- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
+1Evet yuva yıktığı için bu kadınlara kızıyorum ama adamın yuvayı yıkası varmış.
Benim tanidigim iki tane ikinci kadinin hazin sonu var hazirmisiniz kizlar
Biri uzak akrabam kiz adamin karisiylada gorusuyordu biliyordu yani evli oldugunu birde cocugu vardi adamin.
Sonra bu kizi ise girdirdi adam derken bunlar manita olmuslar.
Kadin ogrenince is yerini basmis rezalet cikartmis kurumun muduru kiza ya tain istebya istifha et demis kiz kor itin oldugu yere suruldu
Sonra orda baska sevgili buldu adami terketti,adami karisida kabul etmedi.isinden de atildi yurek acisi hale dustu geberesice.
Diger ikinci kadinda gecen yil kanserden mefta oldu.
Bunlarin sonu pek hayirli olmuyor du bakalim kezbanovic ne olacak
İlaç olur olmasına da bir beklentiye girmesine de sebep olacaktırlaaaaynn ne guzel seyler okuyorum oohh içim eridi...
var mı boyle ponçik konular başka.mügeye de ılaç olur hemiiii :)
İlaç olur olmasına da bir beklentiye girmesine de sebep olacaktır
Ya o adamla kadına bir şey olmazsa ya da olacağı varsa da uzun sürerse oturup onu mu beklesin şimdi böyle şeyler umut da veriyor tamam ama konu zaten ilahi adalet sıkıntılı süreç yani beklentiyi bırakınca olan olacak :)
O yuvalar olabiliyor da olmayabiliyor da...ben ılahı adalete cok ınanmam ama boyle konualarda acebaa dıyorum.yoksa muge'nın bı beklentı ıcınde olmasını degıl " bak gordun mu yuva yıkanın yuvası olmuyormuş" efsanesıne ınanması ıcın dedıydım :)
Ben de senin gibi düşünüyorum nedense. Evet yuva yıktığı için bu kadınlara kızıyorum ama adamın yuvayı yıkası varmış.
Mügeyi şahsi olarak tanımasamda konulardan ne kadar üzüldüğünün (doğal olarak) farkındayım. Bir şeyler eksik kalmış demekki. Belki düşünce yapıları uygun değildi, belki ten uyumu yeterli değildi, belki belki belki.. Yani bir şeyler yolunda gitmemiş ki bu kadına yönelmiş. Keşke ayrılık kararı alıp, boşandıktan sonra yapsaydı napacaksa ama artık olan olmuş.
Sosyal medya üzerinden reklam yapan, olmayanı olmuş gibi gösteren kadın/kadınlar oldukça fazla ne yazık ki. "Ayyy kocişim bana doğum günü hediyesi olaraktan araba almışşş yirim yaaaeeğğğ" demenin anlamı yok. Yani insanların gözüne sokmak anlamsız. Bu konuda diğer arkadaşlarla hemfikiriz fakat bir tarafa moral vereceğiz diye diğer tarafında içini bilmeden yerden yere vurmasak daha iyi olur sanki. Nacizane fikrim.
Mügeciğim seni daha iyi gördüm -yazdıklarından aldığım enerjiye binaen-. İnşallah her şey daha iyi olur ki olacağına inanıyorum. Kimse bugüne kadar dipte kalmamış, sen de kalmayacaksın. Kilonu bu kadar kafana takıp kendini kötü hissediyorsan bir an önce zayıflamanın yollarına bak -benim de 5 6 kilo kadar fazlalığım var, yemeyi seven insanlar olarak zayıflamak hakkaten zor, hak veriyorum-. Ayrıca müthiş bir kadın olmak için illa da kariyere ihtiyacımız yok. Kalbin müthiş senin. Çok güzel sevdin. Yine seveceksin. Öpüldün. :)
Emin ol şaşırmazdık artık dünya ne hale geldi mügecim niye şaşıralım ki ah o da mı eh be yeter çıldırdı bu erkeklerin çoğu derdik :) bir erkeğe neyin olursa olsun güvenme işte o zaman şaşırmazsın zaten :)Onu tanısanız sizde öyle derdiniz. Nasıl işte ... mu aldattı yuh dersiniz.
Aynen katılıyorum. Her konusunda bir teselli anlamında ,ama sevmemiştir,ama öyledir,böyledir gırla gidiyor. Ne kadar iyi niyetli yorumlar gibi görünsede,aslında konu sahibine zarar veriyor. Umudunu yeşertiyor bu cümleler kimse farkında değil. Dönecek,mutsuz olacak,pişman olacak beklentisinin temeli oluyor bunlar işte hep.Biz yuva yıkanın yuvası olmaz konsepti istiyoruz orası aşikar o yüzden de adam yapmamıştıra inanmak istiyoruz,eden bulur ya da bulmaz herkes önüne bakmalı artık
Ettim tabi kız etmeyip napcam :) Etmeseydim düğünlerini basardım
Boy kilo kaç belki de sen kendini öyle goruyosundur bu arada o arabanın hayrını ne kadar görür meçhul....
Ondan vazgeçmesi biraz zor bence :)O zaman artık stalk da yapma cicişim
Eşi anlamıştır bence zaten kim faketen beni ekleyecek ki filan demiştir :)Bi gün yakalanmasa bari
Eşi anlamıştır bence zaten kim faketen beni ekleyecek ki filan demiştir :)
Fake hesabı kabul etmiş olması bile zaten başından beri anladığını gösteriyor kendi hesabımı dondurdum dedi dondurmadan önce sildi mi ki adamı yav
Müge açıklasın belki ben yanlış hatırlıyorumdur sanki ekliyim onda demişti bir konusunda...Oha eklemiş mi ? Ben adamın profili açık sanıyorum herkese ! Şoktayım şu an
İlaç olur olmasına da bir beklentiye girmesine de sebep olacaktır
Ya o adamla kadına bir şey olmazsa ya da olacağı varsa da uzun sürerse oturup onu mu beklesin şimdi böyle şeyler umut da veriyor tamam ama konu zaten ilahi adalet sıkıntılı süreç yani beklentiyi bırakınca olan olacak :)
Kadını bilmem de anlattığın kadarıyla bu profildeki adam mutsuz olmaz bence.. aynısı başına gelse de olmaz.
Tanımış kadar olduk artık adamı.. :)) Zengin, yakışıklı, sosyal, kariyerli, spor yapan gezmekten geri
gelmeyen çevresi geniş bir adamın aşk, ilişki bakımından öyle mutsuz olup kendini yıpratacağını sanmıyorum.
Mesela bu kadın aldatsa bile bunu adamın çok takacağını sanmam kadını boşar gider kendi yoluna..
Zaten çevresinde bu profildeki adama göz koyan çok kadın vardır. Adam onun arkasından mı üzülecek..
Acı çekerse de başka şeylerden çeker ama bu anlamda adamın üzüleceğini hiiiç sanmam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?