Galiba?

laaaaynn ne guzel seyler okuyorum oohh içim eridi...

var mı boyle ponçik konular başka.mügeye de ılaç olur hemiiii :)
Valla mugeye ilac olurmu bilemem ama bir cok kadinin 2. Kadinlarin da okudugu platform okusunlar kimsenin yuvasini bozmasinlar
Kimsenin aglayarak kaybettigini bir baskasi gulerek kazanmaz

Benim gözümde de kibirli kendini beğenmiş biri canlanıyor.Kendine aşık.

Açıkcası bu profilde olup da kibirli kendini beğenmiş olmayan adam çok az bu ülkede. O yüzden sahip oldukları
default olarak adamın karakterine kibir, kendine aşık olma durumu gibi özellikler eklemiştir. :)

Ben de sordum cevap alamadım ama. Ben sanmıyorum 100 kilo olsun Müge en fazla 1.65 boya 70 kilo falandır bence kendi abartıyor.

Ahahaha kız baya yaklaştın amaaaa maalesef şişkoyum acı gerçek.. 160 boy 73 kiloyum. 2 kilo verdim boşanma sürecinde bak bu da bişeydir ben çünkü üzüntüden kilo veren tiplerden değilim oturdum yedim daha ziyade ama gene de verdim he kilo aaahahha

Kızım ben senin ciğerini biliyorum

Oha eklemiş mi ? Ben adamın profili açık sanıyorum herkese ! Şoktayım şu an

Yook yok öyle değil.
Biz boşanma sürecindeyken ben fake hesap açıp bunun profilinden kabul ettim. Benim yaptığım bu işlemden haberi yok, ben hesaplarının şifrelerini biliyordum tabi o dönem Bir de o hiç aktif kullanmıyordu hesaplarını, zaten bin küsür arkadaşı da vardı, farketmemiştir yani benim fake hesap açıpta onu eklediğimi.
Eğer ki aşkitosu oturup bin kişiyi incelediyse ve o fake in benim olduğumu anladıysa o kadarını bilemem
Yani ben ekledim de o kabul etti değil, öyle olsa anlar okadarda salak değildir galiba

Hehe Müge

Gerçek insanlar, üç derin duyguyu gösterişsiz yaşarlar; inancını, aşkını, acısını.

Sen acını dibine kadar gösterişsiz yaşadın çünkü senin ki gerçek olan, karşı tarafın yaşadığı aşk çok ulu orta serilmiş ve gösteriş budalası olmuş. Eşinin aşık olup, olmadığını bilemem ama kadının zamanında rededilmenin hırsı ve şu an yuva yıkan kişi olmanın ezikliği ile bu kadar göstere göstere duygularını yaşadığını düşünüyorum, bir nevi arsızlığını, çok aşığım kılıfına uydurmaya çalışma çabası gibi. Tamamen sahte ve yapmacık.

Gün gelecek sende vazgeçeceksin onları izlemekten, işte o zaman gerçek anlam da tüm duygularından arınmış ve yeni bir sayfa açmış olarak devam edeceksin hayatına. Ben senin toparlanacağına inanıyorum. Bir gün seninle yeniden bu forum da flört, nişanlılık ve evlilik heyecanlarını konuşacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyorum canım.

Anlattıklarından bu kızın bi manyak olduğu ortaya çıkıyor.Yıllardır takıntılı bir şekilde kocanın peşindeymiş.Eşinde kendini beğenmiş egolu biriyse tencere kapak tamamlıyorlar işte.Kız bağımlı gibi bırakmıyor dediğini yapmak için herşeyi göze almış adamda egosu okşansın istiyor.İki pisliğide düşünme bırak ne halleri varsa görsünler..

Son düzenleme:

Kızın resmen hayattaki en büyük hedefiymiş bu adam.. adım adım planını işlemiş bence..
Şimdi de işte büyük bir zafer kazanmış komutan edasında Sosyal medya'da zaferini herkese ilan edip
nişanelerini gösteriyor büyük bir gururla..

Kendini kandırıyor zavallı millet arkasından kimbilir neler konuşuyordur.Herkes neyin ne olduğunu biliyordur bazen menfaat bazende pisliği bulaşmasın hesabı yüzüne gülüyorlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…