Galiba?

laaaaynn ne guzel seyler okuyorum oohh içim eridi...

var mı boyle ponçik konular başka.mügeye de ılaç olur hemiiii :)

laaaaynn ne guzel seyler okuyorum oohh içim eridi...

var mı boyle ponçik konular başka.mügeye de ılaç olur hemiiii :)
İlaç olur olmasına da bir beklentiye girmesine de sebep olacaktır
Ya o adamla kadına bir şey olmazsa ya da olacağı varsa da uzun sürerse oturup onu mu beklesin şimdi böyle şeyler umut da veriyor tamam ama konu zaten ilahi adalet sıkıntılı süreç yani beklentiyi bırakınca olan olacak :)

ben ılahı adalete cok ınanmam ama boyle konualarda acebaa dıyorum.yoksa muge'nın bı beklentı ıcınde olmasını degıl " bak gordun mu yuva yıkanın yuvası olmuyormuş" efsanesıne ınanması ıcın dedıydım :)

O yuvalar olabiliyor da olmayabiliyor da...
Demet Akalın ile Jennifer Aniston örnekleri var ama kaç yıl beklediler be gülüm :)

Evet evet, yani asla kadında suç bulmadım ben hiç bir zaman. Bulsaydım muhtemelen panter emel kesilip kadına saldırırdım nasıl kocamı ayartırsın diye :)
Bende o da sıkılmıştık evliliğimizden, burası bir kesin. Fakat aldatmak, aldatılmak çok farklı şeyler. Ben evliliğimizin aldatılacak kadar kötü bir durumda oldugunu zannetmiyordum. Yani hangi evlilik hakeder ki deriz, orası öyle. Yani demek istediğim her türlü hakareti edip, küfrü edip, tartaklanan evlilikler var ya. Karşılıklı her türlü saygının sevginin bittiği. Öyle olsaydı adam aldatırdı ben şok olmazdım. Ben o mailleri sorarken öylesine sormuştum. Yani o birden ağlamaya başladı ben şok oldum kal geldi. Nasıl lan oldum Ben bu kadar karaktersiz bir adam olduğunu bilmiyordum.
Onu tanısanız sizde öyle derdiniz. Nasıl işte ... mu aldattı yuh dersiniz. Aman ne bileyim demek ki şerefsizmiş işte yaptı yapacağını. Bir kere olsaydı içkiliydi bilmemneydi dersin, affetmezsin ama bir yerlere oturturdum kafamda. Böyle bir tarafa oturtamıyorum.
Aşık ama herhalde. Arkadaşlarında dediği gibi her şey sadece mecburiyetten yapılmaz.
Ben bana aşık olmasa sevdiğini düşünüyordum. Belki de hiç aşık olmadı işte. Aşkı buldu, saçmaladı.
Ya bu kız senelerce peşinden koşmuş. Bok herif. Gidip o zaman aşık olsaydın ozaman.
Kantinde millet dalga geçiyordu kızla, peşinden koşuyo diye. Ben biliyorum ya. Böyle adı çıkmış.
Olaya bak. Ayyy neyse

Onu tanısanız sizde öyle derdiniz. Nasıl işte ... mu aldattı yuh dersiniz.
Emin ol şaşırmazdık artık dünya ne hale geldi mügecim niye şaşıralım ki ah o da mı eh be yeter çıldırdı bu erkeklerin çoğu derdik :) bir erkeğe neyin olursa olsun güvenme işte o zaman şaşırmazsın zaten :)

Acikcasi kendi hayatimda da cevremde de birilerini mutsuz eden ah alan insanlarin mutlu olup daha guzel hayatlar yasadigini cok gordugum icin ilahi adalet kavramina benim de pek inancim yok. Beklentiyi mutsuzlugu uzerine tutmamak hatta hicbir beklenti icine girmemek gerek. Tabi umariz cok mutsuz olurlar orasi ayri.

Biz yuva yıkanın yuvası olmaz konsepti istiyoruz orası aşikar o yüzden de adam yapmamıştıra inanmak istiyoruz,eden bulur ya da bulmaz herkes önüne bakmalı artık
Aynen katılıyorum. Her konusunda bir teselli anlamında ,ama sevmemiştir,ama öyledir,böyledir gırla gidiyor. Ne kadar iyi niyetli yorumlar gibi görünsede,aslında konu sahibine zarar veriyor. Umudunu yeşertiyor bu cümleler kimse farkında değil. Dönecek,mutsuz olacak,pişman olacak beklentisinin temeli oluyor bunlar işte hep.
Bu arada konu sahibi,bugün okuduğum konunuza sevindim ne yalan söyleyeyim. Toparlanmaya başlayacağınızı düşünüyorum ben artık yavaştan. İnşallah bundan sonrası güzel olur sizin için.

Boy kilo kaç belki de sen kendini öyle goruyosundur bu arada o arabanın hayrını ne kadar görür meçhul....

Ben de sordum cevap alamadım ama. Ben sanmıyorum 100 kilo olsun Müge en fazla 1.65 boya 70 kilo falandır bence kendi abartıyor.

Oha eklemiş mi ? Ben adamın profili açık sanıyorum herkese ! Şoktayım şu an

En güzeli ne halleri varsa görsünler diyebilmek.İyi olsalarda kendilerine kötü olsalarda kendilerine.Mügeye bi faydası yok.Canları cehenneme deyip maziye gömeceksin.

Kadını bilmem de anlattığın kadarıyla bu profildeki adam mutsuz olmaz bence.. aynısı başına gelse de olmaz.
Tanımış kadar olduk artık adamı.. :)) Zengin, yakışıklı, sosyal, kariyerli, spor yapan gezmekten geri
gelmeyen çevresi geniş bir adamın aşk, ilişki bakımından öyle mutsuz olup kendini yıpratacağını sanmıyorum.
Mesela bu kadın aldatsa bile bunu adamın çok takacağını sanmam kadını boşar gider kendi yoluna..
Zaten çevresinde bu profildeki adama göz koyan çok kadın vardır. Adam onun arkasından mı üzülecek..
Acı çekerse de başka şeylerden çeker ama bu anlamda adamın üzüleceğini hiiiç sanmam..

Benim gözümde de kibirli kendini beğenmiş biri canlanıyor.Kendine aşık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…