En iyi dostun annen. Kuzen vs hepsi yalan tecrübeye dayanarak söylüyorum.
Bir sey yapmayın ne yapcaksiniz ki ?Sizi engelleyen insanlarla aranizi mi duzeltmeye calisacaksiniz .Önünüze bakin .Boyle akrabalar olmasa da olur.
Valla benim bi sorunum yok ama gene de hiçbiriyle görüşmüyorum.
Böyle daha rahatım.Siz de rahat olun sallamayın.Çok mu büyük yer kaplıyorlardı hayatınızda?
Annemle babam ayrılma noktasına geldi annemi destekledik diye ki haklı olduğu için baba tarafı tavır koydu kimi konuşmadı bilmem ne
Sonra barıştılar
Ne oldu kendi kendine tavır yapanlar haksız yere bizi üzenler konuşmaya yüzü yok şimdi
Siz saygınızfan ödün vermeyin herkes yaptığı hatayı elbet anlar
Arkadaş edinmeye çalışın. Okul, iş yok mu?
Bu sadece bir süreç emin olun. Yalnız değilsiniz anneniz var ve emin olun onun da Size suan çok ihtiyacı vardır. Bir süre sonra bilmiyorum okuyor musunuz okul olur is olur o ortama girdikce hayata karisirsiniz. Allah bu süreçte yardımcınız olsun hem sizin hem annenin.
Engelleme nedensiz olmuşsa saçma olmuş. Demek ki gerçek bi akraba ilişkisi yokmuş. Kirilmakta haklı olabilirsiniz ama sonuçta hiç de Dert değil, size değer veren insanlarla görüşürsünüz bundan böyleMerhabalar,
Takilmamam gereken bir konuya takilmis bulunmaktayim. Annemle babam boşanali 1 ay oluyor bu sure zarfinda babamin tarafindan olan kuzenler olsun yenge amca ne kim varsa herkes tarafindan sosyal medyadan engellenmis bulunmaktayim. Bu duruma icerlenmedim degil. Babamla gorusmuyoruz zaten (kendisi beni evlatliktan reddetti paramim tumunu ona vermedigim ve anneme destek oldugum icin) birileri kol kanat gerselerdi ne olurdu ki. Bu arada annemim tarafindan hic kuzenim vs. Yok. Boyle oksuz gibi hissediyorum. Tek siginagim annem. Etrafimda hic arkadasimda yok. Herkes mi kindar herkes mi cikarci. Sizce ne yapmaliyim?
Engelleme nedensiz olmuşsa saçma olmuş. Demek ki gerçek bi akraba ilişkisi yokmuş. Kirilmakta haklı olabilirsiniz ama sonuçta hiç de Dert değil, size değer veren insanlarla görüşürsünüz bundan böyle
İyi yönden bakın gerçek yüzlerini görmüş oldunuz.
Zaten bunu yapan insanlar kötü gününüzde yanınızda olmazdı.
Dağ gibi anneniz var yanınızda, kimsesiz değilsiniz.
Annenizle size mutlu bir yaşam dilerim.
Bende kuzenlerim hiç biriyle görüşmüyorum desem yeridir. Çoğu uzakta oturuyor, küçükken baglar kopmuş.
Siz engellemeye icerlediniz anlıyorum , haklısınız ama bosverin. Babanızın yaptığı daha üzücü. Ama onu da boswerin
Annem bana yeterdi bu durumda şahsen.Hiç kendinizi öksüz hissetmeyin.Babanizla iliskinize birsey diyemiycem ama kuzenlere amcalara üzülmeyin derim.Çünkü akraba bu dünyadaki en gereksiz şey olabilir.Keşke benimle de görüşmeseler.
benim de anne tarafım annem beni istemediği halde sanki ben annemi istememişim gibi yaklaşık 15 yıldır bana gıcıklar. sokakta görsem selam versem almazlar çok da umrumdaydı gerizekalılar.
baba tarafı başka bir komedi zaten onlardan birisi beni arıyorsa kesinlikle borç istiyordur amca çocuklarım hariç. ben kuzen olayını anlamıyorum ve sevmiyorum. annemin babamın kardeşi diye bana bir yararı olmayan insanlarla ne işim olacak olmasalar daha iyi olur hatta.
üzülmeyin, anneniz var yanınızda. güçlü bir annenin güçlü kızı olun, akrabalar olmasa da olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?