He valla ona bir şey diyemeyeceğim ya sevmiş sevmemiş erkekler değişik yani sevmeden de türlü naneler yiyorlar :)Şimdiki eşiyle
Emin misin Müge Allah'a havale ettiğine ?
mugehatun erkek olsam inan senin gibi bir kadinim olsun isterdim. gercekten yasanilacak evlenilecek bir kadinsin bana gore.
kimler kimler zayfliyo ise ordan basla spor yap çok daha mutlu olacaksn. fistik mugeee hadiiiii ama
Ay vallahı sen adamı staklaya staklaya bızıde alıstırdın
Aman bosver ya hıc degmez ınsallah senın hayatına gıren kısı ssana arabayı sevgılıler gununde alır, dogum gununde soyle guzel bır ev
neden olmasın ya , hayallerı yuksek tutmak lazım.
Buarada müge zayıfla
Bende boyleyim. Mutsuz olunca yemege sarilirim diyet filan yapmak iyice mutsuz ediyor gibi geliyor. Iste zaten mutsuzum bide istedigimi yiyemezsem nolcak filan gibiYavrum napayım merak ediyorum ya :) Ben birazda stalklarım bendeki bu merak varken
Güzel diyorsun da ben bu kiloları ergenliğimden beri veremiyorumPskolojik olarak bir durum oldumu yemeğe saranlardanım maalesef. Gayretliyim ama bu sefer. İnş veririm.
yok canımUmarım Müge yazılanlardan zorla evlendi mecbur kaldı elbet dönecek alt mesajı çıkarmıyodur içten içe,kafası karışık zaten
Umarım Müge yazılanlardan zorla evlendi mecbur kaldı elbet dönecek alt mesajı çıkarmıyodur içten içe,kafası karışık zaten
Boy kilo kaç belki de sen kendini öyle goruyosundur bu arada o arabanın hayrını ne kadar görür meçhul....Bence de yaa. Bir zayıflasam.. spor yapıyorum da yemeği bırakmayınca :/ Kilo verme çok ayrı bır konu benım ıcın. Onu bir başarsam inş zaten
Bence adam sadece kendini seviyor narsist insanlar gibiGelin beni taşlayın ama şöyle diyeceğim ki bu adam ikinci kadını sevmiyor diyoruz da ben bu adamın bir yerden sonra mügeyi de sevmediğine inanıyorum evliyken de depresif konuları açmış olması da bunu gösteriyor zaten
O dönemler başlamış adamın ilgisizliği sonra da bugünlere gelinmiş
Müge kapıma geldi yalvar yakar ağladı ortaya çıkınca boşanmamak için dedi de yani ne bileyim sevse yapar mıydı böyle bir saçmalık adam değil demek ki
Bundan sonra da o adama ne olur ne biter ilgilendirmemesi gerek Müge'yi sonuçta adam seçimini yaptı...
Kadın hamileymişYalvarıp yakarma erkeklerin klasik davranışı, yatakta yakalansan inkar et durumu
Sevgili iken de rahatça cinsellik yaşadığı bir kadınla neden evlensin ki bir adam aşık değilse
Yalvarıp yakarma erkeklerin klasik davranışı, yatakta yakalansan inkar et durumu
Sevgili iken de rahatça cinsellik yaşadığı bir kadınla neden evlensin ki bir adam aşık değilse
Bence de...Bence adam sadece kendini seviyor narsist insanlar gibi
mugehatun İyi ki varsın ve iyi ki böyle karşımızdaymışsın gibi sohbet ediyosun Allah yüzünü güldürsün inşallah
Bence de...
Kadın hamileymiş
Evliyken baska kadinla olan bir adam bosandiktan sonra sirf hamile diye evlenmezdi baskasiyla.Kadın hamileymiş
Yalnız hayat bu ya kadın ona dayanırsa ya adam birden hayatından vazgeçerse bunlar da var yaniBence de bence.. hem de kesin.
O kadar bencil ki. En çok kendisini seviyor. Asla bırakmadığı o sosyal hayatı mesela.. Çok merak ediyorum napacak bu kadınla. Hep derdim ki benden başka hiç kimse katlanmaz bu adama. Çooook merak ediyorum çocuk filan olunca duracak mı evdeNasıl merak etmeyim bak, gel de merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?