- 22 Eylül 2022
- 5.908
- 17.020
- 178
Gelen yapıyorAllah seni güldürsünkız yazın kiyafet yikamiyorum derken eve gelen yardımcı mi yapıyor yoksa hiç mi yikamiyorsun. Ben fethiye'de ben 2-3 gün biriktirsem nemden kuflenir.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelen yapıyorAllah seni güldürsünkız yazın kiyafet yikamiyorum derken eve gelen yardımcı mi yapıyor yoksa hiç mi yikamiyorsun. Ben fethiye'de ben 2-3 gün biriktirsem nemden kuflenir.
![]()
İşte onlar hep bizi çok bunaltmalarindanAhahahah evet evet o derece sıkılmışım ki saldım artıkk
Ha o zaman iyi. Aman bir daha mı gelecen dünyaya gezGelen yapıyorçünkü evde değiliz, camlar açık değil ev pislenmiyoor. Kendi özel çamaşırlarımızı ben hallediyorum kalanı abla hallediyor. Bulaşık makinesini falan hallediyor evi süpürüp silip çıkıyor. 2 3 saat kalıyor
Hala eve geldiğinde sıkı yönetim ilan etmeye çalışıyor da. Kocam diyor anne o devir geçtiİşte onlar hep bizi çok bunaltmalarindan![]()
Merhabadaha önceki konularıma hakim olanlar vardır olmayanlarda kısa bir özet kv mi sevmiyorum çünkü beni sinir ediyor. özet bitti.
neyse artık gamsız olmak istiyorum yaşadığım duyduğum hiçbir şeye kulak asmak istemiyorum. Atıyorum kv geldi ev pis diyelim o gelmeden ben kuruyorum şimdi şöyle dicek böyle düşüncek. ama bunları düşünmek istemiyorum artık ev pis olabilir yani bunda ne var görse ve laf etse dünyanın sonu mu gelecek? Hayır. Ama bana dünyanın sonu gelecekmiş gibi fenalıklar basıyor. Birşeyime laf edilcek diye krize gidiyorum niye böyleyim bilmiyorum ama özellikle kv ile ilgili tüm konularda anksiyete atağı geçiriyorum. Mideme bulantılar ağrılar saplanıyor yemeden içmeden kesiliyorum gelmeden 2-3 gün önce sinir krizleri ağlama nöbetlerim oluyor. Bunu nasıl aşabilirim. Kendi hayatımı mahvediyorum bu kadın yüzünden duymazdan gelmek he he demek istiyorum ama her dediği laf kafamda günlerce yankılanıyor nasıl öyle der nasıl öyle bakar nasıl onu ima eder kriz geçiriyorum. Normal olmadığının farkındayım bu davranışımın o yüzden sizden fikir istiyorum. Thank you.
o benden de çok istiyor ev bulamıyoruz. Ev piyasası berbat durumda. bir evle 15 bine anlaşıyoruz 2 gün sonra arayıp 18 diyor falan bulsak hemen çıkcaz.Tasinsaniz tum sorunlar ortadan kalkacak
Esiniz mi istemiyor![]()
İnşallah bulursunuzo benden de çok istiyor ev bulamıyoruz. Ev piyasası berbat durumda. bir evle 15 bine anlaşıyoruz 2 gün sonra arayıp 18 diyor falan bulsak hemen çıkcaz.
20 yaş falan neden ki?Merhaba
(sırf merakımdan)
alakasız bir sorabilir miyim?
Kayınvalideniz ile aranızdaki yaş farkı 27-28 mi
aksine ben aşırı kontrolcü biriyimdir her şeyi iyi yaparım en ince ayrıntısına kadar herkes bana bir sal der hatta ama kv olunca işin içinde dünyanın en yetersiz insanı benim gibi geliyor.Anne evinde askeri usul temizlik ve bakım yapan evlenince salıyor kendini sanriim .babam dolaplarımizin sürekli düzenli olması için ara sıra teftiş yapardı dağınık bişey bulsa komple dolabı dokerdi
Şimdi geliyor çocukların daginikligini görüyor bişey diyemeden gidiyor garibim![]()
bazı insanlar laftan anlamıyorlar ne derseniz diyin burunlarının dikine duymamış gibi davranıyorlar. Bu öyle biri.Yaaaa altı üstü kaynana çizgiyi çekin geçerse çizgiyi uyarın ne söylerse hakaret etmeden saygı çerçevesinde mizahi bir dille verin cevabınızı gitsin nedir bu ya öcü değil ta kaynana çok değer vermeyin siz dağa değerlisiniz sağlığınız özellikle de ruh sağlığınız
ben hamileyim ya hiçbir şey yiyemiyorum 2-3 haftadır midem çok bulanıyor diye. eşim de laf arasında söyledi telefonda öylesine muhabbet ediyor yani annesiyle normal olarak, söyledi işte bir şey yiyemiyor tek başıma yiyince de rahat edemiyorum geçmiyor boğazımdan diye, annesi diyor ki ben sana hamileyken nasıl başım ağrırdı nasıl midem bulanırdı ama sen sağlıklı ol diye zorla yerdim sırf senin için annem, biliyorsun ben böyle bir anneyim herkes benim gibi olamaz diyor....Lily ben senin kvnre inanılmaz gıcığım ya kariyi unutamıyorumgel bak annem benim ellerim daha çok yanmış bunlara krem sürsek gecermi diye eski yanıklarıni göstermesinin unutamıyorum
Ay gerçekten gıcığın tekiymis yuh senin duydugunu bile bile böyle denir miben hamileyim ya hiçbir şey yiyemiyorum 2-3 haftadır midem çok bulanıyor diye. eşim de laf arasında söyledi telefonda öylesine muhabbet ediyor yani annesiyle normal olarak, söyledi işte bir şey yiyemiyor tek başıma yiyince de rahat edemiyorum geçmiyor boğazımdan diye, annesi diyor ki ben sana hamileyken nasıl başım ağrırdı nasıl midem bulanırdı ama sen sağlıklı ol diye zorla yerdim sırf senin için annem, biliyorsun ben böyle bir anneyim herkes benim gibi olamaz diyor....
Bu kadın senin ömrünü yer . Hamileliğinde bu kadar stres hiç iyi değil . Ben olsam alır telefonu sen benim anneligime laf edemezsin der bir kavga çıkarır hamilelik boyunca görüşmezdim .ciddi psikopat bu kadın çok erken hamile kalmissin . Eve kafasına göre zaten girip çıkıyor bir an önce ev bulup tasinmalisin ben senin yerinde olsam bu sürede biraz ajlemle kalırım. Yani iyice strese sokmak istemiyorum ama lohusalıkta başına gelecek ve gitmeyecek kadın evlilik yıl dönümjnde hayır dediğin halde geldi çok yüzsüzben hamileyim ya hiçbir şey yiyemiyorum 2-3 haftadır midem çok bulanıyor diye. eşim de laf arasında söyledi telefonda öylesine muhabbet ediyor yani annesiyle normal olarak, söyledi işte bir şey yiyemiyor tek başıma yiyince de rahat edemiyorum geçmiyor boğazımdan diye, annesi diyor ki ben sana hamileyken nasıl başım ağrırdı nasıl midem bulanırdı ama sen sağlıklı ol diye zorla yerdim sırf senin için annem, biliyorsun ben böyle bir anneyim herkes benim gibi olamaz diyor....