Galiba?

İyi olmana sevindim Müge. Şahsen arabayı bebek doğunca lazım olur diye almışlardır. Kadına özel aldığını hiç düşünmüyorum. Seninle ilgili de güzel hisler var içimde. Yakın zamanda hayırlı kapılar açılacak inşallah sana.

mugehatun erkek olsam inan senin gibi bir kadinim olsun isterdim. gercekten yasanilacak evlenilecek bir kadinsin bana gore.
kimler kimler zayfliyo ise ordan basla spor yap çok daha mutlu olacaksn. fistik mugeee hadiiiii ama

ahahaha alemsin kız

Yavrum napayım merak ediyorum ya :) Ben birazda stalklarım bendeki bu merak varken
Güzel diyorsun da ben bu kiloları ergenliğimden beri veremiyorum Pskolojik olarak bir durum oldumu yemeğe saranlardanım maalesef. Gayretliyim ama bu sefer. İnş veririm.

Bende boyleyim. Mutsuz olunca yemege sarilirim diyet filan yapmak iyice mutsuz ediyor gibi geliyor. Iste zaten mutsuzum bide istedigimi yiyemezsem nolcak filan gibi Nasil olcak bu is.

Umarım Müge yazılanlardan zorla evlendi mecbur kaldı elbet dönecek alt mesajı çıkarmıyodur içten içe,kafası karışık zaten

Yok hayatım inan öyle bir beklentim, isteğim filan yok. Ha mutsuz olsun, dönsün, sürünsün.. böyle şeyler hoşuma gider evet. Doğruya doğru. Neden gitmesin? Afedersin g.t gibi kaldım, kötü aldatıldım. Ama bana bir faydası olmaz bunların farkındayım.
İçimde ona karşı olan hisler hayalkırıklığı, inanamak, özlem duymak gibi şeylerdi. Onlarda geçiyor sanırım. Zaten hiç bir zaman bana dönse affetçek değildim, hiç bir zaman affetme gibi bir düşüncem isteğim olmadı.

Bence adam sadece kendini seviyor narsist insanlar gibi

Yalvarıp yakarma erkeklerin klasik davranışı, yatakta yakalansan inkar et durumu

Sevgili iken de rahatça cinsellik yaşadığı bir kadınla neden evlensin ki bir adam aşık değilse

Aşık mı bilmiyorum. Belki de aşık. Yine de işte bana öyle yalvarıyordu ediyordu aşık olduğuna inanamıyorum. Gerçi adam o kadar fazla şey yaptı ki ben onunla alakalı ne düşünsem bilemiyorum. Ne düşünsem yalan yani

Bence de bence.. hem de kesin.
O kadar bencil ki. En çok kendisini seviyor. Asla bırakmadığı o sosyal hayatı mesela.. Çok merak ediyorum napacak bu kadınla. Hep derdim ki benden başka hiç kimse katlanmaz bu adama. Çooook merak ediyorum çocuk filan olunca duracak mı evde Nasıl merak etmeyim bak, gel de merak etme

Kadın hamileymiş
Evliyken baska kadinla olan bir adam bosandiktan sonra sirf hamile diye evlenmezdi baskasiyla.

Kadin aldirmiyorsa bile evlenmez, dogunca nufusuna gecirirdi. Bekarligin tadini cikarirdi. Bir evlilikten cikip kostur kostur digerine girmezdi.

Adamin mutsuz olacagi beklentisinin yaratilmasinin sıkıntılı oldugunu dusunuyorum ben de.

Yalnız hayat bu ya kadın ona dayanırsa ya adam birden hayatından vazgeçerse bunlar da var yani
Hayat bazen hiç yapmayacağın şeyleri yaptırtır üzülen gene siz olmayın büyük bir beklentiyle kaçacak kaçacak diye düşünmeyin
Ya biliyorum insan öyle düşünmek öyle olacağını görmek istiyor da hayat en emin olduğumuz şeylerde bizi öyle bir şaşırtıyor ki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…