Galiba?

hahaha dimi kız hakkaten
Kız ünide bunun alt dönemi bir kızdı,o zamanlar peşinden çok koşmuş ayartmak şimdiye nasip olmuş mühendis kariyerli hatun yani :/

Ya bu sosyal medya kezbanlarinin hava atacagi mecra haline geldi.
Araba,ev,kolye cekip atiyorlar.
Ha birde asansorde aynadan gua selfie yapiyorlar ama amac kendi selfieleri degil telefondaki isirilmis elmanin selfiesi

Mügeecimmm , sen istediğin zaman konu açmakta özgürsün, istediğin kadar burda mızmızlanabilir, istediğin kadar o adamı takip edebilir burda paylaşabilirsin, istediğin kadar burda hayatından şikayetçi olabilirsin, çünkü burası BİR DERDİM VAR.
Kimsenin ne yazdığını umursama bu konuda lütfen. İstemeyen okumasın arkadaş. Birde mahçup oluyorsun, delirme :))

Sana takip ediyosun diye konuşanlar varya aynı şey kendi başlarına gelse eminim bakmazlardı ( yawww heee heee) umursama, çok doğal bi süreç içindesin. Herşeyi çok ciddiye alma sen burda kuzum.

Kız bi iş bulsanda seni o şehirden kurtarsak vallahi orası bitiriyo seni ya :)) Bu tarafa gelebilsen canlanırsın he.

Kiz kim cemkirdi mugeye
Valla dun bi konu vardi facede dikizlediklerimiz bizi goruyormus diye herkesin totosu tutustu bende dahil demekki stalklamayanimiz yok
Mugenin konularina dadanan bir nobetci cemkirikci vardi ama sanirim uykuya yenik dusmus damlamadi

O arabayı kendi almıştır bilerekte bu şekilde paylaşmıştır ,çok örneği var çünkü

Hayatta inanmam
Zengindir parasını kendisi ödemiştir onların
Hediye diye forslanıyordur o :)

Öyle mi diyorsunuz kızlar?
Ay bilmiyorum ya.. o da almış olabilir sonuçta herkese ilan ediyor doğumgunu hedıyem diye
Hem kezban hem yalancı mı

Ayy yavrum geçen açtığım konuda herkes o kadar saydırdı ki bana.. Yok şöylesin yok böylesin. Gene gelip saydırmasınlar anlatıp durmayayım dıye yazmak ıstemedım. Cunku can acıtıcı yazıyorlar. Bende açıklama yapma gereği duyuyorum.
Ki gerçekten bende bana öyle sallayanların bir çoğunun daha kötü durumda olacağını düşünmüyor değilim.
Aman Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın.
Bu şehir cidden çok fena. İş olayını bir şekilde halletcem. Geçen sağolsun burdan bir arkadaş kosgeb başvurularını gönderdi, ona başvurmayı düşünüyorum

Benim tanidigim iki tane ikinci kadinin hazin sonu var hazirmisiniz kizlar
Biri uzak akrabam kiz adamin karisiylada gorusuyordu biliyordu yani evli oldugunu birde cocugu vardi adamin.
Sonra bu kizi ise girdirdi adam derken bunlar manita olmuslar.
Kadin ogrenince is yerini basmis rezalet cikartmis kurumun muduru kiza ya tain istebya istifha et demis kiz kor itin oldugu yere suruldu
Sonra orda baska sevgili buldu adami terketti,adami karisida kabul etmedi.isinden de atildi yurek acisi hale dustu geberesice.
Diger ikinci kadinda gecen yil kanserden mefta oldu.
Bunlarin sonu pek hayirli olmuyor du bakalim kezbanovic ne olacak

Anaamm.. neymiş kız o
Ben valla fake hesaptan takip ediyorum ama gene de gözükmesem daha iyi tabi

Kezbanoviç
Nolursa olsunlar. Sonuçta hamile, bir de çocuk var. Görsen hallerini sanki ortada hiç pislik yokmuş, her şey normal ve doğal sürecinde ilerlemiş gibi, sosyal medyada yani.
Allaha havale ettim ya.. aman..

Aynen dediğin gibi, her yorumu ciddiye almaaya kalksan yandın yani :))

Süper yaparsın, çünkü cidden orası seni aşağı çekiyor.

Valka felaket telali gibi olmayayim ama onerilenlerde cikiyormusuz
Herkes hildir hildir fake hesap acti
Sen gercek facene baksana kezbanovic bakmismi sana

hahahah hadi ya
Bir ara bakayım bari Bakmıştır ya bakmaz mı... kadınız sonuçta. Çatlarız meraktan

Ulen varya pıtışı altından olsun beee canları cehenneme. Altın olan pıtışına tüküreyim onun. Ama o karekterde mümkünnnnnn değil olsa olsa altın suyuna bandırılmıştır çakmadır o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…