Galiba?

Ben anlatmasindan yanayım ne var yani azcık ucundan bahsedilince merak uyanıyor hiç bir zaman burda açtığı konulardan kızı pişman edicek yorumda yapmadım zaten her zaman yanındayım
Aynen katiliyorum muge her gun dualarimda benim.surada altin gunu yapan kadinlar modundayiz
Muge valla catlayacagim ne ogrendin eger swn soylersen bende sana sir verecem

Kiz muge ayni sehirde olsahdik seninle aksam yuruyusune cikardik.
Sen hem basarisiz degilsin ki unv mezunu kizssin ataman olmiyorsa bu senin basarizligin degil kontenjan acilmamasinin sebebidir.
Birde seref yoksunu birini sevmissin aldatil.akta senin basarizligin degil adamin karaktersizligi idi.
Sen bizi merakta birak sonra git uyu ins ruyanda kk da suresiz banlandigini gorurusun

beddua ya gel hanımmm kk da süresiz banlanmak

Müge biraz daha iyi olmana çok sevindim : D baya çok sevindim böyle 32 diş kadar .Şuraya sadece şunu bırakmak istiyorum şimdi biraz dipten yukarı çıktın ya 3 tık kadar diyelim modun düşer de bir 1 tık filan aşağı düşersen bu düşüş sıçramanı yükseltir o yüzden gelecekte de olsa moralin bozulunca pes etme sen yaparsın

Kız müge konu açıp var mı öyle gidip yatmak

Hahahah kızlar alemsiniz yaa, yerim sizi bak!..
Uyumadımmm, sadece bu saatte hala uyumamış bir anam var....
Önemli bir şey öğrenmedim aslında Ya da ne bileyim önemlidir belki. O kadına araba almış. Doğum günü hediyesiymiş. öyle yazmış yani kız, bunu da etiketlemiş.
Seviyor herhalde :)

Ay okuz arabasi gorgusuz bide foto cekip sosyal.medyaya mi koymus.
Insallah egzosu patlarda tor tor ses cikarir sikayet eder komsulari hasbam

Afedersiniz bu kadının pıtışı altından mı acaba. Dayanamadım artık, balayından sonra araba da alınca aklıma direkt bu geldi.

Muge bence zayifla. Surekli basarisizligindan sikayet ediyosun. Hayatta bi konuda bile basarili olmadigindan. Bence kendine bi amac bi hedef koy kiloyla ilgili. Kendine guvenin gelicek. Kendinden daha memnun olucaksin. Dene bence.

Bence de yaa. Bir zayıflasam.. spor yapıyorum da yemeği bırakmayınca :/ Kilo verme çok ayrı bır konu benım ıcın. Onu bir başarsam inş zaten

Ay okuz arabasi gorgusuz bide foto cekip sosyal.medyaya mi koymus.
Insallah egzosu patlarda tor tor ses cikarir sikayet eder komsulari hasbam

Ayneen. Tam bir görgüsüz kezban. İnsan utanır ama işte aşkısının hediyesiymiş napsın. Herkese göstermeli ki ikinci kadın olduğu unutulsun :/

Muge ilk defa actigin bir konu geyik muhabetinde ilerkiyor bu senin elektiriginden sen iyilesiyorsun.
Eminim bir gun dugun haberini okuyacagiz.
Sen o kezbanin gorgusuzluklerini takma kiz merka etim bu kezban neci esinle meslektas fekanmi konuyla alaksiz oldu ama nsl karislasmislar birden seyy ettim

Herşeye inanmayın
Ne yapsın ki kadın tabiki allayıp pullayacak kocişini
Zorla kendimi gagalayarak evlendim pozlarımı versin

Öyle ya da böyle kendini japonyaya götürttü, arabayı aldırdı. Bi güç var belli :)

Pıtışı altından mı ben mi çok kötüydüm bilemiyorum inan

O sağmayı biliyor bence mügecim. Kimi erkek gazlanıp sağılmaya pek müsait olur hakkından da böylesi gelir. Senin gibi asil kadın düşünmez bunları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…