Adam baya aşık olarak evlenmiş çocuk var diye mecburiyetten değil yani,Mügeye moral verelim derken çokta uçlara gitmeyelim bence, zorla evlendiğini zorla çocuk yaptığını zorla araba aldığını sanmam
Ben de senin gibi düşünüyorum nedense. Evet yuva yıktığı için bu kadınlara kızıyorum ama adamın yuvayı yıkası varmış.Adam baya aşık olarak evlenmiş çocuk var diye mecburiyetten değil yani,Mügeye moral verelim derken çokta uçlara gitmeyelim bence, zorla evlendiğini zorla çocuk yaptığını zorla araba aldığını sanmam
Herkesin düşüncesi farklı tabi ama ben hep düşündüklerimi yazdım.
Adam körkütük aşık olsa mügeye barışalım demezdi ilk başta, derhal boşanıp evlenmeye koyulurdu.
Ayrıca kadın hamile kaldıktan sonra evlendiler, bence araya aileler girdi evlilik hızlandırıldı. Ve tahminim ki adam "bir iki yattım başıma kaldı" bile demiştir erkek zihniyeti. Kadının sürekli fotolar atması ve bu araba (mühendismiş kendi almış bile olabilir) 2.kadın sıfatını bir nebze hafifletmek için, hıııh bakın bu adam beni seviyor ki araba aldı kafasında yani, karaktersizliğini böyle kapatmaya çalışıyor. Mutluluğunu kanıtlama çabaları bunlar. Aldatan adam yine aldatır, ikiside karaktersiz sonları muamma. Bunlar benim düşüncem. Zaten Müge de bizim yorumlarımıza inanıp pembe hayallere dalmıyor ki :)
Takibi bırak, artık düşünme yeter desek ne olur ki, bakacak bakacak bakacak bigün bıkacak kendi hayatına dönecek. İnsanlar sevgilisinden ayrılıyor depresyona giriyor, Müge çok güçlü bile bana göre :)
evet yani.Adam baya aşık olarak evlenmiş çocuk var diye mecburiyetten değil yani,Mügeye moral verelim derken çokta uçlara gitmeyelim bence, zorla evlendiğini zorla çocuk yaptığını zorla araba aldığını sanmam
evet yani.
ama işte bu olasılık buradaki hikayeye uymuyor:))
Bende bunu soracaktimNe öğrendin müge
yani olması istenilen hikayeye demeliydim aslında:))Neden?
yani olması istenilen hikayeye demeliydim aslında:))
Herkesin düşüncesi farklı tabi ama ben hep düşündüklerimi yazdım.
Adam körkütük aşık olsa mügeye barışalım demezdi ilk başta, derhal boşanıp evlenmeye koyulurdu.
Ayrıca kadın hamile kaldıktan sonra evlendiler, bence araya aileler girdi evlilik hızlandırıldı. Ve tahminim ki adam "bir iki yattım başıma kaldı" bile demiştir erkek zihniyeti. Kadının sürekli fotolar atması ve bu araba (mühendismiş kendi almış bile olabilir) 2.kadın sıfatını bir nebze hafifletmek için, hıııh bakın bu adam beni seviyor ki araba aldı kafasında yani, karaktersizliğini böyle kapatmaya çalışıyor. Mutluluğunu kanıtlama çabaları bunlar. Aldatan adam yine aldatır, ikiside karaktersiz sonları muamma. Bunlar benim düşüncem. Zaten Müge de bizim yorumlarımıza inanıp pembe hayallere dalmıyor ki :)
Takibi bırak, artık düşünme yeter desek ne olur ki, bakacak bakacak bakacak bigün bıkacak kendi hayatına dönecek. İnsanlar sevgilisinden ayrılıyor depresyona giriyor, Müge çok güçlü bile bana göre :)
Umarım Müge yazılanlardan zorla evlendi mecbur kaldı elbet dönecek alt mesajı çıkarmıyodur içten içe,kafası karışık zaten
Kezbanoviç
Nolursa olsunlar. Sonuçta hamile, bir de çocuk var. Görsen hallerini sanki ortada hiç pislik yokmuş, her şey normal ve doğal sürecinde ilerlemiş gibi, sosyal medyada yani.
Allaha havale ettim ya.. aman..
Ay her yorumun nasıl da benim düşüncelerimle uyuyor.
"Zaten kız kocanı senden çaldı, yuva yıkanın yuvası olmaz, kız hediyeyi kendi parasıyla almıştır, çocuk zorla olmuştur adam mutsuzdur, o evlilik yürümez."
Arkadaşlar iyi güzel teselli cümleleri de bal gibi de mutlu olurlar evlilik de yürür. Müge artık önüne bakacak tek yapması gereken bu, adam mutsuzmuş mutluymuş bilmem ne artın Müge' yi ilgilendimiyor.
Gelin beni taşlayın ama şöyle diyeceğim ki bu adam ikinci kadını sevmiyor diyoruz da ben bu adamın bir yerden sonra mügeyi de sevmediğine inanıyorum evliyken de depresif konuları açmış olması da bunu gösteriyor zaten
O dönemler başlamış adamın ilgisizliği sonra da bugünlere gelinmiş
Müge kapıma geldi yalvar yakar ağladı ortaya çıkınca boşanmamak için dedi de yani ne bileyim sevse yapar mıydı böyle bir saçmalık adam değil demek ki
Bundan sonra da o adama ne olur ne biter ilgilendirmemesi gerek Müge'yi sonuçta adam seçimini yaptı...
Ay ben ikinci bölümdeki soruyu anlamadım ki hangi kadını sevmeden evlensinYalvarıp yakarma erkeklerin klasik davranışı, yatakta yakalansan inkar et durumu
Sevgili iken de rahatça cinsellik yaşadığı bir kadınla neden evlensin ki bir adam aşık değilse
Ay ben ikinci bölümdeki soruyu anlamadım ki hangi kadını sevmeden evlensin
Sevgili iken de rahatça cinsellik yaşadığı bir kadınla neden evlensin ki bir adam aşık değilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?