- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Aynen katiliyorum muge her gun dualarimda benim.surada altin gunu yapan kadinlar modundayizBen anlatmasindan yanayım ne var yani azcık ucundan bahsedilince merak uyanıyor hiç bir zaman burda açtığı konulardan kızı pişman edicek yorumda yapmadım zaten her zaman yanındayım
Kiz muge ayni sehirde olsahdik seninle aksam yuruyusune cikardik.
Sen hem basarisiz degilsin ki unv mezunu kizssin ataman olmiyorsa bu senin basarizligin degil kontenjan acilmamasinin sebebidir.
Birde seref yoksunu birini sevmissin aldatil.akta senin basarizligin degil adamin karaktersizligi idi.
Sen bizi merakta birak sonra git uyu ins ruyanda kk da suresi banlandigini gorurusun
Kız müge konu açıp var mı öyle gidip yatmak
Kiz muge ayni sehirde olsahdik seninle aksam yuruyusune cikardik.
Sen hem basarisiz degilsin ki unv mezunu kizssin ataman olmiyorsa bu senin basarizligin degil kontenjan acilmamasinin sebebidir.
Birde seref yoksunu birini sevmissin aldatil.akta senin basarizligin degil adamin karaktersizligi idi.
Sen bizi merakta birak sonra git uyu ins ruyanda kk da suresiz banlandigini gorurusun
Aynen katiliyorum muge her gun dualarimda benim.surada altin gunu yapan kadinlar modundayiz
Muge valla catlayacagim ne ogrendin eger swn soylersen bende sana sir verecem
Ay okuz arabasi gorgusuz bide foto cekip sosyal.medyaya mi koymus.Hahahah kızlar alemsiniz yaa, yerim sizi bak!..
Uyumadımmm, sadece bu saatte hala uyumamış bir anam var....
Önemli bir şey öğrenmedim aslındaYa da ne bileyim önemlidir belki. O kadına araba almış. Doğum günü hediyesiymiş. öyle yazmış yani kız, bunu da etiketlemiş.
Seviyor herhalde :)
Hahahah kızlar alemsiniz yaa, yerim sizi bak!..
Uyumadımmm, sadece bu saatte hala uyumamış bir anam var....
Önemli bir şey öğrenmedim aslındaYa da ne bileyim önemlidir belki. O kadına araba almış. Doğum günü hediyesiymiş. öyle yazmış yani kız, bunu da etiketlemiş.
Seviyor herhalde :)
Abuuu birde sir rusvet teklif etmistim.meraktan simdilik sirrim yok ama cok yakinda oalbilir soz ilk sana derim ozman borcum.olsunBekliyom bak sırrını ahahah ben soledım cunkuuu
Muge bence zayifla. Surekli basarisizligindan sikayet ediyosun. Hayatta bi konuda bile basarili olmadigindan. Bence kendine bi amac bi hedef koy kiloyla ilgili. Kendine guvenin gelicek. Kendinden daha memnun olucaksin. Dene bence.
Ay okuz arabasi gorgusuz bide foto cekip sosyal.medyaya mi koymus.
Insallah egzosu patlarda tor tor ses cikarir sikayet eder komsulari hasbam
Herşeye inanmayınAfedersiniz bu kadının pıtışı altından mı acaba. Dayanamadım artık, balayından sonra araba da alınca aklıma direkt bu geldi.
Afedersiniz bu kadının pıtışı altından mı acaba. Dayanamadım artık, balayından sonra araba da alınca aklıma direkt bu geldi.
O pitisinda cibanlar ciksinda ustune oturamasin aminPıtışı altından mı ben mi çok kötüydüm bilemiyorum inan
Herşeye inanmayın
Ne yapsın ki kadın tabiki allayıp pullayacak kocişini
Zorla kendimi gagalayarak evlendim pozlarımı versin
Pıtışı altından mı ben mi çok kötüydüm bilemiyorum inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?