Galiba?

Herkesin düşüncesi farklı tabi ama ben hep düşündüklerimi yazdım.
Adam körkütük aşık olsa mügeye barışalım demezdi ilk başta, derhal boşanıp evlenmeye koyulurdu.
Ayrıca kadın hamile kaldıktan sonra evlendiler, bence araya aileler girdi evlilik hızlandırıldı. Ve tahminim ki adam "bir iki yattım başıma kaldı" bile demiştir erkek zihniyeti. Kadının sürekli fotolar atması ve bu araba (mühendismiş kendi almış bile olabilir) 2.kadın sıfatını bir nebze hafifletmek için, hıııh bakın bu adam beni seviyor ki araba aldı kafasında yani, karaktersizliğini böyle kapatmaya çalışıyor. Mutluluğunu kanıtlama çabaları bunlar. Aldatan adam yine aldatır, ikiside karaktersiz sonları muamma. Bunlar benim düşüncem. Zaten Müge de bizim yorumlarımıza inanıp pembe hayallere dalmıyor ki :)
Takibi bırak, artık düşünme yeter desek ne olur ki, bakacak bakacak bakacak bigün bıkacak kendi hayatına dönecek. İnsanlar sevgilisinden ayrılıyor depresyona giriyor, Müge çok güçlü bile bana göre :)

Ben de senin gibi düşünüyorum nedense. Evet yuva yıktığı için bu kadınlara kızıyorum ama adamın yuvayı yıkası varmış.
Mügeyi şahsi olarak tanımasamda konulardan ne kadar üzüldüğünün (doğal olarak) farkındayım. Bir şeyler eksik kalmış demekki. Belki düşünce yapıları uygun değildi, belki ten uyumu yeterli değildi, belki belki belki.. Yani bir şeyler yolunda gitmemiş ki bu kadına yönelmiş. Keşke ayrılık kararı alıp, boşandıktan sonra yapsaydı napacaksa ama artık olan olmuş.

Sosyal medya üzerinden reklam yapan, olmayanı olmuş gibi gösteren kadın/kadınlar oldukça fazla ne yazık ki. "Ayyy kocişim bana doğum günü hediyesi olaraktan araba almışşş yirim yaaaeeğğğ" demenin anlamı yok. Yani insanların gözüne sokmak anlamsız. Bu konuda diğer arkadaşlarla hemfikiriz fakat bir tarafa moral vereceğiz diye diğer tarafında içini bilmeden yerden yere vurmasak daha iyi olur sanki. Nacizane fikrim.

Mügeciğim seni daha iyi gördüm -yazdıklarından aldığım enerjiye binaen-. İnşallah her şey daha iyi olur ki olacağına inanıyorum. Kimse bugüne kadar dipte kalmamış, sen de kalmayacaksın. Kilonu bu kadar kafana takıp kendini kötü hissediyorsan bir an önce zayıflamanın yollarına bak -benim de 5 6 kilo kadar fazlalığım var, yemeyi seven insanlar olarak zayıflamak hakkaten zor, hak veriyorum-. Ayrıca müthiş bir kadın olmak için illa da kariyere ihtiyacımız yok. Kalbin müthiş senin. Çok güzel sevdin. Yine seveceksin. Öpüldün. :)

Sana istinaden yazmamıştım mesajımı,ben ilk baştaki yalvarmalari erkek refleksi olarak yorumluyorum,ha çocuk hızlandırmis olabilir ama adamda tuzağa düşmüş mecbur kalmış bir hava yok seviyo belli,düğünleri de güzel ve lüks olmuştu Japonyada balayı şimdi araba...hepsini kadın ayarlamış olamaz

evet yani.
ama işte bu olasılık buradaki hikayeye uymuyor:))

Baktı Müge yüz vermiyor adam yerine koymuyor egosunu tamir için kıza geri gitti. Kızda gazı veriyorsa aşkısı beybisi egosu okşanıyor ,birde çocuk peydahlamış adam ne yapsın mecbur kaldı o rezile.

Kıza aşık olduğuna inanmıyorum.Bu fazladan çabalarda gösteriş v.s sosyal medya kendini aklama çabası.Zavallılar

mugehatun erkek olsam inan senin gibi bir kadinim olsun isterdim. gercekten yasanilacak evlenilecek bir kadinsin bana gore.
kimler kimler zayfliyo ise ordan basla spor yap çok daha mutlu olacaksn. fistik mugeee hadiiiii ama

Daha önce hiç yorum atmamıştım sanırım,ama konularınızı biliyorum.
Eski konularınıza göre daha pozitif gördüm sizi,sevindim açıkçası.Ben neden takip ediyorsunuz demiyorum sonuçta insanız merak ederiz,bir anda her şeyi unutacak halimiz yok.Zamanla buna da ihtiyaç duymayacaksınız zaten.
Umarım hep böyle gidersiniz,tavsiyem kendinize vakit ayırın,hobiler edinin,bol bol kitap okuyun.

Umarım Müge yazılanlardan zorla evlendi mecbur kaldı elbet dönecek alt mesajı çıkarmıyodur içten içe,kafası karışık zaten

Ay her yorumun nasıl da benim düşüncelerimle uyuyor.

"Zaten kız kocanı senden çaldı, yuva yıkanın yuvası olmaz, kız hediyeyi kendi parasıyla almıştır, çocuk zorla olmuştur adam mutsuzdur, o evlilik yürümez."

Arkadaşlar iyi güzel teselli cümleleri de bal gibi de mutlu olurlar evlilik de yürür. Müge artık önüne bakacak tek yapması gereken bu, adam mutsuzmuş mutluymuş bilmem ne artın Müge' yi ilgilendimiyor.

Kezbanoviç
Nolursa olsunlar. Sonuçta hamile, bir de çocuk var. Görsen hallerini sanki ortada hiç pislik yokmuş, her şey normal ve doğal sürecinde ilerlemiş gibi, sosyal medyada yani.
Allaha havale ettim ya.. aman..

Emin misin Müge Allah'a havale ettiğine ?

Aynen yani mutsuz da olsalar adam Mügeye de dönmek istese dönecek mi

Gelin beni taşlayın ama şöyle diyeceğim ki bu adam ikinci kadını sevmiyor diyoruz da ben bu adamın bir yerden sonra mügeyi de sevmediğine inanıyorum evliyken de depresif konuları açmış olması da bunu gösteriyor zaten
O dönemler başlamış adamın ilgisizliği sonra da bugünlere gelinmiş
Müge kapıma geldi yalvar yakar ağladı ortaya çıkınca boşanmamak için dedi de yani ne bileyim sevse yapar mıydı böyle bir saçmalık adam değil demek ki
Bundan sonra da o adama ne olur ne biter ilgilendirmemesi gerek Müge'yi sonuçta adam seçimini yaptı...

Yalvarıp yakarma erkeklerin klasik davranışı, yatakta yakalansan inkar et durumu

Sevgili iken de rahatça cinsellik yaşadığı bir kadınla neden evlensin ki bir adam aşık değilse

Yalvarıp yakarma erkeklerin klasik davranışı, yatakta yakalansan inkar et durumu

Sevgili iken de rahatça cinsellik yaşadığı bir kadınla neden evlensin ki bir adam aşık değilse
Ay ben ikinci bölümdeki soruyu anlamadım ki hangi kadını sevmeden evlensin

sondaki 'aşık değilse' lafını gmrene kadar bi an gözüm belerdi. sen nasıl bu yorumu yaparsın AKO dedim içimden de... neyseki sonradan anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…