.
Anlamadim? Ben yardimci olmak istedim?! Yerden yere vurmadim ki? Profesyonel bir pedagogun kitabindan alinti yaptim? O alintidada yerden yere kimse vurulmadi. Özür dilenmesi lazim bu durumda. O yaziyor. Okudunuz mu?bu ve bunun gibi bir çok kitabı okudum.
burda zaten konuyu açan hata yapmış bunun çözümü kadını yerden yere vurmak değildir.
kadına ne iyi yapmışsın ohh bir daha ki sefere iki kere vur diyen de yok.
cezaevlerinde bile en ağır suçlular dahil olmak üzere hayata yeniden kazandırılmaya çalışılır. aaa bu adam öldürmüş,hırsızlık yapmış denmez.
burada ki çoğu insan ezbere yorum yazıyor.
bir çoğu da yetişkin psikolojisinden anlamayan vatandaşlar. anlasalardı böyle yazmaya elleri varmazdı. bin düşünüp bir konuşulurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?