- 31 Ekim 2015
- 265
- 63
- 18
- Konu Sahibi Elenora004
-
hosbulduk canim :) guldurdun iki goz iki cesmeAramıza hoşgeldin diyelim ozaman canım.yani ökuzlerle evlenenlere
bundan snra oyle yapacam zaten ama takacak bi adam degil daha dogrusu adam degilmis onu anladim.bi insan hamile karisini brakip boyle geziyosa baska aciklamasi yokArabadan o anda inip bi snye elenora'yı da alayım diye inmek zor değildi.
Bence hiç intikam planı yapma, ama hiiiç umursama da. Naparsa yapsın modunda takıl. Sende çevrenle planlar yap.
Hatta mesela de ki bi hafta sonu; x'lerle plan yaptım evde kalma istersen çık sende de.
oylemi diyorsun ? gerci onlarla bi alakasi yok bizimkinn okuzlugu ama.Canim yapma öyle bişey sakin hem çıkmaz bi hal alır durum hemde kendini küçük düşürürsün
Evet sakin arama kimseyi. Senin muhatabın kocan. Tabi söylediklerinden ne çıkarırsaoylemi diyorsun ? gerci onlarla bi alakasi yok bizimkinn okuzlugu ama.
Sakın sakın kendinizi küçük düşürürsünüz..isyerindeki kizlara msj atmak geliyor icimden ne diyrsnz kizlar cok mu basitlesirim? en azindan onlar belki esime mesafe koyarlar bi iki laf edersem
oyle yavrumu guc bela buldum zaten 8 ay bekledimof aglama lütfen. Tabi hamilelik etkiliyo ama bebişin şucu ne
tmam canim iyiki danismisim sizlereEvet sakin arama kimseyi. Senin muhatabın kocan. Tabi söylediklerinden ne çıkarırsa
sonradan sonraya boyle planlar yapmaya basladilar daha once birlikte gittigimizde oldu ozman sknti yok.bekarken gitmiyordu boyle alismamistiEvlenmeden once adamin cevresinden rahatsiz degil miydiniz birenbire mi kizli erkekli ortamlara girdi?
kolay gelsin canim isin arasnda yazdgn icin tesekkurler.evet benim esim yalniz gitti ben kaldim evde is arkdslari kari koca gittiŞimdi piknige o yanlizmi gitmiş oldu. Biyandanda yemek hazirliyorum kaçırmış olabilirim ksb
sordum arabaya binerken gordum dedi haberim yoktu dedi baskada aciklama yapmadi tabi yukari cikip iki saat benim hazirlanmami bekleyemezlerdi kiymetli arkadaslrylaSiz sakin olun şimdi... Öfkeyle kalkan zararla oturur...
Hep mi böyleydi bu adam? Neden arkadaşının karısını gördüğü halde sizi almadı sordunuz mu?
Kabak cicegi gibi acilmis desenesonradan sonraya boyle planlar yapmaya basladilar daha once birlikte gittigimizde oldu ozman sknti yok.bekarken gitmiyordu boyle alismamisti
Gitmemesi gerekirdi diycem ama senden korkuyorumkolay gelsin canim isin arasnda yazdgn icin tesekkurler.evet benim esim yalniz gitti ben kaldim evde is arkdslari kari koca gitti
Ayyy çok sinir bozucu yaa... Eşinize kırıldığınızı, üzüldüğünüzü hissettirin.. Çok ayıp yaptığı, nasıl bi düşüncesizliktir bu... Hani erkek erkeğe gitseler tamam ama arkadaşının karısının olduğunuda görmüş.. Pess yanii..sordum arabaya binerken gordum dedi haberim yoktu dedi baskada aciklama yapmadi tabi yukari cikip iki saat benim hazirlanmami bekleyemezlerdi kiymetli arkadaslryla
oyle oldu masallah bi acildi pir acildi gerizekali.umursamaz olunca da degisen bisey olmuyor napacagimi sasirdim yaKabak cicegi gibi acilmis desene
Hic ilgilenme umursamaz ol kavga falan cikarma ugrasacak bir mesgalen var mi onunla ugras kendisine bagimli olmadigini goster.
oyle gitmemeliydi yada beni arayip hadi sende gel kizlarda geliyor diyemezmuydkO
Gitmemesi gerekirdi diycem ama senden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?