Galiba vakti geldi ayrln :'(

cccnn

♥♥♥
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
105
0
96
Diğer
kızlar erasmus'a başvurdum kabul edildim hem de birincilikle ama sevgilim gidersem biteceğini söylüyo ama ben ondan ayrılmak istemiyorum o benim ruh eşim :sinifsinif: 1buçuk senelik bi ilişkimiz var sadece 6aylık bişey için beni nasıl bırakır :umursamaz: aslında o da haklı ben onu ezip geçiyorum ve oraya gidiyorum :sinifsinif: haklı ama onu çok seviyorum nasıl ikna ederim beni bırakmaması için :a015:

Son düzenleyen: Moderatör:
saçmalama canım ya..bu fırsat herkesin eline geçmez.üstelik uzun bir dönem değil,6 aylığına diyorsun..bunun için sevgilinin senin adına sevinmesi,seni desteklemesi gerek.. köstekleyip ayrılmakla tehdit etmesi değil.. neden istemiyor sence ??? neden seni böyle zor bir seçim yapmak zorunda bırakıyor??? benim başıma böyle bir durum gelse ,ben sevgilim için farklı şeyler düşünürüm.. kusura bakma ama seni gerçekten seven bir insan,seni sevindirecek olaylar karşısında en az senin kadar sevinip,sana destek çıkan insandır.sende ilişkinize zarar verecek bir seçim yapmayacağından ilişkniz kaldığı yerden devam eder.. ama böyle sert çıkması,gidişini ve yükselişini kaldıramadığından,ya da seni tek göndermek istemediğinden,tanışacağın kişilerden,ordan geldiğinde değişmiş olacağından korkuyo olabilir..bunları düşünmemesi gerektiğini açıkla ve konuş onunla..onu çok sevdiğini ve yanında olmasını dilediğini söyle. o zaman da hala böyle diretiyorsa diyecek bişi yok

Son düzenleme:
ne haklisi yalmaz: erasmus dedin mi ben dayanamam.yorum yapmam lazim! hangi ulkeye gidiyorsun bilemiyorum ama erasmuslugun kendine has bir ruhu vardir. onu yasamadan ogrenciligini bitirenlere o kadar uzuluyorum ki simdi. herkesin bunu yasama sansinin da olmadigini goze alirsak; senin uzerine dusen oraya gidip sonuna kadar tadini cikarmandir. sevgilinin ozguven eksikliginin cezasini cekmek zorunda degilsin. eger dedigin gibi ruh esinse seni birakamaz zaten. git erasmus yap, cok eglen cok gez. hatta ilerisi icin firsat kolla. erkek arkadas icin boyle bir firsat kacmaz. kendini suclama sakin!

o ruh ikizi olduğunuz konusunda biraz tereddütlü galiba
seni o kadar sevseydi böle bişe söleyemezdi
belkide gözünü korkutmak istiodur gitme die

Eğitim,deneyim hakkına saygı duymayan bir adam sanıyorum sevgilin..
Gidersen biter çok çocukça bir cümle ama ağzından bu kelime çıkıyorsa canın acısa bile onun haklı olduğunu düşünme canım
Senin yerinde olup erasmus a gitmek isteyen onlarca insan vardır,o deneyim apayrı
Sana başarılar dilerim =)

canim sen zaten dondugunde bir tek sey icin cok uzulceksin...o da bir daha erasmus olamayacagin, orada edindigin arkadaslari gormek icin cooooook ugrasman gerekecegi vs... ki katiliyorum, blof yapior. simdi sen gitmeye inat edince tamam ayrilmayalim ama orda attigin her adimdan haberim olcak diycek. sen bir partiye gitceksin surat yapicak, facebook'ta hergun onlarca yeni arkadasin olcak ona bozulcak. foto koycaksin sinir olcak... triplere hazir ol yani. bunlar klasik trde bekleyen sevgili durumlari. biz de gectik bu yollardan.... oysa kendini bir tarafa koyup gercekten seni dusunse, bunun senin icin hayatinin sansi oldugunu kabul edip gidisatina birakirdi.

ya yapma ne ezip geçmesi kocan mı da.ayrıca sizi gerçekten sevseydi sizin iyiliğinizi ister 6 aylık bir şey için sabrederdi.bu bence tamamen bencillik ben bu durumu kabul etmezdim.farzetti onu tercih ettin gitmedin ilerde ayrıldın değecek mi.

YOK ARTIK!!! ben de erasmusumu gentte yaptim. simdi de master yapiorum yine gentteyim. artik daha kesin konusabilirim. sevgilin ayrilalim fln derse hic zorlama. keyfi bilsin. hiiiic pisman olmayacagin deneyimlere yelken acmis durumdasin. yolun acik olsun...:lepi:

git hayatim canim git ayril boyle bencillik olur mu senin hedefin daha onemli bir zaman sonra pisman olma gitmedigine

tr'de hangi univdesin ve bolum? burada hangi univ olcak? ya da hogeschool da mi olcaksin?

ayrılsın ya sen erasmusu kazanmıssın bende work and travelle gittimde sevgilim benden ayrılmıştı tlf cekmio nasıl konusacaz die dönem başı geldiğimde barısmak istedi ama ben sallamadım giden gitmiştir gittiği gun bitmiştir sakın bu şansı kacırma yani açık açık söyleyeyim böyle bir aptallık yapma umarım sana sorular hakkında verdiğim tüyolar işine yaramıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…