- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Valla mugeye ilac olurmu bilemem ama bir cok kadinin 2. Kadinlarin da okudugu platform okusunlar kimsenin yuvasini bozmasinlarlaaaaynn ne guzel seyler okuyorum oohh içim eridi...
var mı boyle ponçik konular başka.mügeye de ılaç olur hemiiii :)
Benim gözümde de kibirli kendini beğenmiş biri canlanıyor.Kendine aşık.
O zaman artık stalk da yapma cicişim
Ben de sordum cevap alamadım ama. Ben sanmıyorum 100 kilo olsun Müge en fazla 1.65 boya 70 kilo falandır bence kendi abartıyor.
Ahahaha kız baya yaklaştın amaaaa maalesef şişkoyum acı gerçek.. 160 boy 73 kiloyum. 2 kilo verdim boşanma sürecinde bak bu da bişeydirben çünkü üzüntüden kilo veren tiplerden değilim oturdum yedim daha ziyade ama gene de verdim he kilo aaahahha
Eşi anlamıştır bence zaten kim faketen beni ekleyecek ki filan demiştir :)
Fake hesabı kabul etmiş olması bile zaten başından beri anladığını gösteriyor kendi hesabımı dondurdum dedi dondurmadan önce sildi mi ki adamı yav
Oha eklemiş mi ? Ben adamın profili açık sanıyorum herkese ! Şoktayım şu an
Hehe MügeYook yok öyle değil.
Biz boşanma sürecindeyken ben fake hesap açıp bunun profilinden kabul ettim.Benim yaptığım bu işlemden haberi yok, ben hesaplarının şifrelerini biliyordum tabi o dönem Bir de o hiç aktif kullanmıyordu hesaplarını, zaten bin küsür arkadaşı da vardı, farketmemiştir yani benim fake hesap açıpta onu eklediğimi.
Eğer ki aşkitosu oturup bin kişiyi incelediyse ve o fake in benim olduğumu anladıysa o kadarını bilemem
Yani ben ekledim de o kabul etti değil, öyle olsa anlar okadarda salak değildir galiba
Hehe Müge
Yook yok öyle değil.
Biz boşanma sürecindeyken ben fake hesap açıp bunun profilinden kabul ettim.Benim yaptığım bu işlemden haberi yok, ben hesaplarının şifrelerini biliyordum tabi o dönem Bir de o hiç aktif kullanmıyordu hesaplarını, zaten bin küsür arkadaşı da vardı, farketmemiştir yani benim fake hesap açıpta onu eklediğimi.
Eğer ki aşkitosu oturup bin kişiyi incelediyse ve o fake in benim olduğumu anladıysa o kadarını bilemem
Yani ben ekledim de o kabul etti değil, öyle olsa anlar okadarda salak değildir galiba
Evet evet, yani asla kadında suç bulmadım ben hiç bir zaman. Bulsaydım muhtemelen panter emel kesilip kadına saldırırdım nasıl kocamı ayartırsın diye :)
Bende o da sıkılmıştık evliliğimizden, burası bir kesin. Fakat aldatmak, aldatılmak çok farklı şeyler. Ben evliliğimizin aldatılacak kadar kötü bir durumda oldugunu zannetmiyordum. Yani hangi evlilik hakeder ki deriz, orası öyle. Yani demek istediğim her türlü hakareti edip, küfrü edip, tartaklanan evlilikler var ya. Karşılıklı her türlü saygının sevginin bittiği. Öyle olsaydı adam aldatırdı ben şok olmazdım. Ben o mailleri sorarken öylesine sormuştum. Yani o birden ağlamaya başladı ben şok oldum kal geldi. Nasıl lan oldumBen bu kadar karaktersiz bir adam olduğunu bilmiyordum.
Onu tanısanız sizde öyle derdiniz. Nasıl işte ... mu aldattı yuh dersiniz. Aman ne bileyim demek ki şerefsizmiş işte yaptı yapacağını. Bir kere olsaydı içkiliydi bilmemneydi dersin, affetmezsin ama bir yerlere oturturdum kafamda. Böyle bir tarafa oturtamıyorum.
Aşık ama herhalde. Arkadaşlarında dediği gibi her şey sadece mecburiyetten yapılmaz.
Ben bana aşık olmasa sevdiğini düşünüyordum. Belki de hiç aşık olmadı işte. Aşkı buldu, saçmaladı.
Ya bu kız senelerce peşinden koşmuş. Bok herif. Gidip o zaman aşık olsaydın ozaman.
Kantinde millet dalga geçiyordu kızla, peşinden koşuyo diye. Ben biliyorum ya. Böyle adı çıkmış.
Olaya bak. Ayyy neyse
Anlattıklarından bu kızın bi manyak olduğu ortaya çıkıyor.Yıllardır takıntılı bir şekilde kocanın peşindeymiş.Eşinde kendini beğenmiş egolu biriyse tencere kapak tamamlıyorlar işte.Kız bağımlı gibi bırakmıyor dediğini yapmak için herşeyi göze almış adamda egosu okşansın istiyor.İki pisliğide düşünme bırak ne halleri varsa görsünler..
Kızın resmen hayattaki en büyük hedefiymiş bu adam.. adım adım planını işlemiş bence..
Şimdi de işte büyük bir zafer kazanmış komutan edasında Sosyal medya'da zaferini herkese ilan edip
nişanelerini gösteriyor büyük bir gururla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?