- 31 Ekim 2015
- 265
- 63
- 18
- Konu Sahibi Elenora004
-
Sen de gamsız ol. Ay ağlayacak bir şey de göremedim gerçi hamilelikten olsa gerek fazla hassassın. Ne yaparsan yap gamsız adamdan intikam alamazsın ama onun gibi gamsız ol bak ne rahatlayacaksınnasil uzebilirim onu?
ya ben muhafakar birisiyim dolayisiyla kizli erkekli ortamlardan hoslanmiyorjm esimin isyerindekilerde yilisik tipler evliler ama cok rahatlar bende bu durumdan hoslanmiuorum hamile degilken de boyleydi bu durum canim.ben ozenle onun kizmayacagi seylere dikkat ederken onun yaptigi zoruma gidiyorSen de gamsız ol. Ay ağlayacak bir şey de göremedim gerçi hamilelikten olsa gerek fazla hassassın. Ne yaparsan yap gamsız adamdan intikam alamazsın ama onun gibi gamsız ol bak ne rahatlayacaksın
kesinlikle bende oyle soyledim evin onunden aldilar iki dkka bekleyebilirlerdi saati kacacak biyer degil herkesin esi onemli de ben mi kiymetsizim anlamiyorjm kiAğlama. O seni umursamıyosa sende onu umursama. Ne demek eşlerle gidilceğini bilmiyodum. Sinemamı bu saati mi kaçacak kadını gördüyse durun karımı da çağırayım diyecekti o zaman.
Arkasından ağlayıp iyice değersiz yapmayın şu adamları.
eglenmistir canim eglenmezmi ben yokum diye rahat rahat eglenmistir msj yazdim sinirle cvp yazma arama zahmetnde bulunmadiSonuç ; o şekil gidip eğlendi mi eğlenmedi mi?
Bu gidişle daha çok zoruna gider o zaman. Bu adam düzelmez ben sana diyeyim hassasiyetini bildiği halde ona göre davranmalıydı gerçi hep böyle rahatsa ya sen onunla evlenmeyecektin ya da şimdi sesini çıkarmayacaksın çünkü sana uymayan biriyle evlisin ve onun değişeceği yok.ya ben muhafakar birisiyim dolayisiyla kizli erkekli ortamlardan hoslanmiyorjm esimin isyerindekilerde yilisik tipler evliler ama cok rahatlar bende bu durumdan hoslanmiuorum hamile degilken de boyleydi bu durum canim.ben ozenle onun kizmayacagi seylere dikkat ederken onun yaptigi zoruma gidiyor
amlayacak bi insan oldgna artik inanmiyorm canim yaa malesef.gamsiz dusuncesiz bi okuzle evlenmisim malesefSonra sakin bi kafayla alır karşına konuşursun onlardan hoşlanmadığını mesafe koyması gerektiğini. Sonra zaten bebiş olunca istesede gidemez
duzelecegini bende dusunmuyorum neyazikki canimi skanda bu zaten.keske evlenmeseydim bilmiyordum boyle oldugunu olacagini.Bu gidişle daha çok zoruna gider o zaman. Bu adam düzelmez ben sana diyeyim hassasiyetini bildiği halde ona göre davranmalıydı gerçi hep böyle rahatsa ya sen onunla evlenmeyecektin ya da şimdi sesini çıkarmayacaksın çünkü sana uymayan biriyle evlisin ve onun değişeceği yok.
Arabadan o anda inip bi snye elenora'yı da alayım diye inmek zor değildi.eglenmistir canim eglenmezmi ben yokum diye rahat rahat eglenmistir msj yazdim sinirle cvp yazma arama zahmetnde bulunmadi
yani bu dusunemeecek kadr gamsiz herifin teki.benide gunaha sokuyor en cokd a bebegime uzuluyorum boyle bi babasi olacagi icin.Valla sakin ol diyecem baska caren yok totosunu havaya kaldirmissin adamin
Umursamaz ol takma o yokmus gibi davran
Biraz bekleyin karima da soyleyim gelsin diyebilirdi dusuncesiz adam.
Canim yapma öyle bişey sakin hem çıkmaz bi hal alır durum hemde kendini küçük düşürürsünisyerindeki kizlara msj atmak geliyor icimden ne diyrsnz kizlar cok mu basitlesirim? en azindan onlar belki esime mesafe koyarlar bi iki laf edersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?