Galiba vakti geldi ayrln :'(

uçuyorum ben :lepi::lepi::lepi: iyi ki varsınız ablalarımm opuyorumnanaktan

daha dur.. buraya gelince oyle bi ucacaksin ki... bir daha ayaklarin yere basmak istemeyecek. cok baska bir deneyim gercekten. keske bir daha yasayabilsem herseyi yeniden....:gitme:

o da eğitimine ne katksı olacak ki diyo klava: sadece eğlenmeye gidermişim :umursamaz: uff aptal klava:

oyleyse ufku acik biri degil canim ne bakiyorsun onun sozune.
yurtdisina gitme deneyimin var basta. baska bir kultur taniycaksin baska bur ulke.
kendi ayaklarinin ustunde durcaksin.
bundan guzeli var mi..
Allah bana da nasip etsin tez zmanda.

bizde trende tanıstıgımız bir kızın evinde kalmıstık los angeles da :sinifsinif: aaahhh ahhh o gunler sana sunu diiim yapabildiğin kadar çılgınlık yap tek basına deil tabi arkadaslarınla

o da eğitimine ne katksı olacak ki diyo klava: sadece eğlenmeye gidermişim :umursamaz: uff aptal klava:
ya varsin sadece eglenmek olsun ki erasmusun %70 i eglenmektir.. ee ne var bunda??? erasmusun amaci ilk etapta egitimden cok kultur alisverisidir. avrupa birligi cebine harcligini koyuyor, sana git hem kaynas hem de egitim al diyor. oradaki hayat dersini yillarca trde kalsan edinemezsin. bu bir gercek.. ayrica kendisine bu sans taninsaydi "yok ben eglenmeyi sevmem, gitmiycem" dermiydi??? demezdi asla...

kesinlikle erasmus'a git.. o seni göndermek istemediğinden blöf yapıyor.. ama eğer aranızda başka bir sorun yoksa, iyi bir ilişkiniz varsa 6 aylığına gideceksin diye senden ayrılmaz.. ben erasmus a gidemedim, mezun olduğum sene bizim okul öğrenci yollamay başladı ne yazık ki.. ama öle bi şansım olsaydı ne yapar eder giderdim.. sonra çok pişman olursun...

Gerçek manada seni sevseydi bu 6 aylık süreçte seni bekler üstelik destekde olurdu diyorum.. biz bayanlarda askere gidince oturur evimizde bekleriz işte ne o sevgi aşk var diye al işte bence Bu kiş için sakın olaki eğitimini yarıda bırakma nekadar şanslısınki birincilikle kabul edilmişsin, unutma kariyer okul ve iş herşeyden önemli SENİN GELECEĞİN ÇOK ÖNEMLİ... Tebrik ediyorum seni arkadaşım..

bence sana değer verseydi sana destek olurdu diye düşünüyorum
sonuçta senin mutluluğun onun mutluluğu olmalı
hemde birincilikle kazanmışsın başarınla gurur duymalı bu çok güzel bir fırsat değerlendirmelisin.
onada bu şekilde anlatacaksın eğer anlamıyorsa senin gibi çalışkan,zeki birini kaybettiği için o üzülsün lmaz:
blöf yapması seni ikilemde bırakması bile yanlış bence :umursamaz:

vereliniortakalkisalkisalkis

öncelikle tebrik ederim
daha sonrada verdiğin doğru karardan dolayı seni kutluyorum
asla kaçırılacak bir fırsat değil
sana şimdiden iyi yolculuklar :)

şu anda yerinde olmak için kaç takla atardım biliyormusun.?:))))
bırak alla sen ne aşkı sonsuza kadar süreceği ne mağlum ruh eşide ne be onların hepsi zırvalık..bana benzeyen adam bana ne verebilir?
o böyle bir fırsatı ele geçirmediği için haset ediyor..erkek üstün olmak ister ya şimdi sen üstünsün direkt komplekss .gerçekten sevse senin gelişmeni destekler.tehdide boyun eğme sakın canım ya..
dil en güzel dışarıda öğrenilir.inanılmaz bir tecrübe yeni arkadaşlar ve pratik yapacaksın bol bol..
benimde alman arkadaşlarım gelmişti izmir e...deli gibi zaman geçirdik...
ardına bile bakma derim..bu fırsat bir daha ele geçmez..ama sokakta erkekten bol bir şey yok..hele de insan böyle bir fırsatı bir erkek için teperse afedersin ama düpedüz enayilik...
ALLAHIMMM banada nasip eğle nolurrrrrrr...:Saruboceq:

canım Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin herşey yoluna girer eğer sevgilin zaten seni önemsiyosa 6 ay çabucak geçer.yerinde olmak isteyen binlerce insan var fırsatı değerlendir çok sevindim senin için opuyorumnanaktan

helal kız sana..walla çok içten tebrik ediyorum seni..aferim keske herkes senin gibi olsa..
hayatta eline böyle bir fırsat asla geçmez bir daha..tabiikide gideceksin..tabiikide sevgilini dinlemiceksin..ailen izin vermiş ona ne oluyo??hiç takma kafana bırak ne halı varsa görsün ayrilcakmismismiiiiisss e hadi ayrılsın..kendi kaybeder..hiç bunları düşünme canım sen eğlenmene gezmene okumana bak..bölümün ne bilmiyorum ama italya muhteşem bir yer :)) tavsiye ederim :))
oh Allah icine sindirsin bir kez daha tebrikler yolun açık olsun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…