Galiba?

Mugecim merhaba...
Sana ilk defa yaziyorum acikcasi konularini cokta detayli bilmiyorum.
İnan senden daha zor durumda olanlar var. Örnegin ben!
Ama inan kendini hazir hissettigin anda birden toparlanacaksin. Onlari takip bile etmek istemeyeceksin dusun okadar.
Senden, bizden degerlisi yok. biz nekadar iyi olursak cevremizde de okadar degerimiz artacak...
ben suan iki kizim icin ayaktayim ve onlari senin benim gibi yetistirmek adina savasim!

Mügehatun dert etme. Hala takip mi ediyorsun diyenlerin bir çoğu da hala birilerini takip ediyor. Zaten bir süre takip edeceksin sonra takipten de sıkılacaksın. Bakarken canını yakacaksın sonrasında da canını yakmak istemediğin için takibi bırakacaksın. Kendimden biliyorum

Zamanla daha da iyi olacaksın ben buna inanıyorum. İşe öncelikle kilo sorunundan başla derim. Zayıfladıkça özgüvenin artacak ve hayatında çok fazla şeyin değiştiğini hissedeceksin. Zaten pek fazlalığın yoktur diye tahmin ediyorum. İş için bir yerlere başvuruyorsan sonuç bekleyebilirsin iş alımları çok azaldı o yüzden bunu da normal görebilirsin.

Ben sadece acele etme derim. Bazı şeyler yavaş yavaş sindirilince daha iyi oluyor. Sindirmeden yutmak mideye zarar. Her şey gönlünce olsun

Ay tam bi görgüsüzmüş bea bu harbiden kezban.
Ama varya müge afern sana daha iyisn her gün daha iyi olacaksn sonraa tıriiin bi bakmışn beyaz atlı prensn karşında seni bulmş.
Sonra bulutlarn üzerindesn hergün mutluluktn coşacaksn sonra bir bakmışsn evlilk telaşı sarmş seni. Kalleş adamı unutacksn bile bi kaç gndebir aklına geleck sonra bi kaç hafta, sonra bi kaç ay ve belki yıl bile süreck.
Ve unutma sende mutlu olacaksn hiçkimsenin yaptığı yanına kalmaz cnm " allah gece bırakır yanına bırakmaz" elbet onlarında ayrılık haberini duyacaksn aa şuraya yazıyorm.
Vee hikayenin sonuu bir gün avm de eşinle kolkola güle oynaya doğack bebğiniz için alışverş yaparken onu görecksn bitik halde çaresz pişman boşanmiş çocuğunu belki iki ayda bir ancak görüyor zavallı bi adam sna bakışlarıyla pişmalığını yansıtck ve sen acıyacaksn o adama.
Ay ben filmi çevirsm kitapmı yazsm ne:) bu hikaynn belki aynısı olmaz ama:) buna benzer güzel bir son olacak buna inanıyorm, sende inan canm inşllh herşey istediğindn daha güzl ve daha çabuk olur. Rabbim yar ve yardmcn olsn...

Müge sen sanıyor musun o kadın çok mutlu? En gurursuz kadın olsa bile aklına gelir, huzuru kaçar, yuva yıktım der. Ahını aldım der. Sen sanıyor musun eşinin akrabaları arkadaşları hatta kızın çevresi eşinin senden o kız için ayrıldığını duymamış olsun? Herkes her şeyi biliyordur, o fotolara beğeni atarken içlerinden 'vay or...' diyorlardır.
Mutluluk pozları atarken senin de dediğin gibi asıl amaç ikinci kadın olduğunu unutturmaktır. Ama kimseye hiçbir şeyi unutturamaz. Millet yüzüne güler, arkasından ilk fırsatta konuşur. Emin ol o kadın da her gün huzursuz oluyordur, ah alma korkusunu yıllar geçse de atamaz üstünden. Her üzüntüsünü sana bağlar. Kocasına karşı hep güvensiz olur, Müge'ye yaptı bana da yapabilir der.
Sen bunları unutup hayatına baktığında bile bu kadın seni unutmamış olacak. Ve ne kadar mutluluk pozları verse de bu yaptıkları onlardan çıkacak. Çünkü ikisi de karaktersiz.

Merak ediyordum sizi konularini takip ettim hep.
Son durum denir?
İyimisiniz?
Atlatabildinizmi diye merak icindeydim.
Birazda olsa toparlanmaniza sevindim.
Gececek inanin gececek.

Kaynananın hayalleri suya düştü. Zengin gelin aldık diye kabak gibi sırıtıyordu, şimdi oğlunun paracıkları gidiyor.

Ya bu kız aşırı görgüsüz, şu facede orda burda 'kocişimlen çay keyfi, aşkısımlan gezmeceler' diye saçma sapan gösteriş yapan tiplerden... Ya da birilerine 'evet bi b.k yedik ama bakın ne kadar mutluyuz' mesajı kastırıyor...

Bence C: Hepsi

Ay vallahı sen adamı staklaya staklaya bızıde alıstırdın
Aman bosver ya hıc degmez ınsallah senın hayatına gıren kısı ssana arabayı sevgılıler gununde alır, dogum gununde soyle guzel bır ev
neden olmasın ya , hayallerı yuksek tutmak lazım.

Buarada müge zayıfla

mügee gerçekten modunu daha iyi gördüm, çok sevindim. daha da iyi ol inşallah. aynen denilenler gibi, o kadın da kendini çok mutlu gösterip 2. kadın olduğunu unutturmaya çalışıyor işte.

ole valla bu da bir yontem bence baka baka göre göre daglana daglana artık normalleşmesi ve artık bişi hissedememek

hayatta başarılar müge senin toparlanmanı izliyoruz sen yazmaya devam et sen canlı bir hayat tecrübesisin çok daha iyi olacaksın bekle ve gör

mügişşş nasılsın hayatı sosyal medya olan bi tanıdığım var. sayfalarda kocişi yurtdışına götürüyor, ne pahalı hediyeler neler neler alıyor. tanımayan biri ne harika adam der. ama işin aslını biliyorum. o kadın o şeylerin bi kısmını kendi aldı, bi kısmını da zorla yaptırdı. yani hiçbir adam doğum günü diye araba almaz çok net biliyorum ben böyle kadınlarda bişeyleri kanıtlama çabası olduğunu görüyorum. kime neyi kanıtlıyorsun yani. az önce anlattığım örnekte kadın arada bize kocasını anlatırdı yani öyle hiç de matah değil ağzından kaçırırdı böyle dertleşeyim derken. yani müğişim doğum günü olduğu için ince düşünmek suretiyle araba almadığına adım gibi eminim. onlar da sosyal medya üzerinden mutlu olduğunu göstermek zorunda işte

Beter olsunlar hepsi can çekişe çekişe helâk olsunlar

müge senden güzel enerjiler alıyorum şükürler olsun gerisi de gelir allahın izni ile sen sabırlı ol ve zamana bırak allahım gönlüne göre birini çıkarsın karşına musmutlu olun inşallah bu arada zayıflayınca modun yükselecek etrafa yaydığın özgüven ve enerjiyle diğer zorluklar da çözülecek inşallah

Mügecim daha iyi olmana çok sevindim. Hayatta insanın başına herşey gelebiliyor ama herşey de geçiyor aynı zamanda.

İnşallah seni çok mutlu edecek, çok seven, çok değer veren (ki bence bir insana verilen değer arabayla ölçülemez) hayırlı bir eşin ve hayırlı evlatların olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…