İstisnalar mutlaka vardır. Fakat çok nadirdir.Herkese merhabalar arkadaşlar bana allah rızası için bir akıl verin çünkü gerçekten içim tükendi
3 senelik bir ilişkim vardı ailem daha önceki evliliğinden olan çocuğu yüzünden bu ilişkiyi
Hiç istemedi benim için ise sorun değildi cunku bitmiş bir evlilik ve masum bir çocuk vardı ortada biz kimseyi dinlemedik ve sonunda evlendik ilişkinizdeki o neşeli çocuk gibi eğlenceli aşk dolu romantik o adam gitti yerine hiç bişeyden memnun olmayan herşeyi eleştiren kırdığının farkında bile olmayan herşeyin doğrusunu bildiğini düşünen bir adam geldi artık bişey diyecekken bile elli kere düşünüyorum huzursuzluk olmasın diye kendimi boğulmuş gibi hissediyorum sürekli alaylayıcı bir konuşma tarzı benim evim benim param benim benim hep benim benim kurallarım benim krallığım der gibi işten çıkartıldım daha bir ay bile olmadı iş bakıyorum ama marketten bişey alacakken bile laf eder mi diye düşünüyorum ne olur bana bi akıl verin kendimi çok yalnız ve kimsesiz hissediyorum
Ailemin yanında mükemmel bir eş herşeye yardım eden her konuda yanımda olan bir adam eve gelince ise tam tersi sonu hep hüsranPiskolojik şiddet bu, seni bastirmasina izin verme, evet ailenin izni olmadan bir evlilik yapmışsin ama durumu anlatırsan ve arkana aileni alırsan, bu seni ona karşı daha güçlü yapacaktir
Mesela bu sabah yumurta yapacakmış neymiş ben yapamıyormuşum annem bana bunu da mı öğretmemiş hepsini biliyordu benle ilgili ben ona söyle yemek yaparım böyle yaparım demedim çok titizim bunu biliyordu hala da öyle ama o üstünden çıkarttığı donunu bile ortalıkta bırakıp ben böyleyim diyorPiskolojik şiddet bu, seni bastirmasina izin verme, evet ailenin izni olmadan bir evlilik yapmışsin ama durumu anlatırsan ve arkana aileni alırsan, bu seni ona karşı daha güçlü yapacaktir
Mesela bu sabah yumurta yapacakmış neymiş ben yapamıyormuşum annem bana bunu da mı öğretmemiş hepsini biliyordu benle ilgili ben ona söyle yemek yaparım böyle yaparım demedim çok titizim bunu biliyordu hala da öyle ama o üstünden çıkarttığı donunu bile ortalıkta bırakıp ben böyleyim diyorBu adamla ömür geçmez. sana böyle davranan bir eşten de hayır gelmez. çocuklarıyla ilgilenecek köle aramış resmen. hala hayatının baharındasın önüne ne kısmetler ,fırsatlar çıkar. kendini değmeyen insanlar için tüketmeye değmez evlilik bu değil ne yazik ki.
Artık dayanamayacak raddeye geldiyseniz aman üzülür kırılır huzurumuz bozulur düşüncesini bırakın ve tepkinizi koyun. Eğer tepkinizi yılmadan sürdürürseniz başarıya ulaşırsınız. Yok susmya devam ederseniz ezdikçe ezer. Muhtemelen ondan genç ve güzelsiniz. O açığı kapatmaya çalışıyor
Evet evlenirken bile herkes dedi ki bi kendine bi ona bak Allah aşkına yakışıyor mu diye ama artık içim mutsuz sürekli ve bu benim için çok üzücüArtık dayanamayacak raddeye geldiyseniz aman üzülür kırılır huzurumuz bozulur düşüncesini bırakın ve tepkinizi koyun. Eğer tepkinizi yılmadan sürdürürseniz başarıya ulaşırsınız. Yok susmya devam ederseniz ezdikçe ezer. Muhtemelen ondan genç ve güzelsiniz. O açığı kapatmaya çalışıyor
Genelde erkekler yanında ezik hissettği kadınlara bunu yaparak üstünlük kurmaya çalışırlar. Sizi beğenilmeyennbir insan olduğunuza inandırıarak manipüle ederler. Daha sonra da benden başka kim alırdı seni kim çekerdi tarzı konuşmaya başlar. Böylelikle kadın evet ya ben yetersizim bu adam da olmazsa yalnız kalırım düşüncesine kapılır. Yutmayın bu numaraları. Ondan önce siz onu beğenmeyin. Tiksinerek soğuyarak bakın. Verdiği 100 lirayı küçümseyin anca bunu verebilirsin zaten vsEvet evlenirken bile herkes dedi ki bi kendine bi ona bak Allah aşkına yakışıyor mu diye ama artık içim mutsuz sürekli ve bu benim için çok üzücü
soğuma ve onu beğenmeme taktiğini asla bıkamadan uygulayın. Uzun sürer ama kesin etkili. Aynen böyle bir sevgilim olmuştu bu taktikle çiçekle kapıma getirdim onu takım elbiseyleGenelde erkekler yanında ezik hissettği kadınlara bunu yaparak üstünlük kurmaya çalışırlar. Sizi beğenilmeyennbir insan olduğunuza inandırıarak manipüle ederler. Daha sonra da benden başka kim alırdı seni kim çekerdi tarzı konuşmaya başlar. Böylelikle kadın evet ya ben yetersizim bu adam da olmazsa yalnız kalırım düşüncesine kapılır. Yutmayın bu numaraları. Ondan önce siz onu beğenmeyin. Tiksinerek soğuyarak bakın. Verdiği 100 lirayı küçümseyin anca bunu verebilirsin zaten vs
Düşündüm gerçekten ama ailem çok yaşlı ve kalp hastası insanlar bunu kaldıramazlar biliyorumBence çocuğunuz yokken boşanın. Davul bile dengi dengine.
Burcu yemin ederim içim çürüdü 25 günde evdeyim bir yere çıkmadım sadece onun arkadaşları ve eşleriyle dışarı bide Annemlere gittim evlenmeden önce böyle değildi Annemlere gidince o kadar mutlu hissediyorum ki artık çürüdüm ya kuran çarpsın baksoğuma ve onu beğenmeme taktiğini asla bıkamadan uygulayın. Uzun sürer ama kesin etkili. Aynen böyle bir sevgilim olmuştu bu taktikle çiçekle kapıma getirdim onu takım elbiseyle
İşte hal ve tavırlarınla bunu ona yansıt. Sanki o sana yetmiyormuş gibiBurcu yemin ederim içim çürüdü 25 günde evdeyim bir yere çıkmadım sadece onun arkadaşları ve eşleriyle dışarı bide Annemlere gittim evlenmeden önce böyle değildi Annemlere gidince o kadar mutlu hissediyorum ki artık çürüdüm ya kuran çarpsın bak
Yaptım bana diyor ki beğenmiyorsan git bir kere yaptım gittim 3 gün sonra geldi Annemlere beni almaya gelmezsen annenlere anlatırım herşeyi dayanamazlar diye tehdit ettiİşte hal ve tavırlarınla bunu ona yansıt. Sanki o sana yetmiyormuş gibi
Niye dayanamasınlar bunlar hep bahane. Boşanan insanların annesi babası çok mu sağlıklı? Güzelce, üzülmeden, böyle daha mutlu olacağınızı anlatırsınız olur biter. Tüm ömrünüzü bu adamla harcamaya değer mi?Düşündüm gerçekten ama ailem çok yaşlı ve kalp hastası insanlar bunu kaldıramazlar biliyorum
Çok geç olmadan terket ve burnu sürtsün. İkinciye boşanmış olmayı göze alamaz. Düzelirse ne ala, düzelmezse geç olmadan yoluna bak.Herkese merhabalar arkadaşlar bana allah rızası için bir akıl verin çünkü gerçekten içim tükendi
3 senelik bir ilişkim vardı ailem daha önceki evliliğinden olan çocuğu yüzünden bu ilişkiyi
Hiç istemedi benim için ise sorun değildi cunku bitmiş bir evlilik ve masum bir çocuk vardı ortada biz kimseyi dinlemedik ve sonunda evlendik ilişkinizdeki o neşeli çocuk gibi eğlenceli aşk dolu romantik o adam gitti yerine hiç bişeyden memnun olmayan herşeyi eleştiren kırdığının farkında bile olmayan herşeyin doğrusunu bildiğini düşünen bir adam geldi artık bişey diyecekken bile elli kere düşünüyorum huzursuzluk olmasın diye kendimi boğulmuş gibi hissediyorum sürekli alaylayıcı bir konuşma tarzı benim evim benim param benim benim hep benim benim kurallarım benim krallığım der gibi işten çıkartıldım daha bir ay bile olmadı iş bakıyorum ama marketten bişey alacakken bile laf eder mi diye düşünüyorum ne olur bana bi akıl verin kendimi çok yalnız ve kimsesiz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?