belçika'ya gent'e gidiyorum=) 1. oldugum için italya gibi bi seçeneğim daha var tabii :smiley-cool:
çok çokk anlatamicam kadar mutluyum. ama ağlıyorum akşamdan beri bana soğuk davranışlarını bu ayrılık laflarını gördükçe senağlama
her başarılı erkeğin arkasında onu destekleyen bir kadın vardır.
her başarısız kadının önünde ise onu engelleyen bir erkek vardır.
öncelikle tebrik ederim
daha sonrada verdiğin doğru karardan dolayı seni kutluyorum
asla kaçırılacak bir fırsat değil
sana şimdiden iyi yolculuklar :)
şu anda yerinde olmak için kaç takla atardım biliyormusun.?:))))
bırak alla sen ne aşkı sonsuza kadar süreceği ne mağlum ruh eşide ne be onların hepsi zırvalık..bana benzeyen adam bana ne verebilir?
o böyle bir fırsatı ele geçirmediği için haset ediyor..erkek üstün olmak ister ya şimdi sen üstünsün direkt komplekss .gerçekten sevse senin gelişmeni destekler.tehdide boyun eğme sakın canım ya..
dil en güzel dışarıda öğrenilir.inanılmaz bir tecrübe yeni arkadaşlar ve pratik yapacaksın bol bol..
benimde alman arkadaşlarım gelmişti izmir e...deli gibi zaman geçirdik...
ardına bile bakma derim..bu fırsat bir daha ele geçmez..ama sokakta erkekten bol bir şey yok..hele de insan böyle bir fırsatı bir erkek için teperse afedersin ama düpedüz enayilik...
ALLAHIMMM banada nasip eğle nolurrrrrrr...:Saruboceq:
canım Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin herşey yoluna girer eğer sevgilin zaten seni önemsiyosa 6 ay çabucak geçer.yerinde olmak isteyen binlerce insan var fırsatı değerlendir çok sevindim senin için opuyorumnanaktan
helal kız sana..walla çok içten tebrik ediyorum seni..aferim keske herkes senin gibi olsa..
hayatta eline böyle bir fırsat asla geçmez bir daha..tabiikide gideceksin..tabiikide sevgilini dinlemiceksin..ailen izin vermiş ona ne oluyo??hiç takma kafana bırak ne halı varsa görsün ayrilcakmismismiiiiisss e hadi ayrılsın..kendi kaybeder..hiç bunları düşünme canım sen eğlenmene gezmene okumana bak..bölümün ne bilmiyorum ama italya muhteşem bir yer :)) tavsiye ederim :))
oh Allah icine sindirsin bir kez daha tebrikler yolun açık olsun :)))
aynı hatayı ben de yapmıştım, erasmusa kabul edilip gitmemiştim sevgilim istemediği için. sonra ne oldu ? sevgilimden ayrıldım ve pişmanlık duydum gitmediğim için.
kesinlikle git, sana değer veriyosa bitmez, vermiyosa zaten bitmesi daha hayırlı bence
erasmus güzel bi olay. ben de başvursam kazanmam kesındı (ıspanya ya da portekızı) ama başvurmadım bıle. ama bu benım seçımımdı, yurt dışına çıkmak ve okulumu uzatma tehlıkesı yaşamamak ıçındı. sanırım sevgılım eğer gıdecek olsam çok tepkı gösterırdı ama yıne de benden ayrılmazdı. gerçekten bağlıysanız bırbırınıze neden ayrılsın kİ? sonuçta geleceğın(ız) içın güzel bı adım bu...
kıskanıyo belli ki..
hem ondan üstün olmandan korkuyo,hem orda onu unutup başka birini bulmandan,hem döndüğünde bambaşka bi insan olmandan.
erkekler böyle işte ama sen bu fırsatı kaçırma sakın.ilerde pişman olursun.onu ikna etmek için yeterince çaba gösterdğini düşünüyosan daha fazla uğraşma.o zaten kabullnmiş senden ayrılmayı bu kadar kolay telaffuz edebiliyosa.
erasmus öğrencilerine ayrı eğitim veriyolarmış yani ingilizce olacak eğitim.peki erasmusla geldigin zaman dil sorununu nasil halledeceksin?
yani egitim diliniz ne olcak onu merak ettim 6 aylik bi sure icin flamanca yada fransizca egitime baslamazsiniz heralde, saniirm ingilizce olur?
erkek arkadasin icin erasmus u geri tepmeyi kesinlikle dusunme canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?