Galiba vakti geldi ayrln :'(

italya mııııı??? yaa niye duruyorsun arkadaşaımmm....güt italyaya git belçikaya git ama git...kaçar mı böyle bir fırsat? hangi ünv hangi bölüm hangi sınıf bi açıklayıversen yaaa :)

aynı hatayı ben de yapmıştım, erasmusa kabul edilip gitmemiştim sevgilim istemediği için. sonra ne oldu ? sevgilimden ayrıldım ve pişmanlık duydum gitmediğim için.
kesinlikle git, sana değer veriyosa bitmez, vermiyosa zaten bitmesi daha hayırlı bence

erasmus güzel bi olay. ben de başvursam kazanmam kesındı (ıspanya ya da portekızı) ama başvurmadım bıle. ama bu benım seçımımdı, yurt dışına çıkmak ve okulumu uzatma tehlıkesı yaşamamak ıçındı. sanırım sevgılım eğer gıdecek olsam çok tepkı gösterırdı ama yıne de benden ayrılmazdı. gerçekten bağlıysanız bırbırınıze neden ayrılsın kı? sonuçta geleceğın(ız) içın güzel bı adım bu...

afferim kız valla kadınlık damarlarım kabardı :))
sana bişi diyimmi, bakma bi daha bu kompleksli yaratığın yüzüne. bak her işte bir hayır vardır, sen iyi bir fırsat yakalayınca nasıl hemen sana engel oldu. meğer sen onu ruh eşin sanarken onun aklından ne hinlikler geçiyomuş. böyle bir insanla bir ömür geçmez, bunu da sen artık gördün. yerinde olsam o ayrılmaktan vazgeçse bile ben ayrılırdım.

bi yerde okumuştum.

her başarılı erkeğin arkasında onu destekleyen bir kadın vardır.
her başarısız kadının önünde ise onu engelleyen bir erkek vardır.

kıskanıyo belli ki..
hem ondan üstün olmandan korkuyo,hem orda onu unutup başka birini bulmandan,hem döndüğünde bambaşka bi insan olmandan.
erkekler böyle işte ama sen bu fırsatı kaçırma sakın.ilerde pişman olursun.onu ikna etmek için yeterince çaba gösterdğini düşünüyosan daha fazla uğraşma.o zaten kabullnmiş senden ayrılmayı bu kadar kolay telaffuz edebiliyosa.

öncelikle tebrik ederim
daha sonrada verdiğin doğru karardan dolayı seni kutluyorum
asla kaçırılacak bir fırsat değil
sana şimdiden iyi yolculuklar :)

teşekkür ederim teşekkür ederim teşekkür ederimmm:):):) opuyorumnanaktan

inşallah kız darısı senin de başına opuyorumnanaktan haklısın.yaptığı şey kompleks+bencillik :umursamaz: inşallah ben de dedğiniz gibi o deli gibi zamanlardan geçiririm de döndüğümde pişmanlık çekmem alkisalkisalkis

mutluluğumun üstüne mutluluk ekleniyo mesajlarınızla yerimseniben opuyorumnanaktan

evet ailem benle gurur duyuyoken o utanıyo resmen. evet kendi kaybediyo. dediğin gibi hiç düşünmüyorum zaten sadece gece biraz ağladım :gitme: :umursamaz: amaaan :smiley-cool: :dilcikar:

mafoldumben mafoldumben mafoldumben aynı şeyleri yaşamicam ben gidicem mafoldumben

ben de aynı senin sevgilinin davranışı gibi tepki gösterir diye düşünmüştüm ama gel gör ki... mafoldumben

6 ay beklesın ne olacak, sen onu o askerdeyken bekleyeceksın ama!

kesinlikle katılıyorum. üstün olmamı kesinlikle kabul edemiyo. başka birini bulcamı düşündüğünü sanmam eğer öyleyse de yazıklar olsun yanii :umursamaz: pişman olcam bi şey yapmicam destekleriniz sayesinde opuyorumnanaktan

canım ailen seninle gurur duyuyodur eminim.ben bile seni hiç tanımama rağmen sevindim bence hiç düşünme bile gitmek için.zaten böyle bir durumda seni anlamayıp önüne engel olan kişinin senin hayatında olması bile insanı düşündürüyor fisfisfis

peki erasmusla geldigin zaman dil sorununu nasil halledeceksin?
yani egitim diliniz ne olcak onu merak ettim 6 aylik bi sure icin flamanca yada fransizca egitime baslamazsiniz heralde, saniirm ingilizce olur?

erkek arkadasin icin erasmus u geri tepmeyi kesinlikle dusunme canim

teşekkür ederim mügecik opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

erasmus öğrencilerine ayrı eğitim veriyolarmış yani ingilizce olacak eğitim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…